October 29th, 2010

raja farah baju pink
Sesungguhnya fesyen dan rekaan baju untuk mereka yang bergelar artis tersangatlah penting terutama ketika menghadiri function-function tertentu. Mungkin sebab itu ramai artis yang ambil masa berbulan-bulan untuk memikirkan warna baju, bentuk baju dan rekaan baju yang sesuai untuk badan mereka. Kalau tak kemungkinan besar akibatnya baju yang dipakai agak tidak sesuai dengan ukuran badan artis tersebut.

Baju Raja Farah ini dipakai semasa Festival Filem Malaysia ke 23Untuk makluman, pereka fesyen baju Raja Farah di atas hanya sempat mengambil ukuran badan Raja Farah sehari sebelum function terebut berlangsung. . Itu yang nampak agak tidak kena dengan Raja Farah menyebabkan dia kelihatan agak berisi daripada biasa. Lagi-lagi bila masuk dalam televisyen. Rasanya semua orang tahu yang kita akan nampak 10 kali lebih besar di dalam TV berbanding realiti.

Apa pun jadikanlah ini sebagai satu pengajaran untuk lebih berhati-hati dan lebih teliti semasa membuat pilihan untuk memakai baju ke event. Oh ya, untuk anda yang tidak tahu, Raja Farah baru-baru ini sudah bertunang dan bakal berkahwin bulan hadapan.


Comments are closed.

Loading...