Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Puas Hati Akhirnya Dapat Pfizer, Ifa Raziah Kata Jangan Dengki, Buang Perasaan Jijik

Ifa Raziah

Kecoh dua tiga hari ini apabila penyanyi dan juga pelakon Ifa Raziah didakwa bersikap memilih jenis vaksin setelah enggan menerima vaksin jenis Sinovac pada hari vaksinasi yang ditetapkan.

Ifa kemudiannya tampil memberi penjelasan sebab mengapa dia menolak Sinovac kerana sebab kesihatan dan bukannya sengaja bersikap ‘demand’ seperti dakwaan netizen.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MISS DIVA IFA RAZIAH (@ifa_raziah)

Difahamkan juga, Ifa atau nama sebenarnya Saripah Raziah Mustapha telah selamat menerima vaksin keluaran Pfizer-BioNtech pada hari Isnin bertempat di Hospital Islam Az-Zahra, Bangi, Selangor.

Perkara tersebut turut dikongsikan Ifa menerusi hantaran Instagram untuk tatapan peminat dan juga pengikut media sosialnya.

Malah, sempena Hari Raya Aidiladha ini, Ifa berkesempatan untuk memohon maaf jika apa yang berlaku sebelum ini telah mengguris hati banyak pihak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MISS DIVA IFA RAZIAH (@ifa_raziah)

Ifa turut menzahirkan harapan agar semua netizen dan selebriti yang sebelum ini melemparkan kata-kata penghinaan terhadapnya agar menerima hakikat bahawa vaksin yang diterimanya itu merupakan rezeki untuk dirinya.

“Tak payahlah nak dengki, iri hati, busuk hati, busuk perut dengan rezeki orang lain. Buanglah perasaan jijik tu dalam diri masing-masing. Saya tak pernah pun nak kacau kehidupan anda yang sedih itu..” katanya lagi.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    July 21, 2021 at 8:58 pm

    Rezeki masing-masing mmg lain-lain, tapi, orang-orang lain ni, x der lak “meroyan” mcm ni. Niat tu nk buat haji dah baik, but, process before that menyebabkan diri byk difitnah. Kena ingat sikit, if Allah nk bagi, dia akan bagi, x kira saper & bila. Then again, cuba fikir kenapa? If Ifa ni orangnya baik, xperlu nk berlagak2 & kecoh2 before & after. Kena faham, negara ni dilanda bencana & sikap mcm ni sebabkan ramai org sakit hati. Doa orang yg teraniaya tu lagi dekat dgn Allah tau. X semestinya kene ada di padang Arafah. Then again, kdg2 payah nk tegur org yg rs die ni selalu betul. Adalah mcm sorang mamat ni lately.

  2. Anonymous

    July 20, 2021 at 10:31 am

    diakan sedang nazak mcm eina azman tu.
    biarlah dia minta perhatian mengempar gempur kan hal dia.
    mana tau untuk kali terakhir menunjuk2 kekayaannya untuk diwakafkan.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top