Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Petugas Kesihatan Ketar Tangan Suntik Norman Hakim?

norman hakim

Siapa tidak kenal dengan pelakon lelaki popular idaman gadis malaya, Norman Hakim. Walaupun sudah berusia 45 tahun, Norman nampak lebih macho dan sado. Orang kata lelaki ni semakin tua semakin mengancam, kah!

Advertisement

Bekas Hero Remaja 1993/94 yang terkenal dengan watak Inspektor Harris dalam Gerak Khas ini turut berkongsi detik-detik dirinya mendapat suntikan vaksin yang kedua. Dia yang hadir di PPV, PWTC itu mengucapkan terima kasih kepada petugas barisan hadapan yang sanggup bertugas pada Hari Kebangsaan.

Norman Hakim kongsi perjalanan dapatkan suntikan vaksin dos kedua

Segak bersampin dan cantik berkebaya masing-masing sempena Hari Kemerdekaan hari ini. Semua bersemangat dan sangat profesional, efisien dalam melaksanakan tugas masing-masing. – Tulisnya.

 

Petugas kesihatan ketar tangan cucuk Norman?

Norman yang kongsikan pengalaman itu dalam satu video di Instagram telah menarik perhatian apabila petugas kesihatan yang menyuntik vaksin turut memberikan komen. Petugas itu dikenali sebagai @feenazsalleh dan mengakui tangannya menggigil sewaktu menyuntik lengan Norman yang berotot.

Saya yang cucuk tadi, ketar tangan. – Tulisnya.

norman hakim

Norman yang menerima vaksin jenis Astra Zaneca itu turut diusik netizen dengan komen nakal seperti risau jarum patah kerana otot lengannya yang besar.

Advertisement

Jadi macam mana pula dengan kita? Korang sudah terima vaksin? Kalau belum, daftar sekarang dan dapatkan vaksin segera kerana ia tanggungjawab kita bersama. #kitajagakita

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. tecit

    September 3, 2021 at 3:50 pm

    aku pon takott. klu ikot logic kalau die genggam tangan mau melantun balik jarum tu kah3.

  2. Anon

    September 3, 2021 at 11:00 am

    Kalau badan jadi berketul memang confirm Steroid. Normal badan macam Khabib.

  3. anonymous

    September 3, 2021 at 7:29 am

    hero tuaaa

  4. Anonymous

    September 2, 2021 at 3:18 pm

    apa pula mengigil. nak di ajak berkhalwatkah?.
    baru nampak retis gatal khalwat masa bini dlm.pantang ye awak pun gigil nak juga dibawa khalwat.

  5. sajat susu sejat

    September 2, 2021 at 2:33 pm

    laki org selalu mengancam……… aaaaaaaaaaaaaaagitewwwwwwwwwwwwwwwwwwww..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top