Written by AbangNara | April 29th, 2014

Terkejut juga Abang Nara apabila membaca per”gaduh”an antara pelakon jelita, Nur Fazura dengan seorang wartawan hiburan sebuah suratkhabar tempatan di Twitter hari ini. Semuanya gara-gara artikel wartawan tersebut yang menampakkan seolah-olah Fazura cuba lari daripada ditanya mengenai isu “bercium di KLIA‘ ketika temuramah sempena pelancaran wangian produk terbaharu Lux.

fazura dan wartawan

Menariknya wartawan tersebut tidak mengambil langkah berdiam diri sebaliknya turut memberikan respons terhadap kata-kata Fazura.

fazura dan wartawan

Namun Abang Nara respek dengan Fazura yang telah pun memaafkan perbuatan wartawan tersebut. Walaupun kebanyakan peminat Fazura memohon Fazura untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap wartawan tersebut, namun Fazura lebih senang untuk menamatkan isu ini dengan memberi kemaafan. Memang terbaik!!!
fazura dan wartawan

Sesungguhnya artis dan wartawan memerlukan antara satu sama lain. Gaduh panjang-panjang pun tak guna. Artis perlukan publisiti dan wartawan perlukan cerita mereka. Kalau ikut peribahasa, bak aur dengan tebing. Semoga ada pengajaran yang diambil daripada kontroversi ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

134 responses to Perbalahan Nur Fazura & Wartawan Di Twitter Tarik Perhatian Ramai

  1. MAKDARA says:

    Miss Fake rupanya Fazura lah yea…
    tapi bukankah dia dah ke arah menjadi muslimah yang baik?
    sebab sumpah i
    pernah baca twitternya yang nak pi belajar ustaz kat klang
    tak nak berlakun bersentuhan dengan lelaki
    dan dah tersedar dan segan pakai seksi seksi

    Lagi pun Fazura selalu twitt ayat ayat islamik
    malahan waktu harijadinya yang ke 30 dia menyambutnya di masjid
    dia wanita islam yang patut dicontohi tengok saja betapa followingnya di twitter dan instagram
    semua pun baik baik berlaka..

    tak mungkin Fazura bercumbuan i tak percaya gossip bercumbuan itu
    atau gossip dia pergi ke kelab…
    dia perempuan yang baik baik, dia sesuai untuk menjadi Raja Permaisuri
    Tolong jangan gossip yang bukan2 yah

  2. Anjing says:

    Wartawan sekarang mulut mcam vavi … Lancau Wartawan tu wkwkwkw

  3. abang cute says:

    rezeki yang wartawan dapat dengan menulis cerita-cerita or gosip yang membawa kepada fitnah dikira halal atau haram???????

    salute kepada wartawan yang menulis artikel2 yang berfaedah…..

  4. lia says:

    Hm.. nampak macam wartawan tu yang meroyan..

  5. Heheh says:

    Tanpa wartawan, artis ni xde pape. Klu xde wartawan nak cover cerita artis, ibarat artis ni mcm orang yg menari2 and nyanyi2 kat kelab dangdut. Kan bagus klu diorg respect each other. Ni keluar statement api yg blh hancurkan hubungan yg baik. Bagi sy, dua2 kurang bijak.

  6. A says:

    Wartawan? Ejaan kucar-kacir boleh jadi wartawan? Ok.

  7. belagak says:

    oooii heheh,

    tanpa artis, wartawan ni xde pa pe hokey.
    tanpa masyarakat, wartawan ni xde pa pe hokey.

    ibarat badut sarkas terkinja sorang sorang xde story, xde sapa lyn apa ko tulis.

  8. FakeZura yg sgt hipokrit says:

    Whatever lah Fakezura hoii.. dah sedia maklum dah fakezura ni kalau nak cover dia pnya kontroversi mesti dia menggunakan nama Allah..memang bagus sebut Allah dalam setiap perkataan tapi jangan hanya untuk cover line..sedangkan siapa yg kenal Fakezura ni taulah siapa dia sebenarnya.. Hypocrisy at her best..tak gitew Fakezura?

  9. tak teh says:

    ala…
    nak ckp org hipokrit
    diri sendiri pon ada gak dok hipokrit
    tiap org ada punyala kelemahan
    xpyh nak kutuk org sgtler
    mcmla diri tu malaikat sgt

  10. Kanji says:

    Wartawan tu yang salah. Haa dah, abis cerita. Lain kali, datang event, tanya lah soalan yg relevant. Tanya isu gosip sapa suruh. Kan dah kena.

  11. So So Je says:

    Hmmm…masing-masing tak nak mengalah. Tapi pada aku, si Wartawan tu pakai je tudung tapi tulisan tidak menggambarkan ianya bertudung. Neraka…Nauzubillah. Apakah hak kita untuk mengatakan Neraka or syurga? Hmmm..kat sini aku rasa si wartawan tu yg lebih meroyan sebab last tweet si artis ni nampak cool dan bukan bersikap dendam macam si wartawan ni, Sebelum judge orang, judge diri sendiri dulu, yang ko tanya soklan tu… ke arah mengaibkan orang. Si wartawan ni MAKSUM ke??? setiap manusia kat muka bumi Allah ni tidak pernah lari daripada melakukan kesilapan. so, berpada-padalah dalam menulis cerita, jgn ada tokok tambah…fitnah jadinya. kalau sekadar nak jadikan pengajaran bukan dengan cara mengaibkan orang lain., Artis pun manusia jugak sama macam kamu si wartawan. :)