Written by AbangNara | March 28th, 2014

Wow. Sukar untuk mempercayai apa yang ditulis di MalaysiaGazette ini mengenai pelakon cantik manis, Nur Fazura. Apa tidaknya, Fazura dikatakan membuat aksi terlampau iaitu bercium, tangan masuk dalam baju, urut-urut belakang dan lentuk kepala di bahu. Aksi ini dilakukan olehnya bersama “rakan baik”nya iaitu Randy Seidman, deejay dari Amerika di KLIA baru-baru ini.

fazura bercium sakan

Menariknya menurut wartawan MalaysianGazette tersebut, seorang jurugambar bukan sahaja sempat mengambil gambar aksi panas itu tetapi turut merakamnya. Nampaknya bukan sekadar cakap kosong tetapi siap ada bukti. Namun sehingga ke hari ini video tersebut belum dimuatnaik ke mana-mana media sosial untuk tatapan ramai. Mungkin disimpan untuk dijadikan bahan bukti suatu hari nanti.
fazura bercium sakan

Berikut ialah artikel penuh mengenai aksi seorang wanita persis Nur Fazura itu:-

Bukan saja-saja nak buat cerita dan bukan juga nak mengata tak tentu pasal. Apatah lagi ketika negara sedang bersedih dengan kehilangan pesawat MH370 yang disahkan berakhir di selatan Lautan Hindi.

Tapi kalau dah jadi depan mata, tak selesa juga rasanya. Peristiwa ini sebenarnya berlaku di sebuah restoran kopi di Anjung Tinjau di KLIA, dua hari lepas.

Ketika sibuk membuat liputan MH370 di sana, mata rakan-rakan media lain tiba-tiba terpandang sepasang kekasih yang macam kenal seperti sedang dilamun cinta.

Sekali pandang persis aktres popular Fazura bersama dengan seorang lelaki berkepala botak yang juga deejay popular dari Amerika Syarikat yang sebelum ini mereka mengakui sedang berkawan rapat.

Orang-orang media ini sebenarnya tidak hairan pun tengok orang bercinta kalau dia orang tidak over nak tunjuk mereka tengah cinta.

Namun bezanya dengan pasangan ini yang aksi mereka agak menjolok mata sikit.

Kalau dah namanya artis dan dikenali ramai pula, jagalah sikit tingkah laku di depan orang ramai. Wartawan pula ramai. Nasib baik wartawan luar negara yang sama ramai itu tidak kenal lelaki deejay itu.

Ya lah, nanti kalau kena gosip, marah pula dengan wartawan. Siapa yang tidak kenal Fazura. Mulalah mengutuk wartawan suka buat cerita.

Tapi yang tidak faham kenapa mereka hingga suka sangat buat aksi over di khalayak ramai. Orang lain bercinta juga. Kalau setakat suap-suap makan, tak hairan pun.

Tapi bila dah mesra lain macam sampai bercium, tangan masuk dalam baju, urut-urut belakang, lentuk kepala di bahu hingga malu pula nak tengok.

Hmmm… mungkin mereka sengaja nak tarik perhatian wartawan di sekeliling itu agaknya sebab ketika itu baharu selesai sidang akhbar MAS di Anjung Tinjau.

Atau mungkin juga mereka nak buktikan bahawa kini mereka sedang berbahagia agaknya. Tapi sekadar pesanan, yang aksi-aksi terlalu peribadi itu, simpan-simpanlah sikit. Nanti kalau dah kahwin, kurang pula nikmat dan tak berapa bernilai lagi.

Cuma yang sedihnya, solat hajat baru diadakan di Anjung Tinjau itu, alih-alih ada artis persis Fazura buat hal pula.

Tapi yang menarik pula, seorang jurugambar bukan sahaja sempat mengambil gambar aksi panas itu tetapi turut merakamnya.

Apa lagi, berebutlah semua rakan media nak tengok rakaman itu. Bukan apa pun, sekadar menghilangkan bosan buat sementara waktu.

fazura bercium sakan

Buat masa ini, Fazura berada di luar negara dan sudah pasti tidak dapat memberikan komen mengenai dakwaan ini. Sama-samalah kita nantikan respon daripadanya kelak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

83 responses to Nur Fazura Bercium Dan Beraksi Mesra Di KLIA?

  1. delima says:

    siapa2 nak blajar french kiss bole contact saya -01966708100. Mamat gigi bangkai kuning legam bernafas rokok tengit+ air liur basi tak perlu apply -alahai…. nampaknya tak ada lah candidate mamat melayu . HAHAHAHAHAHAHAHAHA

  2. minah jambu merah biru says:

    Lov u fazuraaaaaaa….. senyum2 selalu n hepening ok ..

  3. Linzy Longkang says:

    mamat dj nih kat US org x kenal dia pon, sbb tuh sebok cari nak plak retis mesia yg lawa, kalo dia taraf dj calvin harris lain laa, nih dj majlis kawen jek nokkzzssss sendu nasib omputeh kalo melayu takder fazurek nak layanzzz

  4. PUAN MUDA CANTIK JELITA says:

    habis bolos gile la lubang si fazura ni. syok la mamat ni. muke fazura mesti cun mase stim.
    mesti dah main punye lah ni. wajib!

  5. sasul says:

    orang putihpun fazura nak..yukss .sok habis sume lobang ko di hentam..

    • minah jambu merah biru says:

      tkpe asal kn dia bahgiaaaa nk hentam lobang hentam laaaaaa asalkn bila jantan ni dh jadi laki fazura nanti janji dia tk kawin sembunyi2 kt Thailand macm jantan melayu sudahhhh….ape nk kesah yg dia hentam lobang fazura bukan lobang kau huh !! pada kawin ngan jantan melayu tk guna lebih baik kawin ngan jantan mat salleh aada jugak faedah ! kalau kawin ngan jantan melayu kepala hotak dia asek ingat nk kawin lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aje macm siak !!

  6. lola pola says:

    OH PLEASE LAH. WARTAWAN NI MANA GAMBAR..? NAK BUAT CERITA PUN AGAK-AGAKLAH.
    INGAT FAZURA NI PESEN ARTIS MURAHAN DAN BODOH KE…?
    IF SO SHE WAS THERE KISSING AND EVERYTHING, MANA BUKTI.

    KEMAIN SEDAP LAGI TULIS PANJANG-PANJANG. SORRY LAH. MOST OF WARTAWAN KAT MALAYSIA NI BODOH DAN BANGANG. F* U LAH YANG BUAT FITNAH NI. TAK BERAGAK AYAT NAK MENIPU. TAMBAH PERASA DALAM CERITA MEMANG BEST KAN..???

    KALAU DAH SAMPAI MASUK TANGAN DALAM BAJU BAGAI DEPAN PRESS TAKAN LAH TAKDE SEKEPING GAMBAR LEAK PON…!!!

    ORANG GILA JE BUAT PERANGAI MCM TU BILA DAH TAU RAMAI ORG KAT SITU NAK BUAT PERANGAI SETAN MCM TU. LAIN LAH HANEZ SURAYA. KALAU HANEZ SURAYA IOLLS PERCAYA LAH JUGAK. OPPSS

    • minah jambu merah biru says:

      betol tu minah jambu sokong kau lola ! ha mana bukti yg fazura tu bercmbu2 di depan pblic manabukti ????????????? suka suka aje nk tudong orang ! tunjokan gambar fazura laaaaaaaaaaaa kalau betol dia buat cngitu ! kalau tkde bukti kiteorang tkan pecaya punye ! minah jambu tau fazura dia tkan buat perkara haprak macm tu huh !!!

  7. fazura hipokrit says:

    Alah kalau betol dia pun tak heran la. Dia ni mana tau malu. Kalau ada sifat malu, takde la nak rakam video porn ngan mat salleh. Tapi itu video lama. Dalam 5 tahun lepas. Masa tu body dia sawo matang lagi. Lagi satu aku tak suka dia ni hipokrit sgt. Update status macam org tak bersalah. Macam ustazah laman sosial. Tapi diri sendiri, hmmmmm

  8. akmal says:

    Wahai lola pola, i setuju benor apa u ckp sbb kita kena tgk bukti baru bole percaya, sbb stkat ckp smua org bole ckp. Tapi i tak setuju dlm ketika u marah wartawan buat fitnah, masa yg sama u fitnah dan kutuk artis lain (ie hanez). U kata mcm tu tak membezakan u dgn wartawan itu. Wallahuallam. Maaf kalo tersinggung sbb i x bea sesiapa. Tapi lebih baik jika kita tak tahu or nampak kesahihan, diam saja.

    • minah jambu merah biru says:

      tu laaaaa jangan suka dengar cakap orang nanti boleh terpengarohhhh dengan ape yg di cakap kan n kite2 boleh jadi sesat tau kalau dengan sangat cakap orang ! so hati2 kalau nk dengar cakap orang n jangan lekas pecaya !!! lebih2 lagi cakap jantan jangan pecaya sangat ! tu semua manis di bibir saja tapi di dlm hati penoh dengan

  9. hennay karat~ says:

    ala xheran pun. da pernah jumpa buat bnda pelik2 pun. ad mak kesah huu

  10. higher taste says:

    watever lah ,mat saleh or not but he is one UGLY dude!! Ko aje lah cium, Fazura, aku tak berahi sikit pon….hahahah

  11. zaras says:

    so???? sebok je la hal orang kenapa???

  12. Anonymous says:

    Kalau betul,tunjukkanlah gambar nye… kalau setakat cakap gune pen dan kertas je, orang gila pon boleh reka2 cerita.. and yg terus komen mengutuk mengata tu, free2 dapat dosa,kalo benda tu xsahih…kalau dh nmpk “kejadian” tu, knp x tegur terus?? knp mst nk bercerita dlm akhbar/laman sosial?? kenapa mesti nk amik gmbr (tp xtunjuk pon buktinye)?? kan ke tu dh mcm bersubahat jgak,membenarkan ape yg die buat….(kalau betul la dia buat)…

  13. mulut celupar4 says:

    rmbt pajura dh hitam lh,lps ni,adelah seekor tu tukar kaler rmbt..!! heheheh.hanez suraya mane? bila nak tukar kaler rmbt??

  14. Kak Mala says:

    Kenalah perangai gitu kalau nak bofren Mat Saleh….kalau tidak mesti Mat Saleh tu cari pompuan yang lain…ramai yang beratur tu nak ganti si Fazura ni..botak pun botak lah…

  15. ditto says:

    klu berani wartawan.. kasi tunjuk terang2 lah tak kisah kisah artis mana pun..
    ni tak ruang sosek-sosek la.. hint2 aje lah
    kasi tunjuk/reveal lah tiap kali kuar citer tu
    bior retis malaysia ni berpada bawa diri in future
    ni perangai mcm s*T*n tp berlagak baikkk
    wartawan ni lah keje kome pun.. bogelkan kisah benar… toksah nk propa 24jam..

  16. baby comel says:

    dulu ms bercinta ng TMJ dia jg pnmpilan jg tingkah laku..konon nk jd permaisuri..bl xjd n putus jadi liar balik..dh lama xdgr kontroversi dia..ni buat hal plak..jdlha mcm fasha sadha after married dia dh jd baik..,

  17. Amirah says:

    Apa story latest? Takde gambar ke?

    Dah agak. Rasanya sampai ke sudah gambar / video tersebut takkan disebar.

    I dapat tahu gosip ni sengaja diperbesar-besarkan oleh sekumpulan wartawan yang anti dengan Fazura. Sedangkan video tersebut bila dilihat, biasa saja. Tidak ada satu aksi over yang dikaitkan sebagai bercium, dan tangan menyeluk baju dan yang sewaktu dengannya pun. Sebab itu lah sampai sekarang video ‘terlampau’ itu disimpan bagai ada sesuatu yang disorok. Kalau ianya betul seperti yang diberitahu, pasti sudah lama tersebar di laman-laman sosial. Dan pastinya orang-orang yang berada di sekitar restoran itu (bukan wartawan) sudah kecoh tentang hal ini dan menyebarkan gambar atau video yang berkaitan. Tapi tiada pula, maknanya apa? Maknanya gosip ini hanyalah palsu!

    Tak disangka begini rupanya tugas wartawan mengaitkan dengan tugas dengan perkara peribadi, menyalahguna kuasa nampak?

    Dari sini boleh dilihat, segala apa berita yang dibawakan oleh wartawan, selagi tiada bukti, tak boleh dipercayai. Lihatlah kes mh370, bagaimana media luar memanipulasi fakta dan memburukkan Malaysia.

    Setakat gosip ini? Wartawan Malaysia? Lagi lah tak hairan. Memang ada kredibiliti untuk mereka-reka cerita.

    -pemerhati dunia kewartawanan-

  18. […] Nur Fazura akan menjawab segala kontroversi yang berkaitan dirinya sepantas mungkin, namun dakwaan dirinya bercium di KLIA dengan seorang lelaki Amerika masih belum lagi diperjelaskan. Ini kerana Fazura kini sedang bercuti di Eropah. Seronok sungguh […]

  19. raihana says:

    i work with media… i know fazura.. and knowing her, x terkejut pun dgn berita ni.. we all know better about her.. memang dia ppuan macam tu. sorry, but fact

    • Fazura's cousin says:

      What do you know bout her? Tell me. U know her well? Proof? Who the hell are you and what kind of media u work for. Dont spread rumors or any speculations bout her. Get a life!

  20. […] tersebut yang menampakkan seolah-olah Fazura cuba lari daripada ditanya mengenai isu “bercium di KLIA‘ ketika temuramah sempena pelancaran wangian produk terbaharu […]

  21. izad861 says:

    hye………