Peraduan HUAWEI Health App Sempena HUAWEI GT3 Baru, Menangi HUAWEI Body Fat Scale!

Branded

Peraduan HUAWEI Health App Sempena HUAWEI GT3 Baru, Menangi HUAWEI Body Fat Scale!

HUAWEI akan memperkenalkan HUAWEI Watch GT 3 dan HUAWEI FreeBuds Lipstick yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Kedua-duanya ada tarikan tersendiri dan semestinya ramai sudah teruja untuk memiliki. Tahu apa lagi mengujakan? Anda boleh menang hadiah lumayan hanya dengan berkongsi apa yang disukai dengan keluaran baru HUAWEI ini.

Mudah je nak sertai, syarat paling penting, anda mestilah warganegara Malaysia dan bermastatutin di negara ini serta berumur 18 tahun dan keatas pada 12 November 2021.

Cukup syarat kat atas? Okay jom proceed cara penyertaan.

Peluang menang HUAWEI Body Fat Scale 

Unlock New You Share & Win Contest

Korang nak menang HUAWEI Body Fat Scale dan juga HUAWEI Community Limited Edition E-Medal? Cuma perlu sertai 2 bahagian dari peraduan ini sehingga 12 Disember 2021 iaitu:

1. Kongsi Kisah Kecergasan Dan Serlahkan Diri Baru Anda

2. Serlahkan Diri Anda Yang Baru, Kongsi & Menang dengan Kolaborasi Health App 

Cara menyertai: (1) Kongsi Kisah Kecergasan Dan Serlahkan Diri Baru Anda

1. Buat thread community dan hantarkan artikel atau gambar cerita kecergasan korang.

2. Dalam pos community itu, sertakan hashtag  #HUAWEIWATCHGT3, #AIRunningCoach #HealthyLiving #UnlockANewYou #HuaweiHealth

3. Penganjur akan memilih 3 pemenang berdasarkan kreativiti/kualiti, keaslian dan populariti.

Cara menyertai: (2) Serlahkan Diri Anda Yang Baru, Kongsi & Menang dengan Kolaborasi Health App 

1. Buat thread di Huawei Community dan kongsikan gambar Healthy Living Weekly Report  dengan minimum 3 clover sempurna dalam seminggu di Huawei Health App.

2. Di community pos itu ceritakan perjalanan menuju gaya hidup sihat korang dan sertakan hashtag #HUAWEIWATCHGT3, #AIRunningCoach #HealthyLiving #UnlockANewYou #HuaweiHealth.

3. Pemenang akan dipilih berdasarkan jumlah likes, kualiti kapsyen dengan perincian mengenai semangat kesukanan, inspirasi dan kreativiti.

4. 3 pemenang dari setiap peraduan akan menang HUAWEI Body Fat Scale berdasarkan kreativiti/kualiti, keaslian dan populariti.

Peraduan berlangsung sehingga 12.12. 2021. Jom sertai sekarang! Untuk info lanjut, terma dan syarat, boleh dibaca di SINI.

SERTAI SEKARANG DI SINI

*Tertakluk kepada terma dan syarat

My HUAWEI App serba baru

My HUAWEI

Untuk pengguna smartphone HUAWEI, mungkin ada yang tak perasan Support App telah bertukar kepada My HUAWEI App. Apa bezanya My HUAWEI App ini sebenarnya?

Bagi mereka yang tidak menetapkan kemaskini automatik di AppGallery, anda perlu upgred secara manual. Hanya perlu ke AppGallery, cari My HUAWEI dan boleh memuat turun upgred tersedia.

My HUAWEI App

Ada beberapa tab terbaru pada My HUAWEI App ini untuk memberikan pengalaman baru untuk pengguna HUAWEI antaranya:

1. Home: Sebelum ini merupakan page ‘Discover’ untuk mempelbagaikan berita dan aktiviti ditampilkan.

2. Store: Saluran pembelian rasmi untuk produk HUAWEI secara terus dari pengeluar.

3. Community: Menyepadukan HUAWEI Community untuk pengguna berkomunikasi dan berhubung antara satu sama lain.

4. Support: Menyediakan khidmat selepas pembelian secara rasmi termasuklah mengenai informasi peranti, diagnostik, troubleshooting, informasi perkhidmatan, aktiviti perkhidmatan, manfaat dan banyak lagi.

Sejak pertama kali dilancarkan, My HUAWEI App ini akan menambah ciri terbaru setiap bulan. Untuk tidak ketinggalan update terbaru ini, jangan lupa untuk setkan auto-update pada peranti masing-masing, okay? Apa tunggu lagi, jom muat turun SEKARANG!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...