Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Penyebaran Video Lucah Syafiq Kyle Bermotifkan Dendam?

Selepas pendedahan perbualan yang kononnya Syafiq Kyle merayu agar Faizi Khairudin memadam beberapa video didakwa miliknya, kini ada pula berita terbaru mengatakan segala tindakan Faizi yang membuka aib pelakon itu adalah bermotifkan dendam.

Advertisement

Menerusi Insta Stories Faizi,  dia seakan mengiyakan pertanyaan jika tindakannya  itu seperti mahu membalas dendam ketika membalas komen seorang individu menerusi Direct Message.

Faizi menerusi akaun Twitter sebelum  ini ada menyebarkan video lucah Syafiq sebelum ia dipadam kerana mendapat kecaman daripada netizen.


Namun, ada yang mempercayai perbualan Syafiq yang merayu itu sebenarnya palsu dan disunting semata-mata kerana ingin menjatuhkan maruahnya.

Terdahulu, video lucah Syafiq  sedang beronani mula tersebar dengan meluas di laman sosial Twitter dan beberapa individu dikatakan telah menjual video berdurasi 7 minit 21 saat itu dengan harga RM 20.

Advertisement

Bagaimanapun, setakat ini Syafiq masih bertindak untuk berdiam diri daripada memberikan sebarang penjelasan berhubung isu tersebut.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. melati

    May 29, 2018 at 12:56 pm

    Nara nk jana income lebih habuan nk beli bini turban2 Neelofar lah tu..beraya kat Gua Musang . wakakaka

  2. Faiz

    May 29, 2018 at 12:53 pm

    Nara..makan hasil dari penderitaan artis2. Shame on you!

  3. Anonymous

    May 29, 2018 at 12:15 pm

    Nara saja up cerita panas gini supaya trafik blog dia naik. Dia kena buat banyak duit sikit sebab dekat nak raya.

  4. Anonymous

    May 29, 2018 at 11:51 am

    marilah kita berpuasa tanpa bergosip.

  5. Nd

    May 29, 2018 at 11:51 am

    Nara pun x respect bulan Ramadhan… Semua org ada aib sendiri… Jgn lps ni aib Nara di bukak plak nanti…. Kami laju je komen nanti

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top