Peminat Minions Takkan Mahu Ketinggalan Dapatkan Mangkuk Seramik Serba Comel Ini

Branded

Peminat Minions Takkan Mahu Ketinggalan Dapatkan Mangkuk Seramik Serba Comel Ini

Bagi peminat dan pengumpul barangan kartun Minions, ini peluang korang untuk tambah koleksi! 

Kali ni NIVEA nak bagi mangkuk seramik dengan pemegang pula. Ada 3 corak berbeza untuk dikumpul kesemuanya. Ketiga-tiganya comel-comel, korang wajib ada semua ok?

Warna kuning menyerlah dihiasi pula dengan watak-watak utama karakternya, Kevin, Stuart dan Bob, siapa je boleh kata tak nak kan? Kali ini mempunyai 3 rekaan unik dan ekspresi Minions yang comel. Bukan saja anak-anak, mak ayah pun suka ni. Sesuai untuk makan mee segera atau pun hidangan berkuah lain, sangat estetik! 

Dengan pemegang, ia sangat mudah digunakan! Sudah tentu boleh digunakan untuk membakar dan memanggang hidangan dalam ketuhar juga! Mangkuk pembakar seramik Minions yang comel membuatkan anda berasa penuh dengan ritual sambil menikmati makanan!

Tapi macam mana nak dapatkan? Korang boleh dapatkan* mangkuk seramik Minions dengan pembelian RM35 produk NIVEA dan NIVEA MEN.

Pembelian untuk dapatkan mangkuk seramik ini sah di Shopee dan Lazada NIVEA. Selain itu, korang juga boleh dapatkan juga di mana-mana  pasar raya dan farmasi utama!

*Tertakluk pada terma dan syarat. Tempoh promosi berbeza mengikut peruncit. Setiap reka bentuk mangkuk diagihkan secara rawak dan sementara stok masih ada.

Dapatkan 5X Kecerahan Bawah Lengan Dalam 5 Hari!

Nivea deodorant C&E

Sebut saja NIVEA, semua tahu jenama ini ada segala keperluan penjagaan diri dari deodoran, pencuci muka, krim, losen badan dan bermacam lagilah. 

Untuk mereka dengan masalah bawah lengan yang kusam dan tona kulit tidak sekata, mestilah korang cuba deodoran NIVEA Extra Bright C&E baharu ini dengan 50X Vitamin C yang dapat memulihara dan melembutkan kulit bawah lengan untuk 5X Kecerahan dan selembut sutera dalam 5 hari! Selain tu, wangiannya best gilllerrrrrrrrr! Dengan deodoran ni, korang boleh sinari keyakinan dengan kulit cerah dan lembut sepanjang bulan puasa dan Raya.

Beli & Menang sebanyak RM140,000!

Peraduan Beli & Menang Nivea

Dengan resit yang sama untuk dapatkan mangkuk seramik Minions tu, korang juga layak menyertai Peraduan Beli & Menang yang menawarkan hadiah wang tunai sebanyak RM140,000*! 

Hadiah utama wang tunai RM14,000 (seorang pemenang). Hadiah pertama adalah wang tunai RM4,000 (3 pemenang) dan hadiah bonus wang tunai RM300 (380 pemenang). Peraduan berlangsung dari 15 April hingga 15 Jun 2022.

Caranya cukup ringkas, imbas QR code di atas atau WhatsApp ke nombor 017-8988100 dan jawab satu soalan!

Pemenang akan diumumkan menerusi Facebook NIVEA, jadi kalau korang sertai peraduan, jom follow untuk tidak terlepas info terkini.

*Tertakluk terma & syarat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...