“Pembaziran!” – Tular Video Susu Nilofa ‘Expired’ Dibuang, Netizen Kata Baik Bagi Sedekah

Hiburan

“Pembaziran!” – Tular Video Susu Nilofa ‘Expired’ Dibuang, Netizen Kata Baik Bagi Sedekah

Baru-baru ini, viral di media sosial TikTok mengenai sebuah hantaran video oleh seorang pengguna yang memaparkan produk jenama minuman milik selebriti terkenal Noor Neelofa iaitu Susu Nilofa telah mencuri perhatian orang.

Menerusi video tersebut, produk susu Nilofa berperisa mangga dibuang dalam satu tong sampah besar sehingga penuh.

Advertisement

Perkongsian video tersebut telah mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai yang rata-ratanya mempersoalkan tindakan pihak pengeluaran kerana membuang susu tersebut dalam jumlah yang banyak.

satu tong sampah!! susu Nilofa. Subahana Allah pembaziran.

Difahamkan, pembuangan secara besar-besaran itu berlaku dipercayai gara-gara produk susu Nilofa berkenaan telah tamat tempoh.

@anakradzon

what’s going on ?? kenapa kah? mengapakah? #fypindonesia #fypmalaysia #fypage? #fyp #fyp? #fypinfo #fypsounds #fypgakni #fypdongggggggg #fyppppppppppppppppppppppp #fypforyoupage #fypforyou #fypsarawak #fypviral #fyp??viral

? Oh No – Kreepa

Menjengah di ruangan balas, video berdurasi 16 saat itu telah mengundang pelbagai reaksi daripada orang ramai yang meluahkan rasa tidak puas hati dengan pihak Neelofa.

Malah, ada juga segelintir netizen yang memberi pendapat agar pihak mereka untuk memeriksa tarikh luput produk tersebut sebelum membuangnya kerana sebaiknya disedekahkan kepada orang ramai agar mengelakkan pembaziran berlaku.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

2 bulan lalu

"Dulu Lebih Cantik" - Kongsi Gambar Arwah Anak, Netizen 'Compare' Bentuk Bibir DSV

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. anonymous

    October 7, 2022 at 10:11 pm

    tak laku

  2. Bukan peminat lofa

    October 7, 2022 at 1:33 pm

    Serba x kena, last time neelofa bagi ambik free, then bile perasan dekat expiry date, korang marah2 die. Ni bile buang pun kene marah… mane satu ni weh.

    • rahsia kecantikkan

      October 11, 2022 at 10:10 am

      masa bagi free tu pon dah terlambat, nampak sangat hujung2 nak expired baru bg free. what kind of behaviour of that???

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...