Written by AbangNara | February 7th, 2013

Adakah anda peminat Awi Rafael? Jika ya, inilah peluang anda untuk ke showcase Awi Rafael yang bakal berlangsung pada 8 Februari ini pada jam 3 petang di Dewan Orkestra, ASWARA, Jalan Tun Ismail, KL.

awi rafael

Ketika showcase tersebut, turut sama akan dilancarkan secara ekslusif ialah video klip HARI–HARIKU. Bagaimanakah cara untuk anda menyertainya? Hanya perlu jawap 3 soalan mudah di bawah dan hantarkan penyertaan ke [email protected]m

1. “HARI-HARIKU” merupakan single Awi Rafael yang ke-berapa bagi album ASALKAN AKU OK?
2. Di manakah showcase Awi Rafael bakal berlangsung?
3. Apakah acara ekslusif yang bakal berlangsung pada SHOWCASE AWI RAFAEL nanti?

awi rafaelSenang je kan soalan dia? Jangan lupa hantar penyertaan bersama maklumat diri (nama penuh, ic, hp number, fb account) ke [email protected]. Peserta yang mempunyai caller ringtone salah sebuah lagu AWI RAFAEL akan mempunyai peluang yang lebih cerah untuk memenangi pas percuma ini. Maklumat lanjut tentang showcase ini boleh dibaca di sini.

P.S: Fesyen tudung terbaru, hijab rambut palsu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to Peluang Ke Showcase Awi Rafael Masih Terbuka, Sertai Sekarang!!!

  1. Mira says:

    Najib terdesak!!!

    0

    0
    • mira jantan says:

      kesian kau mira. kot yer pun ko sgt fanatik PR jgnlah mengantoikan diri dgn pos video² yg di upload org BN. lucu la kau mira. baik ko lepak kat blog politik papagomo kesygn ko tue.

      0

      0
    • kak timah says:

      mira????nara??????

      0

      0
    • tah says:

      aku rase memang takde sape yang hingin nak pegi. tu yang tekedek-kedek suh orang jawab soklan tah ape2 sampai skang

      0

      0
  2. Tak kenal awi rafael says:

    Hello awi.kesian tade org comment..
    sy tlg comment na

    0

    0
    • Mariah Kari says:

      kesian x laku showcase awi…kalau mg top mcm datuk siti x perlu peluang kedua ataupun keseratus. .hahahah…takziah awi…

      0

      0
  3. Olga says:

    artis sendu mana ada org nk komen

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      jangan cakap Awi macm gitu la olgaaaaaaa kasi dia peluang n masa untok dia popular kn diri n lagu diaaaaa…jangan lah kite kondem dia cian tau…..tk kire lah dia ni artis malaysia or singapore kite sama ajeeeee…. cari rezeki di mana2 pon sama aje kannnn tol tk…caaaaayang olga….

      0

      0
  4. CITI says:

    sape ni??? hi3 xminat.

    0

    0
  5. kulintit says:

    Sape mamat ni???????????????????????????????????????????????????????????

    0

    0
  6. goo says:

    mira ni tak ada kerja kot..tak habis2.shame on you

    0

    0
  7. Anonymous says:

    mcm x ada sambutan jer….kesian awi….

    0

    0
  8. YNA says:

    hai awi,dh buang tatoo????stil pkai bj lengan pjg nmpk???nk cover la tu..

    0

    0
  9. SAYA says:

    dalam setiap pos ade komen dari MIRA ni, pos video2 politik..benda mcm ni tak boleh dibiarkan, saya akan siasat siapakah MIRA ni sebenarnye.

    0

    0
    • Anonymous says:

      KO NI DAH MACAM ZED ZAIphd hahahahahahahhahaa

      0

      0
    • AWAK says:

      aKu suke koooo hahahhaaa terbaik!!!

      0

      0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      biarrrrrrrrr je lahhhhhhhh tkpeeeee biar kn dia pos vdeo2 politik dia…….dh dia minat ngan politik takpe la kannnnn….kite diam diam sudah ok ….ape2 pon suroh bang nara aje yg siasat kan kite tk payah nk susah2 ok…mari kite main pok amai amai !

      0

      0
  10. Katak Comel says:

    terima kasih…
    ade spe2 bole bg jwpn x???

    0

    0
  11. bosan says:

    mira,ak cdangkn ko better ko bla je dri mlysia nie..ko cube promote video ko dkt luar ngre,ak ykin komfirm xder org yg dislike..huh!ak dh naik bosan dh tgk video ko.

    0

    0
  12. effort lab says:

    Nanti kalau ada contest awi bg cd free, korang join x?

    0

    0
  13. jlo says:

    showcase ni free ke bayar?.. kalau free pon takde orang nk g tgk.. apatah lagi bayar… kesian dia..

    0

    0
  14. joyah buncit says:

    kak joyah tak minat retis suam2 kuku ni…next please~

    0

    0
  15. emma mengelembong says:

    kalo dia perform pakai baju lengan pendek show off tattoo dia, confirm aku pegi

    0

    0
  16. JHudd says:

    Amboi komain ko emma suker tahap ganas cam tommy lee gituh

    0

    0
  17. peah says:

    tak de sape minat kau, awi.. sobs sobsssss

    0

    0
  18. Toca boca says:

    Agak2 ada orang tak dekat showcase awi rafael yang sedang berlangsung..
    sian sob sob

    0

    0
  19. Beats by Dre says:

    I love this article. It is very useful information.

    0

    0
  20. Gorgeous, so very pretty and vintage! I love it.

    0

    0