Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Pelakon Sofi Jikan Ditahan Positif Dadah Jenis Ganja

Terpalit dengan isu pendedahan Datuk Farid Kamil yang mendakwa 3 rakan selebriti menganiaya dirinya dengan sengaja  memasukkan dadah dalam minumannya, pelakon Sofi Jikan semalam hadir ke  Balai Polis Mutiara Damansara untuk memberikan keterangan lanjut berhubung perkara berkenaan.

Walaubagaimanapun, Sofi ditahan pihak polis apabila didapati positif dadah jenis ganja. Difahamkan, dia  akan dibawa ke Mahkamah Petaling Jaya hari ini bagi mendapatkan perintah tahanan reman untuk siasatan lanjut.

Advertisement

Sama-sama kita nantikan perkembangan lanjut berita ini. Adakah ia berkaitan dengan kes Farid ataupun tidak?

Sumber Berita : Kosmo Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. ye ke

    February 8, 2018 at 8:59 am

    guys chill la takyah gaduh..kita tunggu dan lihat je. fk ni kan acah good2 mana dia nak ngaku sabo je la

  2. hamba Allah

    February 7, 2018 at 5:10 pm

    kau jgn acah tahu semua benda.. ckap mcm kau ni ahli keluarga dia plak.. si faridkn ada kat downg masukkan dlm air dia.. tnggu je la siasatan polis jgn nk acah tahu… kne kat ahli kelurga kau baru tahu langit tinggi ke rendah..

    • jilat selagi boleh

      February 8, 2018 at 8:48 am

      kesian kau kan comment berkali-kali nick je lain hahaha..ke ko tgh layan tunjuk langit? ni abang nak cakap sikit, adik pegi la jalan-jalan blog lain tengok-tengok apa orglain komen ek..kesiann

    • Anonymous

      February 8, 2018 at 8:56 pm

      Sikit2..Ahli keluarga kau…ayat nak rasa sesuci lebaran.Mesti nak jadi kat keluarga orang lain juga.keluarga dia simpan dlm kandang babi.

  3. wekkkkkkk

    February 7, 2018 at 4:51 pm

    tungu je masih dlm siasatan..
    “mengaku x brsalah” lh mereka kan., lpas ni bermusuhan lah.
    Hari Raya jumpa “bermaafan”…so settle, buang yg keroh..

  4. done menjoyah

    February 7, 2018 at 4:40 pm

    macam gampang je si parit ni tuduh sofi antara rakan2 yg kasi dia dadah. bukanka sebelum ni dia org memang satu ‘team’? poyo betulla parit ni dia kena tangkap habis kawn2 diseret sma. ada ke kwn2 ko tu paksa ko amik benda tu ke? ada ke dia org letak pisau kat leher paksa ko telan menatang tu ke? atau kau org semua bersatu hati melastik bintang masa sm2 high mentekedarah??? tak puas ati kot dia sorg je kena tangkp! apa maslah lelaki tu>ego melangit

    • seseorang

      February 7, 2018 at 5:09 pm

      kau jgn acah tahu semua benda.. ckap mcm kau ni ahli kluarga dia plak.. si faridkn ada kat downg masukkan dlm air dia.. tnggu je la siasatan polis jgn nk acah tahu… kne kat ahli klurga kau baru tahu langit tinggi ke rendah..

    • jilat selagi boleh

      February 8, 2018 at 8:39 am

      jadi kau ni pulak famili sblh mana beria betul kau jilat fk tu? ke kau dah experience kot sebab famili kau pun pernah terjebak???

  5. akudisengat

    February 7, 2018 at 4:34 pm

    kalo x kantoi ni mau dapat dato gak mamat ni…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top