February 7th, 2018

Terpalit dengan isu pendedahan Datuk Farid Kamil yang mendakwa 3 rakan selebriti menganiaya dirinya dengan sengaja  memasukkan dadah dalam minumannya, pelakon Sofi Jikan semalam hadir ke  Balai Polis Mutiara Damansara untuk memberikan keterangan lanjut berhubung perkara berkenaan.

Walaubagaimanapun, Sofi ditahan pihak polis apabila didapati positif dadah jenis ganja. Difahamkan, dia  akan dibawa ke Mahkamah Petaling Jaya hari ini bagi mendapatkan perintah tahanan reman untuk siasatan lanjut.

Sama-sama kita nantikan perkembangan lanjut berita ini. Adakah ia berkaitan dengan kes Farid ataupun tidak?

Sumber Berita : Kosmo Online


38 responses to “Pelakon Sofi Jikan Ditahan Positif Dadah Jenis Ganja”

  1. ye ke says:

    guys chill la takyah gaduh..kita tunggu dan lihat je. fk ni kan acah good2 mana dia nak ngaku sabo je la

  2. hamba Allah says:

    kau jgn acah tahu semua benda.. ckap mcm kau ni ahli keluarga dia plak.. si faridkn ada kat downg masukkan dlm air dia.. tnggu je la siasatan polis jgn nk acah tahu… kne kat ahli kelurga kau baru tahu langit tinggi ke rendah..

    • jilat selagi boleh says:

      kesian kau kan comment berkali-kali nick je lain hahaha..ke ko tgh layan tunjuk langit? ni abang nak cakap sikit, adik pegi la jalan-jalan blog lain tengok-tengok apa orglain komen ek..kesiann

    • Anonymous says:

      Sikit2..Ahli keluarga kau…ayat nak rasa sesuci lebaran.Mesti nak jadi kat keluarga orang lain juga.keluarga dia simpan dlm kandang babi.

  3. wekkkkkkk says:

    tungu je masih dlm siasatan..
    “mengaku x brsalah” lh mereka kan., lpas ni bermusuhan lah.
    Hari Raya jumpa “bermaafan”…so settle, buang yg keroh..

  4. done menjoyah says:

    macam gampang je si parit ni tuduh sofi antara rakan2 yg kasi dia dadah. bukanka sebelum ni dia org memang satu ‘team’? poyo betulla parit ni dia kena tangkap habis kawn2 diseret sma. ada ke kwn2 ko tu paksa ko amik benda tu ke? ada ke dia org letak pisau kat leher paksa ko telan menatang tu ke? atau kau org semua bersatu hati melastik bintang masa sm2 high mentekedarah??? tak puas ati kot dia sorg je kena tangkp! apa maslah lelaki tu>ego melangit

    • seseorang says:

      kau jgn acah tahu semua benda.. ckap mcm kau ni ahli kluarga dia plak.. si faridkn ada kat downg masukkan dlm air dia.. tnggu je la siasatan polis jgn nk acah tahu… kne kat ahli klurga kau baru tahu langit tinggi ke rendah..

    • jilat selagi boleh says:

      jadi kau ni pulak famili sblh mana beria betul kau jilat fk tu? ke kau dah experience kot sebab famili kau pun pernah terjebak???

  5. akudisengat says:

    kalo x kantoi ni mau dapat dato gak mamat ni…

Loading...