Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Pegang Tangan Tak Lepas, Netizen ‘Bersemut’ Tengok Pengantin Baru Neelofa & PU Riz

Pasangan pengantin baru, Neelofa dan Haris Ismail (PU Riz) baru-baru ini mencetuskan kontroversi apabila dilihat merentas negeri ke Pulau Langkawi. Walau bagaimanapun, pihak polis mengesahkan permohonan mereka ke sana atas urusan kerja.

BACA: “Belum Lancarkan Tapi Dah Dapat Free Marketing” – Neelofa Kongsi Sebab Berada Di Langkawi Kini

Advertisement

Terbaru, Neelofa menarik perhatian ramai apabila memuat naik foto dan video mengunjungi beberapa tempat menarik di pusat peranginan itu. Kemesraan dan kebahagiaan jelas terpancar tatkala melihat mereka tak lepas berpegangan tangan. Sweetnya!

@kynafazlanbersemut tgk pengantin baru niii ? #fyp #nilofa #neelofa? Anugerah – Muhammad ?

Di TikTok, peminat meluahkan rasa gembira melihat kemesraan di antara pasangan ini. Ramai menyifatkan Neelofa sebagai seorang yang manja dan suka menyakat sehingga suaminya tersipu-sipu. Sehingga kini, perkongsian ini mendapat 1.3juta tontonan dan 95k tanda suka.

Advertisement

Meninjau ke ruangan Instagram Story, Neelofa hari ini dilihat menikmati pemandangan sekitar pulau menaiki jetski yang dipandu suami menggunakan khidmat jetski tour daripada megawatersports.

 

SUMBER : Neelofa
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. anon

    April 5, 2021 at 10:23 am

    tongah sodap tu ! esok klau dah terbau hangit bdn ke air liu basi ka taik gigi ke kentut ke haaa barulah bibit2 menyampah keluar

  2. tecit

    April 5, 2021 at 9:06 am

    alahh biau lahh depaaa. sementara tengah manissss. benda2 sweet camni kene amal. bile xamal lame2 segan awkward. lame2 xbuat. tu yg jd keruh perkahwinan bila dah lame2 manja sweet2 dah xde. spark dah hilang.

  3. Anonymous

    April 5, 2021 at 8:52 am

    mask pakai kat muka,, bukan kat gigi.. tu je nk cakap…

  4. Anonymous

    April 4, 2021 at 6:04 pm

    Sweet celah mana???
    Nampak gelenyar ada la…
    Dari hari nikah…asyik nak bercakap, pegang2 muka/janggut/dada….
    Tau la dah halal, tak yah tunjuk sangat…orang lain yang baru nikah, tak macam tu pun, masih boleh simpan segan silu..

  5. Anonymous

    April 3, 2021 at 12:12 am

    Langkawi permata KEDAH.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top