(TAHNIAH)Patah Seribu Ciptaan Shila Amzah Rangkul Anugerah Lagu Terbaik AIM19

Hiburan

(TAHNIAH)Patah Seribu Ciptaan Shila Amzah Rangkul Anugerah Lagu Terbaik AIM19

Nampaknya tahun 2012 merupakan tahun yang murah rezeki buat Shila Amzah. Berjaya memenangi kejuaraan di Asian Wave, sebentar tadi lagu Patah Seribu telah dinobatkan sebagai lagu terbaik AIM19. Lagu Patah Seribu adalah hasil ciptaan Shila Amzah sepenuhnya.

shila amzah menang aim19

Advertisement

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Shila Amzah atas kejayaan ini. Semoga dengan kemenangan ini akan membakar semangatnya untuk terus berkarya. Good luck and all the best untuk Shila di masa hadapan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

105 Comments

  1. So ?

    November 19, 2012 at 12:11 am

    dia dah menang hampa pula jadi pembangkang kat sini . dia tak rugi apa pun kita yang dapat dosa… Dia nak menunjuk-2 dia bercinta dengan boyfriend dia pun korang ,jeles , tapi kalau artis sembunyi kalau dah kaple korang kutuk . kita seua manusia biasa bukannya perfect pun lah hanya tahu nak hentam artis ni , artis tu . shila amzah menang kau kutuk dia , yuna menang kau kutuk dia , lebih baik dok rumah diam tak payah dapat apa-apa awards . Yuna ada keistimewaan sendiri shila amzah ada keistimewaan sendiri itu semua anugerah . btw KITA BUKAN SEMPURNA KALAU DAN BUKANNYA BETUL 100% KALAU NAK KOMEN SESEORANG ITU .

  2. hambe

    November 18, 2012 at 10:34 pm

    Biasa la cium tangan.zaman leni bertudung tu kan fesyen…tudung cari makan

  3. Apa2 jelah

    November 18, 2012 at 2:16 pm

    Tak sangka ramai yg jahil kat sini…
    Aku tak faham dengan sikap gadis islam d malaysia…
    Memalukan sungguh….
    Aku tak tau lak…zaman bcinta dah boleh anggap jantan tu suami ..nak cium tangan bagai…depan umum camni…belakang tak pastilah…..ni bukan sesaja nak kecoh…CIUM TANGAN …. Cium tangan yer bukan bsalaman biasa…amenda yg taksub sgt menang terus cium tangan?

    Ramai yg amik temeh hal ni…
    Karat pun sama jahil…..

    Artis mmg takleh jadi idola…

    • Anonymous

      November 18, 2012 at 11:17 pm

      Yup… Agreed. Tapi yang bestnya bila cinta hati dipeluk cium pstu lita tengok setahun lagi adakah mereka masih bersama… Leh jadik bahan media bila diorang clash nanti (kalau lahh).

  4. Prince Noob

    November 18, 2012 at 1:32 pm

    tahniah shila… menang anugerah dlm negara dah, menang anugerah luar negara dah… impian dah tercapai, so tunggu apa lagi kawin je la

  5. aku

    November 18, 2012 at 1:12 pm

    Nara nape suke peram komen aku

Loading...