Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Shila Amzah Juara Pertandingan Asian Wave

Wow. Ini sangat membanggakan Abang Nara selaku rakyat Malaysia apabila Shila Amzah diumumkan sebagai juara pertandingan Asian Wave. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Shila atas pencapaian yang sangat-sangat awesome ini. Anda memang hebat Shila!!!

asian wave

Advertisement

Salah satu lagu yang dipersembahkan ialah Grenade nyanyian asal oleh Bruno Mars. Meremang bulu roma Abang Nara mendengarnya.

Kemenangan Shila bukan calang-calang kerana mengalahkan artis Korea popular dan ramai lagi. Semoga dengan kejayaan Shila ini akan membuka mata dunia tentang kehebatan penyanyi Malaysia. Tahniah sekali lagi Shila.

P.S: Seni ukiran kayu guna chainsaw. Hebat!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

186 Comments

  1. jajalol

    September 28, 2012 at 11:20 am

    aku lg hebat…skali kentut semua org pandang…prooookk!!!

  2. shilazila

    September 23, 2012 at 11:55 pm

    Apa-apa pun rezeki shila, tak abis2 nak banding2….superstar kenalah ada trademark dan kelebihan tersendiri, terbaek ni subjektif tau..pe2 pon u deserve la in dis competition…asik penyanyi pompuan jek yg berjaya kat International level…xde penyanyi lelaki…Faizal Tahir bila nak compete kat luar..?.

  3. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    September 23, 2012 at 2:26 pm

    alhmdulilah sejok ibu ibu mengandong…….tahniah shila ini lah berkat dn doa dari peminat2 dn keluarga shila tk lupa juga doa dn orang yg penting memberi kn sokongan dn peransang pada shila mateair u si shahnaz tu hehe…..god bless “

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original

      September 23, 2012 at 2:29 pm

      hai kenape pulakkkkkk minah jambu letak ibu ibu 2x ni ishhhhhhh !!

  4. iphone user

    September 23, 2012 at 12:37 pm

    Blogger kurang ajar, letak pic dia mcm tu kenapa? takde pose cantik sikit, ada je niat nak memalukan letak pic dia kemut mcm tu..

  5. SHILA - FAN NO. 1

    September 22, 2012 at 9:48 am

    Bangga dgn anak Malaysia…cayalah Shila…akhirnya bakat awak di pandang dunia….

Loading...
To Top