September 21st, 2012

Wow. Ini sangat membanggakan Abang Nara selaku rakyat Malaysia apabila Shila Amzah diumumkan sebagai juara pertandingan Asian Wave. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Shila atas pencapaian yang sangat-sangat awesome ini. Anda memang hebat Shila!!!

asian wave

Salah satu lagu yang dipersembahkan ialah Grenade nyanyian asal oleh Bruno Mars. Meremang bulu roma Abang Nara mendengarnya.

Kemenangan Shila bukan calang-calang kerana mengalahkan artis Korea popular dan ramai lagi. Semoga dengan kejayaan Shila ini akan membuka mata dunia tentang kehebatan penyanyi Malaysia. Tahniah sekali lagi Shila.

P.S: Seni ukiran kayu guna chainsaw. Hebat!!!


186 responses to “(TAHNIAH)Shila Amzah Juara Pertandingan Asian Wave”

  1. jajalol says:

    aku lg hebat…skali kentut semua org pandang…prooookk!!!

  2. shilazila says:

    Apa-apa pun rezeki shila, tak abis2 nak banding2….superstar kenalah ada trademark dan kelebihan tersendiri, terbaek ni subjektif tau..pe2 pon u deserve la in dis competition…asik penyanyi pompuan jek yg berjaya kat International level…xde penyanyi lelaki…Faizal Tahir bila nak compete kat luar..?.

  3. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    alhmdulilah sejok ibu ibu mengandong…….tahniah shila ini lah berkat dn doa dari peminat2 dn keluarga shila tk lupa juga doa dn orang yg penting memberi kn sokongan dn peransang pada shila mateair u si shahnaz tu hehe…..god bless “

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      hai kenape pulakkkkkk minah jambu letak ibu ibu 2x ni ishhhhhhh !!

  4. iphone user says:

    Blogger kurang ajar, letak pic dia mcm tu kenapa? takde pose cantik sikit, ada je niat nak memalukan letak pic dia kemut mcm tu..

  5. SHILA - FAN NO. 1 says:

    Bangga dgn anak Malaysia…cayalah Shila…akhirnya bakat awak di pandang dunia….

Loading...