November 17th, 2012

Nampaknya tahun 2012 merupakan tahun yang murah rezeki buat Shila Amzah. Berjaya memenangi kejuaraan di Asian Wave, sebentar tadi lagu Patah Seribu telah dinobatkan sebagai lagu terbaik AIM19. Lagu Patah Seribu adalah hasil ciptaan Shila Amzah sepenuhnya.

shila amzah menang aim19

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Shila Amzah atas kejayaan ini. Semoga dengan kemenangan ini akan membakar semangatnya untuk terus berkarya. Good luck and all the best untuk Shila di masa hadapan.


105 responses to “(TAHNIAH)Patah Seribu Ciptaan Shila Amzah Rangkul Anugerah Lagu Terbaik AIM19”

  1. Anonymous says:

    belom kawen mmg laa..sggup mengalah..semua org dok taw dh sharnaz tu panas baran..nnti bila dh kawen mula la nk bosan..msti akan slalu bgadoh punya…if sharnaz blh brubah n shila blh byk bsabar okey laaa…..

  2. Edner says:

    ‘Saya tak pernah menang apa2 awards kat negara sendiri’ Berapa juta awards dia dapat kat luar negara??? Poyo gila ayat… Ayat mintak maki namanya

    • sama je poyo nye says:

      China tu luar negara lah….. menang Asian Wave. Ker ko yg ketinggalan ni?

    • Edner says:

      Aku ketinggalan ke KO YANG BODO TAK RETI PAHAM AYAT SIMPLE ? Aku tanye BERAPA JUTA DIA MENANG KAT LUAR? Setakat SATU tak payah lah keluar ayat macam dah menang bagai kat luar negara… KESIAN KAU Mesti Bahasa Melayu GAGAL dulu kan ? Ke lum abis skolah? Takat budak2 ko bukan level aku.

    • Edner says:

      Memandangkan ko kurang pandai mari aku jelaskan ayat aku ya… kang ko post mengarut lebih memperlihatkan kebodohan kau. Soalan asal saya berbunyi “Berapa juta awards dia dapat kat luar negara?” Rasa2 susah ke nak jawab? Soalan tu tanya adakah dia dah menang banyak gila awards kat luar negara tetapi tak pernah menang langsung di negara sendiri? Soalan tu takde tanye adakah dia ada menang apa2 kat luar negara? Tidak itu bukan soalannya. Soalan tu juga tak tanye adakah kemenangan di China itu dikira dalam negara? Tidak itu juga bukan soalannya. Aku da cuba guna ayat simple dan santai, kalau tak paham jugak baik ko g blaja dari duk sibuk baca blog hiburan…bukan apa.. takut tak paham je. DAN KALAU la ko tengok performance dia waktu kat Shanghai tu… gitu2 je takde apa nak bangga pon.

Loading...