Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Patah Seribu Ciptaan Shila Amzah Rangkul Anugerah Lagu Terbaik AIM19

Nampaknya tahun 2012 merupakan tahun yang murah rezeki buat Shila Amzah. Berjaya memenangi kejuaraan di Asian Wave, sebentar tadi lagu Patah Seribu telah dinobatkan sebagai lagu terbaik AIM19. Lagu Patah Seribu adalah hasil ciptaan Shila Amzah sepenuhnya.

shila amzah menang aim19

Advertisement

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Shila Amzah atas kejayaan ini. Semoga dengan kemenangan ini akan membakar semangatnya untuk terus berkarya. Good luck and all the best untuk Shila di masa hadapan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 Comments

  1. Anonymous

    November 19, 2012 at 11:01 am

    belom kawen mmg laa..sggup mengalah..semua org dok taw dh sharnaz tu panas baran..nnti bila dh kawen mula la nk bosan..msti akan slalu bgadoh punya…if sharnaz blh brubah n shila blh byk bsabar okey laaa…..

  2. Edner

    November 19, 2012 at 8:54 am

    ‘Saya tak pernah menang apa2 awards kat negara sendiri’ Berapa juta awards dia dapat kat luar negara??? Poyo gila ayat… Ayat mintak maki namanya

    • sama je poyo nye

      November 19, 2012 at 10:47 am

      China tu luar negara lah….. menang Asian Wave. Ker ko yg ketinggalan ni?

    • Edner

      November 20, 2012 at 8:38 pm

      Aku ketinggalan ke KO YANG BODO TAK RETI PAHAM AYAT SIMPLE ? Aku tanye BERAPA JUTA DIA MENANG KAT LUAR? Setakat SATU tak payah lah keluar ayat macam dah menang bagai kat luar negara… KESIAN KAU Mesti Bahasa Melayu GAGAL dulu kan ? Ke lum abis skolah? Takat budak2 ko bukan level aku.

    • Edner

      November 20, 2012 at 8:45 pm

      Memandangkan ko kurang pandai mari aku jelaskan ayat aku ya… kang ko post mengarut lebih memperlihatkan kebodohan kau. Soalan asal saya berbunyi “Berapa juta awards dia dapat kat luar negara?” Rasa2 susah ke nak jawab? Soalan tu tanya adakah dia dah menang banyak gila awards kat luar negara tetapi tak pernah menang langsung di negara sendiri? Soalan tu takde tanye adakah dia ada menang apa2 kat luar negara? Tidak itu bukan soalannya. Soalan tu juga tak tanye adakah kemenangan di China itu dikira dalam negara? Tidak itu juga bukan soalannya. Aku da cuba guna ayat simple dan santai, kalau tak paham jugak baik ko g blaja dari duk sibuk baca blog hiburan…bukan apa.. takut tak paham je. DAN KALAU la ko tengok performance dia waktu kat Shanghai tu… gitu2 je takde apa nak bangga pon.

Loading...
To Top