Parody Kisah Hati Dari Bobo

Trending

Parody Kisah Hati Dari Bobo

Kami rasa tak rugi David Teo sign Bobo under MIG sebab ternyata bobo ni memang lawak, rasa nak terajang laptop pun ada tengok video ni. Tapi awek dalam video ni agak cun la, sapa tahu siapa awek tu?

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. mahaguru

    May 15, 2013 at 2:28 am

    takleh blaa siap ade shining2 dlm video tu. bahaha!

  2. Fish Fairuz

    May 14, 2013 at 11:13 pm

    x bleh blah la tgok bobo ni XD sian kt awek tu,xde feel langsung blakon ngn bobo hahah!

  3. abc

    May 14, 2013 at 7:13 pm

    kesian kepada mereka yg tidak sedar sbrnya mereka dijadikan alat untuk meraih keuntungan…

Loading...