Written by AbangNara | May 9th, 2013

Tuah ayam nampak di kaki. Tuah Bobo ada pada video parody. Memang rezeki itu datang dengan cara tidak terduga. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Bobo yang kini merupakan artis MIG. Semoga kariernya akan lebih berkembang lagi.

bobo

Untuk anda yang tidak pernah melihat aksi Bobo, tontonlah video parody lagu Sayang daripada Shae di bawah. Pastikan tiada makanan di mulut anda. Takut tersembur kena komputer.

Kepada Bobo, all the best and good luck. Mana tahu lepas ini makin popular dan boleh tercalon dalam ABPBH. Hehehe.

fer white

P.S: Gabungan 15 bahan berkualiti tinggi untuk kesihatan anda memastikan kesan yang sempurna sekiranya anda mengamalkan pemakanan Fer White. Hanya RM95 termasuk penghantaran. Tidak membebankan kewangan anda langsung. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke [email protected] atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to Bobo Kini Di Bawah Naungan MIG

  1. mak jemah says:

    wah bobo.. kelazz ko jah..

    0

    0
    • mutiara says:

      apalah watak yg seseuai untuk bobo ye..
      memparodykan lagu or watak je mungkin
      takpun mekap retis..

      0

      0
      • miss pineapple says:

        bobo dah jadi femes ni jgn sombong2…jgn buat kontroversi murahan…nanti org benci, tahniah bobo :)

        0

        0
        • Lembu Gemok says:

          Masa first time awal2 video dia keluar, hampir 99% orang mengutuk,mencaci dan menghina dia…termasuk aku…tp tgklah rezeki Allah bagi dekat orang yang ikhlas..dia ikhlas membuat video tu dan takder niat utk menunjuk2..(rasa2nya laa)…alhamdulillah…bagus bobo..tahniah…dan jadilah diri anda seadanya …jangan dengar cakap orang lain..bukan mudah nak puas hatikan semua orang…gudluck~:)

          0

          0
        • Didi says:

          Setuju dengan mutiara. Watak ape jelah yang sesuai dengan si bobo ni. Jadi pelakon ekstra kot. Yg jalan jalan kat belakang pelakon sambil goyang goyangkan kepala yg hot gituuw. Hahahahhahahaha :)) ala lagipun david teo ni jutawan. Hilang si bobo ni tak heran sgt :))

          0

          0
      • Currrrlass Ko Mak Hayam says:

        wahhhh congrats to u bobo…inilah rezeki tuhan..all to haters..uall LOOOOOOOSERRRRRRRRRRRRRRRRR thumbdown

        0

        0
        • peminat bobo says:

          tahniah and all the best utk bobo.. majulah bobo utk MIG.. manyak untung maaa! :)

          0

          0
      • anzalnyah says:

        yang cakap tahniah ni sume mesti stok2 pondan. noks sesama nokss harouzz support each otherrr camtueh~!

        0

        0
    • Anonymous says:

      rezeki….

      0

      0
    • miss mong says:

      alahai bobo..mmg dh rezeki kamu.tahniah..

      0

      0
    • gegurl says:

      mmg tuah SAYANGGG apa kabar dngn mu…

      0

      0
    • redeye says:

      hahahaha..smpi skang aku klo dengo lagu syg kat radio msti terigt die nie..kehkehkeh..congretzz bobo!! =)

      0

      0
    • kak timah says:

      WAH TAHNIAH BOBO KALAU JDI ARTIS MIG MESTI POPULAR PUNYALAH,,,LAW BRLAKON WATAK KOMEDI OK KOT

      0

      0
    • K.A.A says:

      kalo bobo boleh aku pon mest boleh… hahaha..

      0

      0
    • K.A.A says:

      kalau bobo boleh aku pon mest boleh.. haha..

      0

      0
    • Rizuan Mat Nor says:

      Yeay!! Makin menyerlah bakat Bobo selepas ini. Moga MIG memberi warna dalam industri hiburan tanah air.

      0

      0
  2. Anon says:

    Tahniah Bobo!!!

    0

    0
  3. cikcik says:

    Tahniah bobo :) gud job …

    0

    0
  4. cinta says:

    BOBO JADIK ARTIS???

    *pengsan*

    0

    0
  5. Nurul says:

    tahniah bobo

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kelazzzz ko bobo…..tahniah ye

    0

    0
  7. akulah aku says:

    seriously?? aish, sesuai la tuh,

    0

    0
  8. yanazzzzz says:

    tahniah bobo…jadi artis gitu

    0

    0
  9. Arin says:

    Tahniah..buat keje baik2 no…..=)

    0

    0
  10. none says:

    hahahaha. tahniah. rezeki. :D

    0

    0
  11. papa cudin cygku says:

    mgkin dr segi rupa bobo kurang tp dr segi bakat spe tahu… ape2 pn thniah krna berani mcuba dlm dunia seni… GOOD LUCK….!!!!!

    0

    0
    • saya suka gosip says:

      populariti yg da ade…bkat parody ade..bkat blakon bleh asah..ok la tu..good luck..

      0

      0
  12. miss s says:

    tahniah..

    0

    0
  13. mizz nurse says:

    10 x tgk video parody bobo 10 x gelak sampai sakit perut.. hahahahaha

    0

    0
  14. bobohizan says:

    kellasss ko bobo..setanding nora danish uollss..

    0

    0
  15. Dark Angel says:

    Hahahaha.. Mula2 aku tgk video ‘Sayang’ dia.. seriously aku macam rasa lelaki ini tidak cukup hormon.. but dah lame2 honestly, aku plak yang jadi fan dia smpai tggu setiap parody from him.. cayalah bobo! ;)
    By the way, Congrats bobo!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dark angel…betul apa yg u ckp tu…sy pun pd mula rasa mcm eeee overnya laki ke pompuan Kena tgk 2 Kali Utk sah kan …but tk dinafikan parody dia sgt melucukan…tgkla berapa Kali pun tetap Akan ketawa…n dia blh jd penghibur…tak baik kta menghina dia n sy Ada tgk interview n bobo Ada ditanya apa perasaan bla Ada org kutuk n kata dia over…I tgk dia sgt positif n relax je jwb sy cuma menjadi diri sendiri n sy dh dilahirkan begini n tk Kisah apa pandangan org…so tlg la hormat dia

      0

      0
  16. miss A says:

    Congrate BOBO and GOOD LUCK. harap selepas ini tak lupa diri.

    0

    0
  17. nenek kebaboom says:

    khelassssss ko nyahhh.. den tau kau ado bakat.. tahniah tahniah..

    0

    0
  18. mia says:

    tahniah Bobo.. :)

    0

    0
  19. MINAH JAMBU SUKA HADAP COMPUTER says:

    laku ke? aku tengok muka pun macam jamban pecah. ini kenyataan tau. kalau x suka komen aku, boleh blah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      jgn kutuk muke orang sebab itu ciptaan tuhan… anda tu muke cantik sgt ker?

      0

      0
  20. Biskut Meri says:

    Well done Bobo! b4 ada nye pardoy ni, lagu sayang ni merupakan theme song saya n bf saya. kalau dgr lagu ni d radio kompom excited teringat kat bf yg jauh. tp Sejak tgk video parody Sayang si Bobo ni saya mmg akan tergelak tiap kali dgr lagu ni smbil teringat dgn segala aksi Bobo dlm video tu. Apa pun..all the best utk karier seni Bobi yg baru bermula!

    0

    0
  21. olga says:

    bobo ni mesti gay bottom kan? tapi laku ke kalau dia jadi artis. muka cam burok je.

    0

    0
    • huhe says:

      Ko ingat ANgah raja lawak tu kacak ke? yg berlakon cite karak. mamat kulit gelap tu.. apa tah nama dia.. kacak ke??? Rezeki masing2.. Segala2nya terletak di tangan Allah. Yang penting Bobo jangan lupa diri dan berusaha menjadi artis yang berkaliber.

      0

      0
    • mak jemah says:

      x bek kutuk muke orang sb tu kan ciptaan tuhan…… sesedap rase ckp orang gay knapa tnya mcm tu adakah anda salah seorang lelaki gay? sebab terfikir tnya orang lain macam tu… atleast dia berani mencuba dari anda yang dok mengutuk orang tapi x kemana pown….

      0

      0
  22. Anonymous says:

    meletop ko jahh

    0

    0
  23. boiboi says:

    tahun depan boleh la bobo menang artis baru popular …..oh yeahhh

    0

    0
  24. gugu gaga... says:

    pas ni nak tgk video parody bobo kat youtube msti xblh…MIG copyright..pastu nak tgk kena beli kat astro first..lalalalalala

    0

    0
  25. den la ni says:

    lelaki PALING GEDIK yg ak pnh jmpe setakat ni!!

    0

    0
  26. mak jemah says:

    tahniah bobo… abaikan orang yang mengutuk anda sebab mereka sebenar nya ingin menjatuhkan anda…. rupa tak penting muke lawa pown tpi berlakon mcm neelopak tu x gune kayu….. harap kan muke je cantik…

    0

    0
  27. BOBOI says:

    Geli nengok nyer… Kalau mengaji Quran selacar gerakan badan lagi bagus…. Lepas ni Bobo boleh try ye…

    0

    0
  28. wawawaka... says:

    belum cuba belum tau! mana tau bobo pas nie jadi artis berjaya. So…same2 kita tungguuuuuuu….

    0

    0
  29. miss watever says:

    knapa aku tgk parody bobo ni aku x de rase cam nak gelak eh.rse mcm meroyan je mamat nih.. tp kalo johan wat mse abp aritu serius lawak

    0

    0
  30. bungamelayu says:

    aah masuk MIG ni…sok nk kwen 1st bkn mntk kebenaran parents…tp kene mengadap si david teo ni…klu ingkar ko jd la musuh dia..yg ikut ckp dia si sam ngn yana tu je…tu sbb asik muka depa je skrg ni…muak weii!!! diana amir sendiri ngaku, 1st day dia pkai tdg, dia jmpa david teo bgtau nk pkai tdg…see!!! dia ni sape tah…huh!!!

    0

    0
    • Kiki says:

      Dah ada dalam kontrak, dik. Kenapa nak salahkan David Teo kalau artis sendiri yang dah sain kontrak macam tu. Takkan tak baca agreement kot. Tak setuju jangan sign, dah sign mana boleh nak cakap apa dah, bergantung budibicara David lah. Haiya.

      Diana bukan ikut telunjuk. Maksudnya Diana Yana dan Sam ni jenis yang faham pada kontrak. Rasanya dia jumpa David nak bgtau dia dah bertudung, dan nak tahu apa action seterusnya yang kena buat. Maksudnya nak berlakon dia kena pilih watak dah. Macam tu, dik. Takdepun David tu suruh Diana buka tudung dan pakai balik selepas habis kontrak kan? Maknanya David ni masih ada budibicara lagi, kalau orang cakap baik-baik.

      0

      0
  31. Anonymous says:

    aiyarkkk…nyaris2 aku muntah hijau tgk budak ni kat youtube tu hari..ingatkan indon species sotong..tahu2 jadi artis? aduhaiii..

    0

    0
  32. lalala... says:

    kelass ko jahh!!!.. dah jadi artis gitu wehh… fenomena baru nih dlm dunia hiburan…

    0

    0
  33. dia says:

    dulu ada yg kata bobo nee sawan & meroyan bila wat parodi. tp bg saya ok ape tuk hiburan walaupom ada kala nampak mcam over & over tuu yg leh buat org pecah perut. semua tuu terpulang kpd menerimaan individu tu sendiri. laa nee bobo melangkan lg jauh. semoga bobo anak terus berkarya tuk hiburan kita semua.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    bobo mengarut..!! watak apa nak kasi? watak parody dalam drama/filem kot

    0

    0
  35. kak ton says:

    wow…bestnyerrr…..bobo da jadi artis mig..lagi banyak job la die lps ni….

    0

    0
  36. kak ton says:

    tahniah bobo,….bobo best…..

    0

    0
  37. Suesue says:

    Untunglah BOBO. Tahniah BOBO!!!!!

    0

    0
  38. cOrRuPtUrEdCrEw says:

    Bagus le…makin ramai le kot nyah dalam dunia…kaum yang nabi tak mengaku umat…kalau takde permintaan diorang nih takkan ader…sry le kalau korang tak suke komen aku tapi aku geli tengok nyah or orang yang berlagak nyah…cam tu jugak sebaliknya… ratio lelaki kepada pompuan pun dah kurang sangat…laki lak nak jadi nyah or belagak nyah…dunia dunia… so ape lagi…dislike la ramai ramai!!!

    0

    0
  39. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    helo BOBO ! wahhhhhhhhhhhhh kencang sehhhhhhhhhhhhh dapat jadi artisssssssssssssssssss ! ingat jangan melawan cakap bos ok si david teo tu hehe….tahniah semoga di murah kn rezeki dn kesehatan yg baik buat BOBO..

    0

    0
  40. lelaki gagah says:

    mcm syyial ja…..kimAk punya pondan……anjing!!!!

    0

    0
    • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

      lelaki gagah ni bukan aper, dia jeles sbb dia ada hati kat si Bobo adek2 nih

      0

      0
  41. tacacila says:

    amboi david teoh…terus sambar bobo yer…akal panjang cine ni! mashyuuukkkkkk

    0

    0
  42. GilaKeApa says:

    gila ke apa??? amik pondan ni jadi pelakon??? pondan macam ni sesuai jadi badut kat youtube jeee bagi memperbodohkan diri sendiri dan bagi orang gelakkan kebodohan dia dan tak sesuai langsung masuk TV dah la takde rupa macam artis kalau jadi mekap artis boleh la!! pekejadahnyeee dunia ni dah gila?????????????????

    0

    0
    • BOBO BODOH says:

      SETUJU 100% DENGAN STATEMENT KO. BOBO NI LAYAK JADI BADUT DEKAT YOUTUBE JE. MUKA PUN BUROK.

      0

      0
    • sue says:

      tak baek ngata gtu.. seriuz tak baek..
      *saya bukan pondan atau apa..tapi sentap dengan kata2 kamo ni…

      0

      0
  43. tweety28 says:

    wahhhhh curlozzz ko bobo yerr!!glemer lah pas nihhh…..

    0

    0
  44. Roundtable says:

    Kira ok le tu Bobo.Yang penting Bobo tak melibatkan diri dengan gejala yang tidak sihat macam sesetengah anak muda sebayanya.

    0

    0
  45. YoDaud says:

    Congrats Bobo. Ini rezeki nama nya. Parody awak memang menghiburkan. Nanti dah femes jgn sombong ok.

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Tahniah bobo. I bukan tinggal di Msia tak pernah dgr pon lg ni sblum ni. But because of your parody video makes me noticed this song and can’t stop laughing watching your action with my family. Good luck :)

    0

    0
  47. mashi says:

    im still rasa nak muntah hijau tengok dak pondan ni.. geli! tau2 jadi artis? –.””” **still geli lah

    0

    0
  48. yuni says:

    wah dh jadi artis kau bobo, kelazzz gitu…

    0

    0
  49. dang kunyanyang says:

    Tahniah Bobo dan MiG!!!! Semoga dapat mewarnai dunia hiburan tanahair kita dengan hiburan yg lebih kreatif dan kababom!! Abaikan anasir2 luar yg bersifat dengki dan cemburu dengan kejayaan org lain tu k! Masih byk peminat di luar sana yg taw menghargai hasil seni yg sememangnya pelbagai dan warna…

    0

    0
  50. Aminin says:

    Tahniah..bobo. kerna ko aku tak lalu makan seminggu.. kakakakah
    nanti jadi fesymes….jgn sombong or buat kontroversi murahan.. nanti org benci bro
    Keyword “Melayu Boleh” Paling Banyak Dicari
    Wanita Idaman Setiap Lelaki Kacak

    0

    0
  51. Gucci Bags says:

    The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to read, but I really thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can fix if you happen to werent too busy searching for attention.

    0

    0
  52. student bandung says:

    senang je nk jd femes kt msia ni kan? ko buat vid geli menunjukkan ko bodoh dan senang diperbodohkan..dtg la tawaran..lol

    0

    0