December 17th, 2009

zizie ezette bung mokhtar

Tiba-tiba nama Bung Mokhtar meletup macam lagu Adam dan Stacy. Siapa Bung Mokhtar nie? Nama penuhnya ialah Dato’ Bung Mokhtar Radin dan beliau ialah ahli parlimen Kinabatangan. Namanya menjadi hangat secara tiba-tiba kerana khabarnya dia dan Zizie Ezette dikatakan sudah berkahwin minggu lepas.

Kami cuba menahan gelak tetapi gagal apabila mendengar jawapan Bung Mokhtar mengenai gosip perkahwinan beliau dengan Zizie Ezette. Alasan yang pendek tapi cukup padat dan mampan:-

Advertisement

[note]Saya tak cukup kacak untuk beliau (Zizie Ezette)[/note]

Cuba korang tengok sikit gambar Bung Mokhtar kat bawah nie. Tak cukup kacak ker? Hensem je kami tengok dia.

bung mokhtar radin

Walaupun menafikan perkara nie, yang peliknya beberapa ahli parlimen telah mengesahkan menerima kad jemputan majlis resepsi perkahwinan Zizie Ezette dan Bung Mokhtar malam semalam. Tapi tempat majlis tue dibuat dirahsiakan la plak. Kalau tak leh gak kami pergi serbu semalam.

Ibu kepada Zizie jugak turut serta menafikan gosip perkahwinan anaknya nie.

Advertisement

[note]Saya menafikan sekeras-kerasnya, perkara ini tak betul.”Mereka baru ingin kenal hati budi masing-masing dan Zizie ketika ini juga sedang sibuk di lokasi drama. [/note]

Untuk pengetahuan anda, Bung Mokhtar sudah pun berumah tangga. Jadi kalau betullah Zizie nie kawin dengan Bung Mokhtar, maka Zizie akan hidup bermadu la. Tapi takper sebab jadi madu muda yang disayangi dan dikasihi lebih.

Kalau betullah Zizie sudahpun bernikah dengan Bung Mokhtar, kami dari BeautifulNara mengucapkan jutaan tahniah. Mungkin ada sebab Zizie merahsiakan hal nie. Maklumlah, hati orang lain kena jaga jugak kalau hidup bermadu nie. Tak gitu?

Sumber berita dari Mstar.

P.S: Kami suka tengok Zizie Ezette. Gebu, licin dan putih betul kulit dia. Beruntung Bung Mokhtar.

Advertisement
 
December 16th, 2009

[note]Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru. Konsert Ne-Yo di Kuala Lumpur dibawakan khas oleh Xpax. Untuk maklumat lanjut, layari laman promo konsert Ne-Yo.[/note]

ne-yo in KL

Korang kenal tak mamat yang macho semacam kat atas tue? Renungan mata dia tajam tue beb. Itulah Ne-Yo, artis berbakat dari Amerika Syarikat yang telah mencairkan jutaan hati para wanita dengan kemachoan dan bakatnya dalam nyanyian.

Advertisement

Susah nak percaya kan kemachoan mamat nie? Meh korang try dengan lagu feveret kami dari Ne-Yo yang bertajuk Mad. Lirik dan melodi dia memang mantap beb. Memang sangat-sangat sesuai untuk couple-couple yang selalu bergaduh tanpa sebab. Cuba korang layan sikit video dia kat bawah nie. Jangan tangkap leleh udah la.

Dah habis feel dah? Dah mula terpikat ngan Ne-Yo tak? Kalau tetiba terasa teruja nak dengan Ne-Yo secara live, inilah peluang anda. Xpax akan membawa Ne-Yo ke Kuala Lumpur untuk satu konsert yang mantap dan hebat.

  • Tarikh: 7 Januari 2010
  • Tempat: Sunway Lagoon Surf Beach

ne-yo live in KL

Untuk pengguna-pengguna Xpax, tiket yang sepatutnya berharga RM140 bakal dijual dengan harga RM90 sahaja untuk anda. Caranya mudah saje iaitu anda kena taip REGNEYO, hantar SMS ke 28881 dan topup kredit Xpax anda RM50. Berbaloi kan?

Advertisement

xpax neyo ticket

Untuk mereka yang gunakan pakej U.O.X./S.O.X. pulak, anda cuma perlu taip REGFREETIX dan hantar SMS ke 228881. Selepas tue reload RM30 untuk dapatkan 2 tiket dengan harga cuma RM158. Memang sangat murah dan terlampau berbaloi-baloi kan?

Semua tiket-tiket boleh diredeem kat outlet-outlet yang join. Kalau korang tak tau nak redeem tiket kat mana, boleh telefon Tiket Hotline kat 03-7725 1177 @ 03-7725 1166. Nak lagi senang pergi je terus website Tiket Hotline. Pastikan anda redeem secepat mungkin sebab tiket dijual atas konsep siapa cepat dia dapat.

ne-yo

Dan jika sememangnya anda peminat kipas susah nak mati Ne-Yo, pastikan anda sentiasa melayari laman web ChannelX sebab banyak download-download yang berkaitan dengan Ne-Yo akan diupdate kat situ. Kami rasa akan ada caller ring tone, mp3, wallpaper dan banyak lagilah.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman promo Ne-Yo yang dikuasakan oleh Xpax. Ada X ada Segalanya.

Advertisement
December 16th, 2009

ameng spring

Terbakar jugak telinga kami dengar kenyataan dari Ameng Spring nie. Mana taknya, dengan selamba badaknya dia telah mengecop band-band indie di Malaysia (Hujan, Yuna, BunkFace) sebagai band-band yang tak ada kualiti. Produk sampah la kiranya kot.

[note]Saya memang kecewa dengan kemunculan terlalu banyak band indie yang saya rasakan belum cukup layak untuk buat album sebenarnya. Trend ini tak elok dan boleh membunuh industri kita. Kalau dulu, muzik sebegini tak ada peluang untuk buat album kerana muzik mereka terlalu ringkas [/note]

Advertisement

Mungkin Ameng Spring nie tak boleh nak terima peredaran masa kot. Come on lah Ameng. Takkanlah dah 15 tahun still nak lagu-lagu zaman bro dulu? Semua tangkap leleh, syahdu, jiwang karat kapak punya? Sekarang nie dah nak masuk 2010 dah. Bukan 1990 lagi.

Kami akui yang kami pun layan lagu-lagu Spring macam Bougenvilla, Sampai Hati dan macam-macam lagi la. Memang best dan sedap didengar. Tapi buat masa sekarang nie, kami rasa zaman lagu-lagu macam tue dah habis dah. Kalau betul band Indie punya produk tak ada kualiti, kenapa lagu diorang femes sekarang?

Sebenarnya kami rasakan Ameng Spring sengaja keluarkan kenyataan kontroversi macam nie sebab dia nak promote album baru dia. So saja bikin panas skit. At least bila dia menghentam band indie, orang sedar yang dia dah menyanyi balik. Kira teknik nak jual album la nie.

Apa-apa pun kami akan terus menyokong bukan sahaja band Indie, tapi apa-apa jenis band asalkan lagu-lagunya sedap didengar. Itulah yang sewajarnya.

Advertisement
December 16th, 2009

zizie ezette

Patah tumbuh hilang berganti. Selepas kecewa percintaan selama 7 tahun dengan seorang ahli perniagaan, gosip terbaru menyatakan yang Zizie Ezette kini hanya menunggu masa untuk mendirikan rumah tangga dengan seorang ahli politik dari Sabah.

Tapi seperti biasa, Zizie gagal dihubungi untuk memberikan komen mengenai gosip nie. Biasalah tue. Trend artis Malaysia. Kalau bab kahwin atau bab bercinta, compem akan hilang atau berikan jawapan “kami cuma kawan biasa” jer.

Advertisement

Nasib baik mak Zizie Ezette, Khaty Fauziah suruh para wartawan semua bersabar tunggu minggu depan untuk mengetahui kebenaran cerita nie. So nak taknak mehlah kita sama-sama tunggu kebenaran gosip ini.

Advertisement