Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3903
Written by AbangNara | October 9th, 2009

ziana zain

Beautifulnara kini sedang melakukan program Jejak Kasih untuk mencari ke manakah hilangnya akak Ziana Zain. Penampilan terakhir beliau dilihat semasa Anugerah Juara Lagu. Mengikut informasi yang diberikan, akak Ziana Zain dikatakan sedang mengandung anak kembar semasa kali terakhir dilihat. Sejak itu, kelibat beliau tidak lagi dijumpai di mana-mana.

Jasa baik anda sangat kami hargai sekiranya anda memprint gambar di atas dan menampalkannya di bus-bus stop, tempat tunggu teksi dan LRT. Sudah terlalu ramai orang yang merindui Ziana Zain terutamanya peminat-peminat yang mahu tahu apakah status kandungan beliau. Dah terkeluar ke belum anak kembar dalam perut tue?

Sekiranya anda ada info, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen. Sekian, Karam Singh Nara melaporkan untuk BeautifulNara. Saya akhiri dengan serangkap pantun.(sambil gerakkan tangan kanan)

Main hujan di bawah atap rumbia
Atap rumbia halus daunnya
Kak Ziana hilang ke mana
Rindu di hati amat terasa

P.S: Jangan lupa hari nie, Sabtu 10 Oktober kat Midvalley ada Playboy perfume Roadshow dari pukul 4. Abang Nara akan ada di sana dalam jam 4. So sapa yang pergi dan jumpa Abang Nara dan cakap “Hensemnya Abang Nara” bakal dapat perfume. Ada 3 botol jer ~~~


 
Written by AbangNara | October 9th, 2009

maiza bukan tudung

Ingat lagi tak kami pernah citer pasal Maiza yang jadi duta untuk tudung Myza? Sekali dah kena tipu da ~~ Kesian kat Maiza. Baru nak berjinak-jinak ngan dunia perniagaaan dah kena penangan maut macam nie. Apa nak jadi dengan dunia sekarang? Nampak sangat la ada pihak-pihak tertentu cuma tau amik kesempatan je gunakan kefemesan Maiza. Bila dah dapat popularkan tudung diorang, terus lari ngan duit-duit sekali. Maiza habuk pun tarak.

Tapi memang Maizawati nie jiwa kental. Dengan selamba jer dia declare kat media yang skang nie dia ngan tudung Myza dan BondaMama dah tak ada apa-apa. Menjawap la pihak-pihak yang reti nak kaut untung tue. Cadangan kami, saman ajer diorang nie. Guna orang pandai, bayar tak reti. Orang lain pun nak hidup jugak wei ~~ Jangan la kaya sengsorang.

Buat Maiza, tabahkan jer la diri tue. Kalau taknak penat-penat carik duit berniaga, apa kata carik jer calon suami dari golongan Dato’ Dato’ nie. Mesti ramai yang minat kat Maiza. Tak dapat Dato’ K pun takper. Dato S, Dato B dan bermacam-macam Dato’ lagi masih available. Happy hunting for your husband.

Written by AbangNara | October 9th, 2009

rasul melayu

Apa nak jadi ?
Apa nak jadi ?
Dah tua pun tak sedar diri
Rumah dah kata pergi ~
Kubur dah kata mari ~~
Insaf-insafkanlah diri ~~~
Apa nak jadi ~~~

Sumpah kami tak faham mengapa ada orang yang boleh terikut dengan ajaran Rasul Melayu palsu nie. Kalau cincang 14 badan kami nie pun, kami sanggup cakap sekali tengok muka si Haji Kahar tue pun dah tau pakcik tua tue muka menipu hundred percent. Dah la ajaran tue memang sesat barat punya, itupun ada orang boleh terpengaruh lagi. Agaknya masa sekolah dulu cikgu agama Islam dia cuti sepanjang tahun kot.

Yang terbaru nie artis wanita umur dah 50 tahun pun boleh terikut gak. Hari tue artis lelaki reggae. Paling tak boleh blah si artis pompuan nie siap ajak family member join gak tue. Mungkin konsep dia, alang-alang nak sesat, baik aku sesat ngan famili-famili aku sekali. Baru meriah gitu ~~

Nasihat kami kepada mereka-mereka yang terjumpa dengan orang yang mengajar ajaran-ajaran sesat nie, korang sekeh je kepala diorang. Bagi diorang sedar sikit. Orang-orang yang terpengaruh nie nak kata tak ada basic agama memang tak logik. Kami yakin dan pasti si Haji Kahar nie ada ilmu rahsia ala-ala David Copperfield. Itu yang dia boleh auta baik punya semua orang yang dia jumpa. Magik beb ~~

Di hari Jumaat ini, marilah kita muhasabahkan diri. Mana la tau dalam hati yakin betul takkan terpengaruh ngan Haji Kahar si Rasul Melayu nie. Kang tetiba dia muncul depan mata kita buat magik David Copperfield dia, mungkinkah akan bergetar hati kita? Renung-renungkan dan selamat beramal ~~

P.S: Kami dah transferkan duit pemenang contest kepada beberapa pemenang yang gunakan akaun Maybank. Semalam berhempas pula sampai keluar peluh jantan try transfer kepada akaun-akaun bank macam RHB dan CIMB tapi tak berjaya. Kalau ada akaun bank Maybank harap para pemenang boleh email kan balik akaun bank Maybank ye. Nak bagi duit nie ~~

Written by AbangNara | October 8th, 2009

#Sila skroll ke bawah untuk baca artikel terbaru

xpax blackberry launch party

Macam biasa hari nie selepas balik kerja kami pun online la kejap untuk check email dan update blog. Tiba-tiba terpandang satu email yang bertajuk “Your Invitation To Xpax Blackberry Launch Party”. Biar betik, kata diri ini di dalam hati. Lepas tue baru teringat yang hari tue kami ada mendaftar kat http://xpax.com.my/blackberry untuk pre-register nak dapatkan Blackberry Curve 8520 nie. Tak sangka pulak leh dapat invitation nie. Terima kasih banyak-banyak ye Xpax.

Rasanya ada jugak 2 3 orang readers yang email kitorang cakap diorang pun dapat invite untuk pergi launching parti nie. Meh kitorang bagi details skit kot-kot ada yang dapat invite tapi tak tau kat mana dan apa yang bakal ada malam tue.

Date: 10 October 2009 (Saturday)
Time: 8pm till late
Venue: Republic, Sunway Pyramid
Highlights: Special performances by Joe Flizzow, Arabyrd, Lapsap(Xu) and Twilight Action Girl

Kitorang akan pergi tapi bukan untuk berparti sangat la. Sebab utama kitorang pergi ialah nak beli Blackberry Curve 8520 nie malam tue jugak. Murah tue beb, RM888 je. Kalau tak beli malam tue, harga dia RM1188. Beza kat RM200 gak tue. Yang lagi best, bayar malam tue dapat time tue gak. Memang kitorang akan terus layan ~~~

Jangan terkejut kalau kami bagitau yang dengan RM2.50(2 hinggit 50 sen jer) korang boleh guna unlimited @ full akses. Tak kira la korang nak bukak FB ke FS ke MS ke selang seminit, semua tue charge dia RM2.50 je beb. Memang terlebih berbaloi-baloi nie. Murah bangat seh ~~

Nanti kami akan update lagi info pasal malam launching party Xpax Blackberry nie. Ada sesapa yang dah dapat invitation dan nak pergi? Leh kita pakai baju kaler sama kasik gegar kat sana nanti.