Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 30
Written by serenity | January 5th, 2018

Gambar-gambar pelakon Elvina Mohamad, 22, dan rakan-rakannya menyambut tahun baru di Langkawi telah tersebar beberapa hari lepas. Dalam koleksi gambar itu, Elvina telah bepakaian jarang menampakkkan pakaian dalam serta berseluar pendek. Gambar itu tersebar menyebabkan dia dikritik Netizen.

Melalui  Utusan Online, Elvina memohon maaf jika menyinggung perasaan mana-mana pihak melalui cara dia berpakaian dalam gambar-gambar tersebut.

Saya minta maaf jika ada pihak tidak senang dengan gambar tersebut. Apa pun gambar tersebut dimuat naik dalam laman sosial peribadi saya untuk tatapan keluarga dan rakan-rakan sahaja.

Sekali lagi saya memohon maaf dan akan lebih berhati-hati selepas ini. Sebagai manusia biasa dan orang yang baharu dalam industri, saya akui masih keliru dan terlupa akan tanggungjawab saya kepada masyarakat.

Menurut Elvina atau nama sebenarnya, Norzalina Mohamad, dia hanya menyambut tahun baru, tidak mengambil bahan terlarang mahupun membuat perkara dilarang. Dia juga mengakui merasa hairan bagaimana gambar itu boleh tersebar kerana ia dimuat naik ke akaun peribadi yang hanya boleh diakses keluarga dan rakan-rakannya sahaja.

Saya bukan buat apa-apa yang terlarang, kami hanya menyambut tahun baharu sahaja. Saya tidak ambil bukan-bukan atau buat perkara bukan-bukan di sana.

Elvina sebelum ini pernah berlakon dalam drama Shh I Love You, Isteri Untuk Diiktiraf dan Safiyya.

TInjauan penulis mendapati Instagram Elvina berada dalam mod privasi dan mempunyai 310,000 orang pengikut. – beautifulnara.com

 
Written by Bella | January 4th, 2018

Akhirnya teka-teki siapa yang bakal menggantikan tempat Awal Ashaari dan AG sebagai hos Melodi TV3 terjawab apabila  stesen televisyen terbabit mengumumkan pelakon Janna Nick dan pelawak Ajak Shiro dipilih sebagai hos baru program tersebut bermula Ahad ini.

Menurut Pengurus Besar Kumpulan Jenama dan Rancangan TV3 dan TV9, Zurina Othman, gandingan Janna dan Ajak mampu menarik lagi jumlah penonton mudah lebih-lebih lagi nama Janna kini sedang popular.

Bukan mudah bagi kami untuk menentukan barisan pengacara baru Melodi yang sudah menjadi jenama kukuh dalam hati penonton untuk memastikan Melodi sentiasa mendapat sentuhan baharu dengan perkembangan trend terkini. Kami yakin Janna Nick yang namanya semakin melonjak naik mampu menarik lebih ramai penonton muda. Manakala Ajak pula mempunyai potensi dalam bidang pengacaraan dan kami enggan melepaskan peluang keemasan ini untuk bekerjasama dengan selebriti yang versatil ini.

Untuk makluman semua,  Melodi akan bersiaran selama satu jam setengah dari pukul 12.00 hingga 1.30 tengah hari dan menampilkan tiga segmen baru  iaitu Cerita Sini, Habis Sini, Kecoh Netizen dan Melodi Prihatin untuk kekal lebih “trendy” serta “fresh”.

Sumber Berita : mStar Online

 

 

 

Written by serenity | January 4th, 2018

Filem KL Wangan yang diarahkan oleh Pekin Ibrahim telah ditayangkan sejak 21 Disember tahun lepas. Filem itu masih ditayangkan sehingga kini dan filem yang pembikinannya menelan belanja RM 5 juta itu bagaimanapun turut menjadi mangsa siaran langsung di FB Live secara haram.

Filem itu telah ditayangkan secara langsung di Facebook oleh individu tertentu pada 3 Januari (Selasa). Pekin telah membuat laporan polis petang semalam dengan salah seorang pelakon filem itu. Dia menulis di Instagram:

Tidak mampu berkata apa. Biar lah pihak berkuasa yang mengambil tindakan.

Tindakan Pekin mendapat sokongan pengikutnya. Di ruangan komen, @muhammadazfarfaiz menulis:

Kenapa masih lagi ada yang tak sedar walaupun ramai dah produser & director buat report tentang kes cetak rompak FB live ni.

Tolong la faham hasil kerja anak seni yang bersusah payah untuk hasilkan satu karya. Bukannya senang nak bersengkang mata pagi ke malam, malam ke pagi untuk cari rezeki. Cuba bayangkan yang cari rezeki tu ahli keluarga anda sendiri untuk bagi anak-anak anda makan. Tiba tiba hasil dicuri macam tu.

Hmm, mohon bro @pekin7words saman la yang buat live tu dengan bayaran viewers yang dah tonton. Kalau masih lagi ada yang buat sebegitu. Sekurangnya mereka sedar macam mana susahnya nak keluarkan duit. Selagi pekara ni tak ambil tindakan keras selagi tu masih ada pekara sebegini. Keep strong bro !”

Sebelum ini, filem Kau Yang Satu, Pinjamkan Hatiku dan Abang Long Fadil 2 juga menerima nasib serupa. – beautifulnara.com

Written by Bella | January 4th, 2018

Meskipun sering  tampil dengan imej ceria ataupun “happy go lucky”, tahun lepas pengasas kosmetik, Datuk Seri Vida menghadapi pelbagai cabaran disebalik setiap kemewahan yang orang luar nampak terutama sekali dalam bidang perniagaan dan juga kehidupan peribadi beliau selepas sah bercerai talak satu dengan suaminya, Fairuz Ahmad.

Namun, untuk azam tahun baru, beliau tekad untuk melupakan segala kenangan pahit dan menjadi seorang wanita yang tabah dan mahu fokus mengumpul saham akhirat.

Kegagalan rumah tangga, hal melibatkan bisnes dan hal lain tahun lalu memang cukup pahit Jadi pada tahun  ini saya mahu buang perkara lama yang pernah terpalit pada diri. Memang tak cukup kuat untuk hadapinya. Sebab itulah saya mahu sokongan semua dan mahu mengumpul saham akhirat.

Tambah Vida, beliau bakal mendirikan  sebuah madrasah yang dikenali sebagai Maahad Tahfiz Raudatul Jannah di Tanah Merah, Kelatan seluas 3 ekar tidak lama lagi. Maahad yang berunsur moden dan canggih itu bukan sahaja fokus kepada hafalan Al-Quran sahaja tetapi akademik juga.

Sumber Berita : Media Hiburan

Page 30 of 3,602« First...1020...2829303132...405060...Last »