September 19th, 2012

Setelah penghijrahan ke arah imej bertudung oleh Nurul Syuhada Nurul Ain, jarang dilihat penampilannya menghiasi suratkhabar atau majalah dengan imej tersebut. Baru-baru ini suratkhabar Kosmo berjaya mendapatkan Nurul Syuhada untuk tampil bergaya menghiasi ruangan hiburan HabHib. Memang anggun sungguh!

nurul syuhada

Cantik kan? Di mata Abang Nara, memang Nurul Syuhada semakin cantik selepas bertudung. Semoga dengan penghijrahan selebriti popular ini, ramai peminatnya akan turut mengambil jejak langkah yang serupa. 2 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Abang Nara telah membeli 6 buah buku hasil karya Ramlee Awang Murshid menggunakan MPHOnline. Order hari Khamis malam, pagi Sabtu dah dapat. Memang pantas sungguh. Free delivery pulak tue. Yang paling best, buku-buku yang Abang Nara beli ada diskaun sehingga 30% sempena Hari Malaysia. Korang pun cubalah membeli beli di laman web MPHOnline sebelum promosi tamat pada 30 September 2012. Dan jangan lupa 20 orang akan dipilih oleh Abang Nara untuk memenangi 2 buah novel PERCUMA dengan memberi komen di entri sebelum ini mengenai novel terbaik yang pernah anda baca.

nurul syuhada

nurul syuhada


32 responses to “Nurul Syuhada Anggun Bertudung Hiasi Ruangan Hiburan Kosmo”

  1. ntah pape says:

    ala dulu kt kolej pakai tudung. .sejak msuk tv hilang tudung nyer. .nk glamer la katekan. .time presentation satu kelas dier kutuk ckp smua student xmcm dier. .semua xconfident time presentation cm dier sorg jer bgos. .budget bgus kunun. .

Loading...