Nur Aisyah Zainal Kongsi Semula Album Pertunangannya Dengan Ally Iskandar Di Facebook

Hiburan

Nur Aisyah Zainal Kongsi Semula Album Pertunangannya Dengan Ally Iskandar Di Facebook

Umum mengetahui yang Nur Aisyah Zainal adalah bekas tunang kepada Ally Iskandar. Dan sudah tentu anda juga mengetahui yang Ally Iskandar sedang bahagia dengan isterinya, Farah Lee. Namun pada Khamis yang lepas, Nur Aisyah Zainal yang telah membuang album pertunangannya dengan Ally di Facebook sebelum ini telah pun mengupload kembali gambar-gambar di hari bersejarah tersebut.

nur aisyah zainal

Advertisement

Album yang diupload dengan tajuk “BitterSweetSour” ditulis dengan description “say whatever u want, Allah has a better plan to run :)” hanyalah dipenuhi dengan gambar Aisyah dan keluarganya. Tidak ada gambar Ally Iskandar langsung di dalamnya. Apabila ditanya di ruangan komen mengapa gambar-gambar ini muncul semula, Aisyah menjawab:-

farah lee

Abang Nara bukanlah pandai sangat cuma pada pendapat Abang Nara tidaklah berapa manis di mata umum untuk mengupload kembali gambar-gambar sebegini. Lagi-lagi orang yang terlibat sudah pun berumah tangga dan sedang bahagia di samping isterinya. Mungkin Aisyah masih tidak dapat melupakan Ally, tetapi lebih molek sekiranya perasaan itu disimpan di dalam hati. Tak gitu?

Diharap Aisyah dapat berfikir dengan matang dan membuat keputusan yang sebaiknya untuk semua pihak yang terlibat.

P.S: Pameran 100 tahun Nestle. Memang klasik

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

227 Comments

  1. me...

    March 21, 2012 at 1:19 pm

    Woi minah… ko ni ape halnye… dulu x nk pula ko publish gmbr2 ko ngn c alley tu… dia dah kawin br ko sebok nk post kn gmrb2 tu… tolol juga ko kn…. xde keje ke ape…. pelik juga ko ni…… hormat la sikit persaan org minah oiiiii….. buat malu je…

  2. sweetgirlz

    March 21, 2012 at 2:26 am

    merindui……biarlah pada mereka yang halal.

    copypaste>fb farah lee

  3. datok_t

    March 21, 2012 at 1:41 am

    loser gila kot ppuan ni..org da xnk tu dah la..g upload2 apehal..

    go ally go…

  4. Wowow..tema merah rupanya

  5. ataspagar

    March 20, 2012 at 6:51 pm

    pd sy, biar la die upload..bkn ad pic ally pn..mgkin die rs pic2 2 menmpkkn die lawa kot..so, die upload la..sblm ni die hide sbb nk remove pic ally ke..sape tau..

Loading...