Nur Aisyah Zainal Kongsi Semula Album Pertunangannya Dengan Ally Iskandar Di Facebook

Hiburan

Nur Aisyah Zainal Kongsi Semula Album Pertunangannya Dengan Ally Iskandar Di Facebook

Umum mengetahui yang Nur Aisyah Zainal adalah bekas tunang kepada Ally Iskandar. Dan sudah tentu anda juga mengetahui yang Ally Iskandar sedang bahagia dengan isterinya, Farah Lee. Namun pada Khamis yang lepas, Nur Aisyah Zainal yang telah membuang album pertunangannya dengan Ally di Facebook sebelum ini telah pun mengupload kembali gambar-gambar di hari bersejarah tersebut.

nur aisyah zainal

Advertisement

Album yang diupload dengan tajuk “BitterSweetSour” ditulis dengan description “say whatever u want, Allah has a better plan to run :)” hanyalah dipenuhi dengan gambar Aisyah dan keluarganya. Tidak ada gambar Ally Iskandar langsung di dalamnya. Apabila ditanya di ruangan komen mengapa gambar-gambar ini muncul semula, Aisyah menjawab:-

farah lee

Abang Nara bukanlah pandai sangat cuma pada pendapat Abang Nara tidaklah berapa manis di mata umum untuk mengupload kembali gambar-gambar sebegini. Lagi-lagi orang yang terlibat sudah pun berumah tangga dan sedang bahagia di samping isterinya. Mungkin Aisyah masih tidak dapat melupakan Ally, tetapi lebih molek sekiranya perasaan itu disimpan di dalam hati. Tak gitu?

Diharap Aisyah dapat berfikir dengan matang dan membuat keputusan yang sebaiknya untuk semua pihak yang terlibat.

P.S: Pameran 100 tahun Nestle. Memang klasik

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

227 Comments

  1. lilo

    March 20, 2012 at 4:35 pm

    aduhai chah xyh laa kjap hide kejap unhide tetapkan pndirian kamu 2 sbgai wanita..bla dh unhide gini laa jdi nya..kn bgus kalo kamu tgk sorg2 je..kamu 2 retis hal kcik pn leh jd besar..kamu bt gini melambangkan diri kamu..tau ke idok??

  2. TNA

    March 20, 2012 at 2:47 pm

    Takde gamba Ely pon. Biarlah dia. Ni pon nak kecoh. Don’t have to offer unnecessary comments la. Kesian kat dia. Kalau masuk sini mesti jadi kecoh. Buat tambah dosa je la ko nih. tak padan dengan skolah SMAP Kajang. sheesh.

  3. SAKIT HATIKU...HADOI..

    March 20, 2012 at 2:36 pm

    Woiii aisyah..hadoiyai..kau pasal ape nak upload gambr kenangan tunang kau tue?pas ally kawin kau tetiba nak upload plak..mesti lah ramai orang besepah2 pk kau tue macam meroyan..saja nak sakitkan hati farah…isteri mane yang tak cemburu wei..yang blum kahwin pun akan cemburu..kau takda perasaan ke ar pmpuan???pk la perasaan farah tue..btw…farah da selamat jadi wife ally..ko tue penjeles and busuk hati kot saja nak upload gambr bagi farah tgkk…ape punya pmpuan lah ko nie…cehh…..buang jela gambar ko tue..tak pun private ko tgk sorang2..takde la orang nak mengutuk2 kau…biol..

  4. apat

    March 20, 2012 at 2:01 pm

    hadis nabi ade menyebut semua umat ku diampunkan melainkan mereka yang menunjukkan keaiban sendiri

  5. mak lampir

    March 20, 2012 at 12:12 pm

    gila talak?

Loading...