March 18th, 2012

Umum mengetahui yang Nur Aisyah Zainal adalah bekas tunang kepada Ally Iskandar. Dan sudah tentu anda juga mengetahui yang Ally Iskandar sedang bahagia dengan isterinya, Farah Lee. Namun pada Khamis yang lepas, Nur Aisyah Zainal yang telah membuang album pertunangannya dengan Ally di Facebook sebelum ini telah pun mengupload kembali gambar-gambar di hari bersejarah tersebut.

nur aisyah zainal

Album yang diupload dengan tajuk “BitterSweetSour” ditulis dengan description “say whatever u want, Allah has a better plan to run :)” hanyalah dipenuhi dengan gambar Aisyah dan keluarganya. Tidak ada gambar Ally Iskandar langsung di dalamnya. Apabila ditanya di ruangan komen mengapa gambar-gambar ini muncul semula, Aisyah menjawab:-

farah lee

Abang Nara bukanlah pandai sangat cuma pada pendapat Abang Nara tidaklah berapa manis di mata umum untuk mengupload kembali gambar-gambar sebegini. Lagi-lagi orang yang terlibat sudah pun berumah tangga dan sedang bahagia di samping isterinya. Mungkin Aisyah masih tidak dapat melupakan Ally, tetapi lebih molek sekiranya perasaan itu disimpan di dalam hati. Tak gitu?

Diharap Aisyah dapat berfikir dengan matang dan membuat keputusan yang sebaiknya untuk semua pihak yang terlibat.

P.S: Pameran 100 tahun Nestle. Memang klasik


227 responses to “Nur Aisyah Zainal Kongsi Semula Album Pertunangannya Dengan Ally Iskandar Di Facebook”

  1. listone says:

    sy ske tgk wife elly.. cute sgt.. cantik. sopan lak tu.. mmg sy ske la sgt2.sama cantik sama padan.. mesti elly bahagia dpt wife cam die kn??? sy dh brapa kali tgk pic doranG coz of nk tgk wife die jer.. coz sejuk mata memandang.. TAHNIAH ELLY… :)

  2. kayumati says:

    blogger2 nie kerjanya menfitnah orang jer la…..lepas tu bagi keluarga makan,…… lepas nie jangan kawin dengan anak2 blogger…….dia bagi anak dia makan duit haram…….dia cakap anak orang macam2..padahal dia macam sial…..barua betul la……

  3. apepontakbholeh says:

    abang nara……..kau dah xde kerja lain ke ??? dia upload gambar tu dalam facebook dia….yang kau curi gambar dia lepas tu kau crate isu nie bagi satu malaysia tengok buat apa ???? kau nie punca la………….kau jangan la jadi BODOH !!!!! kalau kau betul2 xde duit cari la benda2 lain…..kau dah nak masuk neraka jahanam ke ??? ape pon tak boleh la kau nie……….

  4. sukahati says:

    die nak letak gambar ape pon die punya suka la… kalo korang xsuke jgn la tgok,kalo dah tgok jangan la nak memekak!

  5. kaki bola biru says:

    kepada si kasut polka biru..ko tak payah nak backup sangat si pompuan tu…kalau dah putus, tak payah nak upload gambar macam tue..bukan ada faedahnya pon…!nak publisiti murahan je agaknya…kesian la kat pompuan tue..dah tugas blogger memang macam tue..!!so, tak payah la yang lain tu nak backup sangat..!buang masa je…mungkin pompuan ni meroyan coz die tak kawin lagi…!!!HAHAHAHAHA!!

Loading...