Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nur Aisyah Zainal Kongsi Semula Album Pertunangannya Dengan Ally Iskandar Di Facebook

Umum mengetahui yang Nur Aisyah Zainal adalah bekas tunang kepada Ally Iskandar. Dan sudah tentu anda juga mengetahui yang Ally Iskandar sedang bahagia dengan isterinya, Farah Lee. Namun pada Khamis yang lepas, Nur Aisyah Zainal yang telah membuang album pertunangannya dengan Ally di Facebook sebelum ini telah pun mengupload kembali gambar-gambar di hari bersejarah tersebut.

nur aisyah zainal

Advertisement

Album yang diupload dengan tajuk “BitterSweetSour” ditulis dengan description “say whatever u want, Allah has a better plan to run :)” hanyalah dipenuhi dengan gambar Aisyah dan keluarganya. Tidak ada gambar Ally Iskandar langsung di dalamnya. Apabila ditanya di ruangan komen mengapa gambar-gambar ini muncul semula, Aisyah menjawab:-

farah lee

Abang Nara bukanlah pandai sangat cuma pada pendapat Abang Nara tidaklah berapa manis di mata umum untuk mengupload kembali gambar-gambar sebegini. Lagi-lagi orang yang terlibat sudah pun berumah tangga dan sedang bahagia di samping isterinya. Mungkin Aisyah masih tidak dapat melupakan Ally, tetapi lebih molek sekiranya perasaan itu disimpan di dalam hati. Tak gitu?

Diharap Aisyah dapat berfikir dengan matang dan membuat keputusan yang sebaiknya untuk semua pihak yang terlibat.

P.S: Pameran 100 tahun Nestle. Memang klasik

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

227 Comments

  1. listone

    April 17, 2012 at 10:50 am

    sy ske tgk wife elly.. cute sgt.. cantik. sopan lak tu.. mmg sy ske la sgt2.sama cantik sama padan.. mesti elly bahagia dpt wife cam die kn??? sy dh brapa kali tgk pic doranG coz of nk tgk wife die jer.. coz sejuk mata memandang.. TAHNIAH ELLY… :)

  2. kayumati

    March 31, 2012 at 12:06 pm

    blogger2 nie kerjanya menfitnah orang jer la…..lepas tu bagi keluarga makan,…… lepas nie jangan kawin dengan anak2 blogger…….dia bagi anak dia makan duit haram…….dia cakap anak orang macam2..padahal dia macam sial…..barua betul la……

  3. apepontakbholeh

    March 31, 2012 at 12:01 pm

    abang nara……..kau dah xde kerja lain ke ??? dia upload gambar tu dalam facebook dia….yang kau curi gambar dia lepas tu kau crate isu nie bagi satu malaysia tengok buat apa ???? kau nie punca la………….kau jangan la jadi BODOH !!!!! kalau kau betul2 xde duit cari la benda2 lain…..kau dah nak masuk neraka jahanam ke ??? ape pon tak boleh la kau nie……….

  4. sukahati

    March 31, 2012 at 11:47 am

    die nak letak gambar ape pon die punya suka la… kalo korang xsuke jgn la tgok,kalo dah tgok jangan la nak memekak!

  5. kaki bola biru

    March 22, 2012 at 10:13 am

    kepada si kasut polka biru..ko tak payah nak backup sangat si pompuan tu…kalau dah putus, tak payah nak upload gambar macam tue..bukan ada faedahnya pon…!nak publisiti murahan je agaknya…kesian la kat pompuan tue..dah tugas blogger memang macam tue..!!so, tak payah la yang lain tu nak backup sangat..!buang masa je…mungkin pompuan ni meroyan coz die tak kawin lagi…!!!HAHAHAHAHA!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama