April 8th, 2016

Mengakui mungkin akan berkahwin dengan Nedim Nazri pada tahun ini, Nora Danish bagaimanapun tetap mengharapkan restu keluarga juga bakal mertuanya demi rumah tangga yang harmoni.

Restu keluarga sangat penting dalam sesebuah perkahwinan. Bagi saya dengan sokongan keluarga juga akan menjamin keharmornian sesebuah perkahwinan, insya-Allah.

Berbicara mengenai hubungan baik yang terjalin dengan keluarga Jejai meskipun mereka sudah berpisah, Nora menjelaskan tiada rahsia untuk beliau memikat hati bekas keluarga mertuanya itu, cuma mungkin beliau bernasib baik sahaja.

Tiada rahsia sebenarnya untuk saya kekal baik dengan mereka, bekas keluarga mentua saya sendiri memang baik dan ini memudahkan saya.

Kalau ikutkan saya juga tidaklah terlalu berhubungan dengan mereka, mungkin saya hanya perlu menjadi diri sendiri.

Untung jadi Nora memang tidak ramai yang boleh berbaik dengan bekas mertua selepas bercerai..Heh..Apa-apa pun kan Datuk Seri Nazri Aziz dah bagi green light dan pastinya keluarga Nora juga tidak mempunyai masalah untuk terima Nedim, iyalah dah selalu bukan bercuti bersama? Tentu hubungan keluarga Nora dan Nedim agak rapat..Hehe..

Sumber Berita : Utusan Online


Comments are closed.

Loading...