May 24th, 2018

Semalam kami ada melaporkan kemungkinan aktres Nora Danish dan Fasha Sandha sudah berdamai selepas kedua-duanya dilihat hadir di Pejabat Mediasi, Mahkamah Tinggi Shah Alam bagi menyelesaikan segala isu mengenai perbalahan.

Hari ini, Nora sendiri mengakui beliau mahu menamatkan segala kemelut bersama Fasha yang sudah bertahun lamanya.

Ini adalah jalan pendamaian terakhir buat mereka dan Nora sedang menunggu perintah mahkamah sebelum membuat sebarang kenyataan berhubung kes mereka. Nora mengharapkan ada pengakhiran yang baik buat beliu dan Fasha.

Between me against Fasha for defamation, I shall make a statment as soon as i receive the sealed order of the court which should be very soon. Very soon (Mengenai kes saman fitnah saya terhadap Fasha, saya akan membuat kenyataan sebaik sahaja saya menerima perintah mahkamah dalam masa terdekat). Korang nantikan okey.

Apa yang saya akan beritahu nanti, inilah nokhtahnya. Ia akan jadi yang terakhir. Saya positif, sangat positif.

Semoga Nora dan Fasha  menemui jalan penyelesaian yang baik untuk segala masalah antara  mereka dan sekaligus menamatkan segala kontroversi serta persengketaan mereka selama ini.

Sumber Berita : mStar Online


37 responses to “Nora Danish Positif Dapat Tamatkan Kemelut Dengan Fasha Sandha Secara Baik”

  1. kak jemah birkin says:

    payback time untuk menteri2 umno yang bongkok sombong dan berlagak sombong skg baru ko tau ape itu kuasa rakyat…hahahah puas hati aku.

  2. Anonymous says:

    semua gang2 umno pakat2 panas punggong skrg..nasib baik puasa. lepas raya..cari lah lawyer yg bagus2!

  3. Anonymous says:

    Inilah dia kisah marhean

    Pemimpin PENYAMUN KEBANGGAAN ORANG UMNO pencacai
    Simpan duit ratus2 juta dlm rumah.
    Rakyat nk hidup smpi terpaksa mencuri milo.

  4. Milah says:

    Pak mertua dlm radar SPRM padan muka…ngan laki dia sekali klu boleh siasat…pastu mak tiri yg budget hot tu…tiga2 ni menyampah aku tgok…moga nora tabahla dpt org2 yg mcm ni…dan paling bertuah adalah mak kandung nedim…dijauhi oleh lelaki mcm nazri aziz tu…

  5. Justice for DK says:

    #darrenkang .

Loading...