Written by Bella | May 24th, 2018

Semalam kami ada melaporkan kemungkinan aktres Nora Danish dan Fasha Sandha sudah berdamai selepas kedua-duanya dilihat hadir di Pejabat Mediasi, Mahkamah Tinggi Shah Alam bagi menyelesaikan segala isu mengenai perbalahan.

Hari ini, Nora sendiri mengakui beliau mahu menamatkan segala kemelut bersama Fasha yang sudah bertahun lamanya.

Ini adalah jalan pendamaian terakhir buat mereka dan Nora sedang menunggu perintah mahkamah sebelum membuat sebarang kenyataan berhubung kes mereka. Nora mengharapkan ada pengakhiran yang baik buat beliu dan Fasha.

Between me against Fasha for defamation, I shall make a statment as soon as i receive the sealed order of the court which should be very soon. Very soon (Mengenai kes saman fitnah saya terhadap Fasha, saya akan membuat kenyataan sebaik sahaja saya menerima perintah mahkamah dalam masa terdekat). Korang nantikan okey.

Apa yang saya akan beritahu nanti, inilah nokhtahnya. Ia akan jadi yang terakhir. Saya positif, sangat positif.

Semoga Nora dan Fasha  menemui jalan penyelesaian yang baik untuk segala masalah antara  mereka dan sekaligus menamatkan segala kontroversi serta persengketaan mereka selama ini.

Sumber Berita : mStar Online

37 responses to Nora Danish Positif Dapat Tamatkan Kemelut Dengan Fasha Sandha Secara Baik

  1. Jennah Loyer says:

    Adakah kes dia ni kena struck out? Hehehe.

  2. Chinta says:

    Kalau say positif takkan nak masuk makamah pulak.

  3. pokcik bawang says:

    yelah senang lenang dah menteri umno ni, tak menang pun xpe, sedih depan2 kejap jer, yg disimpan harta x abis makan pun..yelah dah lama kumpul.
    yg susah rakyat marhaen jer dik non..