Written by Bella | May 24th, 2018

Semalam kami ada melaporkan kemungkinan aktres Nora Danish dan Fasha Sandha sudah berdamai selepas kedua-duanya dilihat hadir di Pejabat Mediasi, Mahkamah Tinggi Shah Alam bagi menyelesaikan segala isu mengenai perbalahan.

Hari ini, Nora sendiri mengakui beliau mahu menamatkan segala kemelut bersama Fasha yang sudah bertahun lamanya.

Ini adalah jalan pendamaian terakhir buat mereka dan Nora sedang menunggu perintah mahkamah sebelum membuat sebarang kenyataan berhubung kes mereka. Nora mengharapkan ada pengakhiran yang baik buat beliu dan Fasha.

Between me against Fasha for defamation, I shall make a statment as soon as i receive the sealed order of the court which should be very soon. Very soon (Mengenai kes saman fitnah saya terhadap Fasha, saya akan membuat kenyataan sebaik sahaja saya menerima perintah mahkamah dalam masa terdekat). Korang nantikan okey.

Apa yang saya akan beritahu nanti, inilah nokhtahnya. Ia akan jadi yang terakhir. Saya positif, sangat positif.

Semoga Nora dan Fasha  menemui jalan penyelesaian yang baik untuk segala masalah antara  mereka dan sekaligus menamatkan segala kontroversi serta persengketaan mereka selama ini.

Sumber Berita : mStar Online

37 responses to Nora Danish Positif Dapat Tamatkan Kemelut Dengan Fasha Sandha Secara Baik

  1. Anonymous says:

    Insaf la ko…sbb laki ko dah masuk radar SPRM.
    Goodluck.

    43

    0
    • Anonymous says:

      x kisah kak. nora kan byk tudung2 ultraman. kalau malu si nedim boleh pakai. huhu

      28

      0
      • Anonymous says:

        you are next…

        17

        0
        • Anonymous says:

          bn debat lucah berani la die..debat hal negara berbuih mulut nak pusing spin cakap..lepas tu cakap rakyat pitenah. esok masuk paper utusan meloya tajuk utama..spin selagi boleh..boleh percaya kahkahkah?

          16

          0
        • Anonymous says:

          BN-UMNO…parti utk dermawan!

          11

          0
        • Anon says:

          At least ada bisnes ank2 tun. Ank ko si nedim masa student dh pakai sport car kan?! Sekarang bisnes apa??

          24

          0
        • Anonymous says:

          bekas menteri tourism tak keluar2 muka sejak pru. simbol ‘visit malaysia 2020’ pun hentah apa2 ..siap ada muka ko…dok gayut. hehehe menteri yg pling bodo. ringgit jatoh mguntungkan para pelancong. pelancong ko sibuk nk jaga… rakyat sendiri.. ko tikam. serius, bercakap pasal umno ni mesti akan naik menyampah. mcm ckp dgn lembu. terkuburlah umno buat selama-lamanya.

          41

          0
        • Anonymous says:

          Kalau lah Umno masih berkuasa..aku akan show off kereta2, holiday, restoren2, rumah, bodyguard, sofa, makeup..
          .. kata macai

          9

          1
        • Justice for Darren Kang says:

          Anak anak Tun berniaga … Hasil halal ….

          Anak kau tu entah kerja ke tak …tapi hidup mewah …

          18

          0
        • Anonymous says:

          Yes! Banyak sangat hanky panky and he still won.Korekkkkk la…korekkkk.
          Arrogant man. Nyampah sungguh dgn Menteri setem ni.

          12

          0
      • Anonymous says:

        Nora skrg status: pembangkang!

        18

        0
        • Anonymous says:

          Yey! Puas hati aku. Kalau tak, dorang2 ni belagak nak mampos. Kalau aku jd Fasha pun aku marah tetiba org halau dr majlis. Dia tuduh Nora tu adalah puncanya. Takkan dia sesuka nak tuduh Nora sbb dorg dh berbaik pun ms fasha kahwin dgn jejai. Nora ni muka je lembut tp hati busuk mcm pak mertua dia. dpt laki pun sejenis pembunuh. Sila semak balik sape Nadim ni penah bunuh. Kat dunia lepas la, kat akhirat nanti menggelupurlah nak lari. Harapan aku selamanya BN kalah. They are too arrogant bila dah lama sgt pegang kepimpinan.

          9

          10
  2. Anonymous says:

    #JusticeForDarrenKang

    34

    0
  3. Anonymous says:

    fasha jgn rapat sgt…laki dia katanya bakal d soal oleh badan pencegah rasuah.
    dah kecoh pun…jgn jadi bendul. ada makna tu.

    23

    0
  4. manna says:

    dua dua bekas jejai..

    2

    0
  5. Anonymous says:

    baik nya lah nora ni. mulia betul hatinya. berapa lah fasha kena bayar utk settlekan kes tu kan?
    nanti2 kalau nedim kena tangkap boleh ler guna duit tu utk bail nedim

    15

    0
  6. wekkkkkkk says:

    persediaan bermaaf-maafan, SPRM akan menyusur kemudian.

    10

    0
  7. Anonymous says:

    nora cukup duit lah nk bayar lawyer utk laki. pak2 dan anak2 umno kan pandai bab charity…punggut derma. opsssss!

    11

    1
  8. Anonymous says:

    cuba lah bersikap positif.. mmglah suku-sakat bn skrg ni tgh panas bontot tggu masa je nk ke dalam.. tp korg netizen ni x boleh ke nk happy diorg berdua ni dah berbaik? aku rasa nd ni dr dulu pun ok je ngan fs. even dia gaduh2 lepas kena cerai dgn jejai dulu she still boleh baik dgn fs lepas tu kan?.. so kenapa x skrg..? bulan baik bersangka baik… laki dia nk kena tangkap pun lantaklah.. selama ni lama gak dia xde laki.

    17

    0
    • Anonymous says:

      org marah bukan pasal nora. org lebih meluat pada nedim yg berlagak tu. nora okay je…selamba kat luar tapi nedim….berlagak mcm malaysia ni ko punya. nazri aziz xperlu ckp la…tu mmg layak ditahan sprm lepas jamal yunos. menyampah!

      27

      0
    • tipah says:

      rakyat dah hilang sabar dok tengok hari2 puak umno sorok duit derma beratus juta. sudah tiba masanya keadilan ditegakkan. dah xthu mcm mana lgi nk maki. jijiks.

      15

      0
  9. RamadhanMubarak says:

    Dah dah lah tu mengutuk orang. Bulan yang mulia ni, doa yang baik baik je lah. Orang nak berbuat baik tak usah kita pertikaikan niatnya, biarlah itu urusan dia dengan Tuhan. Salam ramadhan semua~

    5

    3
  10. Suasuwei says:

    Fasha pun nampak dah berbaik dengan saudara mara bekas mertua…aku tunggu dia berbaik2lah dengan mak mertua walau dah cerai. Aku tetap doakan fasha berjodoh dengan jejai semula.

    6

    2
  11. Justice for DK says:

    #darrenkang .

    4

    0
  12. Milah says:

    Pak mertua dlm radar SPRM padan muka…ngan laki dia sekali klu boleh siasat…pastu mak tiri yg budget hot tu…tiga2 ni menyampah aku tgok…moga nora tabahla dpt org2 yg mcm ni…dan paling bertuah adalah mak kandung nedim…dijauhi oleh lelaki mcm nazri aziz tu…

    17

    0
  13. Anonymous says:

    Inilah dia kisah marhean

    Pemimpin PENYAMUN KEBANGGAAN ORANG UMNO pencacai
    Simpan duit ratus2 juta dlm rumah.
    Rakyat nk hidup smpi terpaksa mencuri milo.

    12

    0
  14. Anonymous says:

    semua gang2 umno pakat2 panas punggong skrg..nasib baik puasa. lepas raya..cari lah lawyer yg bagus2!

    4

    0
  15. kak jemah birkin says:

    payback time untuk menteri2 umno yang bongkok sombong dan berlagak sombong skg baru ko tau ape itu kuasa rakyat…hahahah puas hati aku.

    7

    0
  16. pokcik bawang says:

    yelah senang lenang dah menteri umno ni, tak menang pun xpe, sedih depan2 kejap jer, yg disimpan harta x abis makan pun..yelah dah lama kumpul.
    yg susah rakyat marhaen jer dik non..

    3

    0
  17. Chinta says:

    Kalau say positif takkan nak masuk makamah pulak.

    0

    0
  18. Jennah Loyer says:

    Adakah kes dia ni kena struck out? Hehehe.

    0

    0

Leave a Comment

Optional