Ning Baizura Dan Mizz Nina Buat Persembahan Sempena Arthur’s Day

Hiburan

Ning Baizura Dan Mizz Nina Buat Persembahan Sempena Arthur’s Day

Masihkah anda ingat tentang entri Mizz Nina tidak prihatin, terlibat dengan konsert sempena Arthur’s Day? Ingatkan tak adalah lagi artis beragama Islam  yang akan terlibat dengan perkara yang serupa tahun ini. Tup-tup poster di bawah menunjukkan Ning Baizura dan Mizz Nina bakal membuat persembahan sempena perayaan sambutan syarikat arak Guiness ini.
mizz nina ning

Sedikit wikipedia untuk anda yang tidak tahu mengenai sambutan Arthur’s Day:-

Advertisement

Arthur’s Day refers to a series of music events which were first organised in 2009 to celebrate the 250th anniversary of the Guinness brewing company by its owner Diageo plc, using Freud Communications as public relations co-ordinators

Kalau artis bukan Islam yang buat persembahan memang lantak dioranglah kan. Rasanya isu ini agak sensitif lagi-lagi kerana ianya berkaitan dengan arak. Masih sempat lagi rasanya untuk Ning Baizura dan Mizz Nina membatalkan persembahan ini supaya tidak dipandang serong oleh peminat mereka. Tak ke gitu?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

102 Comments

  1. what u waiting for

    September 11, 2012 at 10:14 am

    haha noh takut nk tegur gamaknye…dh kawen dgn naak load..kuturutkan aje lahh..zed zaidi pun tak brani tegur gak..kang kena saman dgn am bank mane nk cekau duit…kuikuikui

  2. MIZZ NANA

    September 11, 2012 at 10:11 am

    haha husband mizz nina pun takut nk tegur die agaknye..yelaa kawen dgn anak load..terpaksa la turut kn aje..malas nk tgk ‘umrah kita’ lagi..nmpak noo berlakon nyee..

  3. Anonymous

    September 11, 2012 at 12:37 am

    Teringat pesan tuan2 guru…tak perlu banyak komen pd org sebegini sbb diri sendiri dah tahu tp buat2 tak tahu… apa2 yg berkait dgn arak adalah haram… buat begini menunjukkan respon positif dan menyokong perbuatan org bukan Islam…walya’uzzubillahi min zalik….

  4. muslimah concern

    September 11, 2012 at 12:04 am

    kalau dh penganjur pn syarikat arak, rasenye bayaran mereka xke haram?? nauzubillah..semoga mereka insaf

  5. anis

    September 10, 2012 at 5:10 pm

    2ekor ni perasan 1st class artis…nk jadi org putih tk sedar kulit gelap…rambut dh colour tunggu nk cat kulit pulak….bkn bagus pun suara mcm opera rosak aje..ning dh kahwin mat saleh dah mcm org putih lah konon….yg bini si hujan tu rasa mcm bagus sgt…sbb bapak byk duit blh buat album..laki dh tk blh bsuara …mak bapak buat mcm tak ada apa2 aje…aku mmg meluat tgk 2 org ni…

Loading...