“Nilai Bakat Bukan Imej..” – Dolla Minta Netizen ‘Stop’ Kecam Cara Pemakaian Seksi

Hiburan

“Nilai Bakat Bukan Imej..” – Dolla Minta Netizen ‘Stop’ Kecam Cara Pemakaian Seksi

Sedia maklum, penampilan penyanyi kumpulan wanita Malaysia yang dikenali ramai iaitu Dolla sering kali dikecam masyarakat kerana dianggap agak keterlaluan untuk digayakan di negara ini.

Bukan saja penampilan dipertikai ramai, malah Dolla yang dianggotai oleh empat orang penyanyi iaitu Sabronzo, Tabby, Angel dan Syasya juga dikatakan ingin meniru penyanyi kumpulan K-Pop popular, BLACKPINK.

Advertisement

Susulan itu, salah seorang penyanyi kumpulan terbabit iaitu Sabronzo memberitahu mereka tidak mengendahkan komen negatif netizen, sebaliknya hanya mahu fokus untuk pertingkatkan kerjaya seni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOLLA (@dolla.official)

Dalam pada masa yang sama, Sabronzo juga berharap agar isu cara pemakaian mereka itu tidak dipanjangkan lagi dan kecaman yang diterima baru-baru ini membuat ahli kumpulan itu sedar untuk lebih berhati-hati apabila memilih pakaian.

Tambahannya lagi, sememangnya mereka berasa kesal kerana terlepas pandang berkenaan isu itu ketika membuat persembahan di festival Good Vibes Weekender.

Fokus kami lebih kepada persembahan pada malam itu memandangkan diberi peluang untuk beraksi pada slot pembukaan.

Untuk menyelesaikan isu yang ada, Sabronzo sebagai wakil kumpulan Dolla harap masyarakat tidak terus menghakimi mereka dan berjanji perkara tersebut tidak akan berlaku lagi di masa hadapan.

2 bulan lalu

"Azab Ingat La Wei" - (VIDEO) Dolla Dikritik Seksi, Penyanyi Korea Pula Lagi Sopan Pakai Jaket Labuh

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. anonymous

    October 4, 2022 at 8:52 am

    haaaah BAKAT…

  2. anonymous

    October 3, 2022 at 9:07 pm

    minah ni semua ada std ni

  3. anonymous

    October 3, 2022 at 1:50 pm

    hmmmmm masalah nya bakat pun so so saja tolong jgn perasan lebih macamlah korang tu dah sampai hollywood

  4. peahhhh

    October 3, 2022 at 1:30 pm

    aku kadang confuse diorg ni. sebelum pakai tak gi fitting/check dulu ke?kalau seksi lawa tak pe juga. ni dah mcm langsir terbakar je..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...