“Ni Dato’, Datin Bolehlah Pergi” – Ramai Mengeluh Tengok Harga Tiket Konsert Rossa, Sampai Cecah RM5K!

Hiburan

“Ni Dato’, Datin Bolehlah Pergi” – Ramai Mengeluh Tengok Harga Tiket Konsert Rossa, Sampai Cecah RM5K!

Baru-baru ini, tular satu ciapan di platform Twitter seorang pengguna mengeluh apabila mendapati harga tiket konsert penyanyi terkenal kelahiran Indonesia, Datuk Rossa tidak seperti apa yang dibayangkan.

Harga tiket konsert yang bakal diadakan di Kuala Lumpur pada November ini telah meraih perhatian warganet dan rata-ratanya meluahkan rasa kecewa melihat bertapa mahal harga tiketnya.

Advertisement

komen netizen

komen netizen

Bukan hanya kecewa, mereka turut membandingkan harga tiket konsert Rossa dengan penyanyi antarabangsa yang lain seperti Mariah Carey, dimana mereka merasakan jauh lebih murah dari yang ini.

Is that for real? I guess that’s seat for the dato’ and datin je.

Biarpun ramai yang merasakan harga tiket itu tidak masuk akal, ada yang beranggapan harga tiket RM5000 itu untuk diperuntukkan beberapa kerusi sahaja atas tujuan kebajikan, sama seperti konsert sebelum ini.

komen netizen

Sekadar info, diva Indonesia ini bakal mengadakan konsert Rossa 25 Shining Years pada 22 November 2022 di Plenary Hall, KLCC dan tiket dijual mulai harga RM218, RM358, RM488, RM1288, RM1800, RM4000 dan RM5000.

Tiket Noraniza Idris
3 bulan lalu

"Ada Orang Beli Ke?" - Tiket Konsert Noraniza Idris Didakwa Terlampau Mahal, Netizen Kata Produser 'Over Confident'?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    September 6, 2022 at 6:50 am

    simpan duit 5000 tu pergi umrah ja..

  2. Anonymous

    September 5, 2022 at 9:54 am

    nak buat kat indon tak laku sebab mahal dtg malaysia cas tiket mahal claim kata popular

  3. Anonymous

    September 5, 2022 at 9:51 am

    yg BODOH je gi beli

  4. Anonymous

    September 5, 2022 at 9:48 am

    best sangat ke dia nyanyi?

  5. Anonymous

    September 5, 2022 at 8:03 am

    paler bana mengeluh. konsert pun nk pegi ke? byk lg hiburan lain. bkn nk suh jd alim ke apa, tp mnde mahal sgt. tak kisah laa konsert mana2 pun. boleh masuk theme park. bleh pegi shopping. boleh makan sdp2. ni nk dgr org nyanyi. ntah apa2.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...