Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Terus Beri Semangat Buat Intan Liana, Mahu Beliau Tabah Dan ‘Move On’

Sejak beberapa minggu lalu, isu rumah tangga dan kes perceraian Intan Liana Salleh dan Ude Wahid mendapat perhatian bukan sahaja oleh netizen tetapi pihak media. Namun, seperti yang anda maklum, pasangan ini sudah pun bercerai talak satu pagi tadi.

Advertisement

Redha perkahwinannya tidak dapat kekal lama, muat naik terbaru Intan menerusi akaun Instagramnya yang bersyukur segalanya sudah berakhir mendapat reaksi positif daripada netizen.

Rata-rata netizen memberikan kata-kata semangat buat Intan agar wanita itu kekal tabah demi anak-anaknya dan berharap Intan dapat “move on” serta dimurahkan rezeki.

Bercerai bukan bermakna hidup seorang wanita itu sudah berakhir ataupun masa depannya kelam tetapi sebenarnya permulaan untuk sebuah kehidupan baru tanpa penderitaan dan juga untuk mengecapi kebahagiaan yang lain pula. Semoga Intan kekal tabah!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. Anonymous

    March 22, 2018 at 7:22 pm

    kejamnya orang yg cube menutup periuk nasi ko, tapi ko lagi kejam sebab dah meruntuhkan rumah tangga org. bkn setakat kejam,betina tade hati perut sanggup membiarkan kaum sejenis ko hidup menjanda n membiarkan anak2nya membesar tanpa kasih syg seorg ayah..
    banggang tahap abadi laa ko ni izreen sama ngan laki ko ude!!!

  2. Anonymous

    March 22, 2018 at 7:03 pm

    Izreen please view this page and read the comments.. hope you will realize how people take a very serious on this issue .. just wondering why don’t you meet intan and discuss (before and after marriage pun tak meet) so how ?? Karma … will come … Allah itu Maha Adil … yang buruk always from us .. yang baik datang dariNya .. wallahualam ..

  3. jeringbusuk

    March 22, 2018 at 4:06 pm

    dah kapel dgn ijeren dr 2016? ijeren msk gempak super tahun bila 2016 kan jeng jeng

    2th kata dh x sefahaman dgn bini?
    sendiri buka aib pastu tuduh intan buka aib ko celaka punya jantan
    punya la bini setia jaga aib lg ko nk hina dia setan

  4. Anonymous

    March 22, 2018 at 4:04 pm

    Mana mana isteri pun tak kan leh terima kalu suami kahwin senyap senyap tanpa pengetahuan dia…. Mana mana perempuan yg berkahwin tak mau bercerai… Rumah tangga bergolak tu biasa dalam mencari keserasian bersama suami isteri…. Yg ko g mengatal dgn janda sapa suruh…. Time bini tengah pregnant…. Ko tu yg gatal ude….

  5. Anonymous

    March 22, 2018 at 3:53 pm

    Aku pun x boleh bayangkan kalau aku yg merampas laki org. Tak rasa simpati ke? Tak rasa hina ke? Tak rasa guilty ke? Lenakah tidur malam? Tenteram kah jiwa?

Loading...
To Top