Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Syak Sedang Bercinta, Zarina Anjoulie Dan Zoey Rahman Beri Respon

zoey rahman dan zarina anjoulie

Sejak berpisah dengan suaminya, ramai yang tertanya-tanya mengenai kehidupan Zarina Anjoulie kini. Dalam diam, khabarnya wanita itu kini sedang hangat dilamun cinta dengan selebriti Zoey Rahman.

Advertisement

Kisah bermula apabila Zarina atau Anju semakin kerap berkongsi foto Zoey dan juga memuat naik hantaran IG Story dengan emoji ‘cinta’ buat lelaki itu.

Menerusi sebuah video yang tular di aplikasi TikTok, wanita itu sepertinya bersetuju dengan spekulasi hubungan mereka selain turut berkongsi perkenalan dirinya dan Zoey. Katanya, mereka mula bertanya khabar kembali selepas Anju dan Yas berpisah.

@nfs12__bau nasi minyak lagi? ???????????? – Na??y?? – Na??y?? [??]

“Kami dahulu, sebelum dengan Yas, memang ada skandal sekejap. Tapi lepas tu Anju dengan orang lain, dia dengan orang lain. Lepas Anju cerai, baru kami berkesempatan untuk bercinta betul-betul.”

Di dalam video lain, Anju turut menepis rasa sangsi orang ramai yang mempersoalkan keserasian di antara mereka berdua memandangkan keduanya mempunyai personaliti yang berbeza.

@nfs12__Reply to @uwudelrey? reckless – Madison Beer

Menerusi laporan Harian Metro, Zoey sendiri berkongsi bahawa dia dan Anju kini dalam fasa untuk mengenali hati budi masing-masing.

“Kalau ditanya adakah kami bercinta, apa boleh dikatakan kami sedang berkawan dan mengenali hati budi.”

Lelaki itu turut menepis kritikan orang ramai yang sepertinya tidak senang dengan hubungan mereka.

“Ramai suka dan ramai juga kecam sebab orang ingat dia lebih berusia daripada saya selain status ibu tunggal dan pernah berkahwin dua kali. Ramai anggap dia negatif dan suruh saya bimbing dia kerana beberapa kontroversi yang mengaitkan dirinya sebelum ini.”

Advertisement

zoey rahman dan zarina anjoulie

Dalam pada itu, Zoey juga menolak dakwaan bahawa dia dan Anju melakukan gimik bagi melariskan produk kecantikan miliknya, Mikaseries.

Semoga berbahagia keduanya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. Anonymous

    July 15, 2021 at 1:55 am

    Orang yg baik dijadikan untuk orang yg baik & jugak yg sebaliknya. So, let them be… lol

  2. WAFA TAK CANTIK

    July 12, 2021 at 3:33 pm

    ewwwwwwwwwwwwww nya taste ko zoeyyyyyyy.. ksian! mcm anak ikan dibela MILF!!!!!!!!!!!!!! carilah perempuan yg senonoh!! please!!!!!!!!!!!!!

  3. Anonymous

    July 12, 2021 at 2:50 pm

    zoey? with ZOEY? hahahahahahaah Next!

  4. brunes

    July 12, 2021 at 9:52 am

    are you kidding mee? up to this point, if u believe her story then u stoopiiiddd.. kamon lah ini hanya propa semata2, kan dia buat duit dari clout.

    but whatever is happening here, i only have 2 conclusion, 1) she wants to gain more follower so boleh teruskan hidup di yang tidak produktif macam badak sumbu tu and 2) she is an attention seeking cheap human being who will do anything for money and fame. you know macam parasite gitu. atau melayunya sampah, thats right si anjuling ni adalah sampah masyarakat and it shows

    • dewi

      July 12, 2021 at 10:39 am

      betul tu. anju tu toxic giler

    • hamba Allah yang tak sempurna

      July 12, 2021 at 3:30 pm

      amboiiiii… mngata org lbhhh….. dulu bkn main kuar hadith2 sahih ko eyh?? faking!!!!

    • brunes

      July 12, 2021 at 3:55 pm

      amboi gigih nya kau reply comment aku. itu sudah membuktikan yang outlook aku memang legitimate dan memorable lah.. lagipun hadis ada menyatakan islam tidak menyekat hiburan asal tidak melalaikan jiwa

      sasak kali kau eh…….

    • brunes is sampah

      July 15, 2021 at 3:09 pm

      brunes is sampah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top