January 23rd, 2018

Tidak lama lagi Anugerah MeleTOP Era bakal kembali dan mereka sudah pun mengeluarkan senarai artis yang tercalon dalam beberapa kategori yang dipertandingkan.

Namun, apa yang menjadi bualan hangat netizen ialah pasangan Izreen Azminda dan Ude yang boleh tercalon dalam kategori Couple MeleTOP AME 2018.

Rata-rata kurang bersetuju dengan pencalonan itu memandangkan perkahwinan Izreen penuh dengan kontroversi sehingga beliau dilabel sebagai perampas suami orang sebelum ini kerana merahsiakan pernikahan tersebut daripada isteri pertama Ude.

Terdahulu, pengakuan Izreen yang sudah bernikah secara rahsia bersama Ude menggemparkan peminat dunia hiburan tempatan kerana perkahwinan itu tidak mendapat keizinan isteri pertama Ude iaitu Intan Liana. Dikecam sebagai perampas, Izreen tampil memberitahu beliau tidak meruntuhkan masjid yang dibina oleh Ude dan Intan tetapi hanya “extend” sahaja masjid itu.


56 responses to “Netizen Pertikai Izreen Azminda Dan Ude Antara Calon Couple Meletop AME 2018”

  1. Mumumeow says:

    Gigih cari link ni sebab baca Kat forum pasal dislike banyak kt komen post ni.. ???

  2. Anonymous says:

    Izreen ni memang tak malu kan.. tak belajar dari kesilapan.. dulu ko cerai dengan laki ko sebab dia ada pompuan lain kan.. sekarang ko amek pulak laki orang.. dah la first wife dia baru lepas bersalin.. sakit bersalin tak habis lagi.. kejam ko izreen.. aku memang takkan tengok drama or cerita yang ada muka ko.. benci gila perampas.. artis sendu go to hell!!

    • Coupletersangkak says:

      Ada gosip katanya kena cerai kat set.. izreen kan msa tu pun bby kecil lg..tp dh menggatal dgn ammar.. suami dia snggup trun penang nk siasat..
      Tu yg izreen bengang gila dkat ammar.. dh la kena cerai dgb suami..ammar xpilih dia..pilih amyra yg lagi lawa n x gedik2.. siap dia buat statement xnk doakan kebhgiaan ammar.. berlakon pun xnak..
      Kerana terpksa ku rela diceraikan, kerana terpksa…trpksa ku rmpas suami org….eh terpksa ker?

    • Anonymous says:

      Mata amar x buta lg nak pilih si izreen ni jadi bini,agknya betapa bersyukurnya ammar dpt kwin dgn amira rosli yg cun melecun tu,si ude ni jer yg selera dgn si izreen ni,xtau selera apa la agknya,bini pertama dah cantik menawan…

  3. Cik mah says:

    Klau diaorg menang kn cuba naikkn skli bini tua tu. Aku nak tgok jugak muka perampas tu mcm mnr. Nak tgok jugak keadilan si ude tu

Loading...