Written by serenity | December 5th, 2017

Sejak mengakui telah bernikah sebagai isteri kedua seorang pemuzik, Muhammad Radzi Abdul Wahid atau Ude, 29; Izreen Azminda Mohd Aznam, 32, masih belum berhenti menerima cercaan Netizen yang menganggap pelakon itu sebagai soerang perampas.

Ini kerana isteri pertama Ude, Intan Liana Azman, 32, hanya mengetahui Izreen telah menjadi madunya pada 8 November, kira-kira tiga bulan selepas mereka berkahwin. Kepada Melodi TV3 yang bersiaran Ahad lepas, Izreen memberitahu dia bukan perampas kerana dia tidak meruntuhkan masjid yang dibina oleh Ude dan Intan:

Saya kahwin 8 Ogos, empat bulan yang lepas.

Saya bukan perampas, kalau saya perampas, dia bukan suami tidak lagi bersama Intan, kita berkongsi sekarang ini. Saya hanya extend sahaja masjid itu, saya tidak meruntuhkan masjid itu.

Saya faham mana-mana perempuan tidak mahu jadi yang nombor dua, nombor tiga, nombor empat.

Kalau saya ada pilihan, tiada ketetapan dari awal, saya tak mungkin akan pilih jalan ini.

Saya agak terkilan dengan tomahan yang dilemparkan kepada saya.

Saya tahu saya di tempat kedua, dan saya akan meletakkan diri saya sebawah-bawahnya. Saya bersyukur dia dah terima saya, rela bermadu dengan saya. hopefuly kita buat yang terbaik buat suami kita, ya Intan?

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Ada yang mendoakan agar Ude berkahwin dengan isteri ketiga dan keempat supaya Izreen memahami perasaan Intan, namun begitu, Izreen berkata dia reda jika Ude berbuat demikian kerana ia adalah takdir.

Izreen juga memberitahu dia ada membantu keluarga besarnya, tambahan pula Intan tidak bekerja dan Izreen hanya membantu apa yang perlu sahaja.

Izreen juga dalam temubual itu memohon maaf terhadap Intan sekiranya ada silap dan salah.berharap mereka berdua dapat buat yang terbaik untuk suami, keluarga dan masa depan mereka.-beautifulnara.com

104 responses to “Saya Hanya Extend Sahaja Masjid Itu, Saya Tidak Meruntuhkan Masjid Itu”- Izreen Azminda

  1. mak bechok says:

    Bodoh punye perempuan, kalau kau bini first, apakah perasaan anda? Mesti kau tuduh yg kedua tu perampas bukan nak extend masjid. banagang al bodoh punya manusia. Poligami hanya alasan nak kongkek sebab gatal tak nak kena tangkap khalwat.

    86

    0
    • Ritrudmixjepon says:

      Kalau dia bini first dah meroyan dahhh. Sebab panas kena maki la bajet play victim

      58

      0
      • Mel says:

        Kau ingat kalau kau bukan retis, laki tu nak kat kau ke? Kah kah kah! Time sondol kebun ko petik nama nabi tapi quran last sekali bila ko khatam?! Shame on you!

        23

        0
        • Anonymous says:

          Kak izreen, diam2 je dah la ea. Tak payah nak berbalas2 kenyataan. Nk menangkan diri sndri dapat apa? Puas ke kalau mcm tu? Tunjukkan yg korang bertiga mampu bahagia bersama2.

          30

          0
        • Bubble Pop says:

          Statement dier konon nak membantu sumbang ekonomi keluarga uda sbb intan x bekerja..nak suh org kesian jgn boikot dier..kalau org boikot kesian intan dah la x kerja..puiiikkhh..

          17

          1
      • Mat Ronggeng says:

        Kamus Dewan Bahasa edisi Izreen Azminda.. “Berkongsi Kasih” dan “Extend Masjid” …mempunyai maksud yang sama = “Kongsi BATANG !!!”
        Sila hadam ye buat semua netizen netizen semua !!
        Esok lusa dia keluarkan ayat baru tapi maksud tetap sama.

        32

        -1
    • Anonymous says:

      Bg aku lantaklah dia nak kahwin dgn sape tp tlg la wartawan jgn interview dia lg. Nanti mcm2 jawapan mengarut yg keluar dr mulut dia. Menumpang kasih la, berkongsi kasih bukan merampaslah, extend msjid la, dll.

      71

      0
    • Anonymous says:

      mak bechok..awk ni muslim ke kafir? Allah swt x haramkan poligami..jadi awk nk ckp siti khadijah dan siti aisyah tu gatal la??? ckp guna akal..jgn ikut hati

      0

      26
      • Beautifulmind says:

        Sila baca sirah nabi sekali lg ye.. Jgn main tls je..
        2ndly poligami mmg d benar, xda sapa ckp haram.. cm ada yg blh terima ada yg x.. N x semestinya yg x blh terima tu trs jatuh hukum kafir.. Ingat Nabi Muhammad SAW sndri pn x setuju bila anak baginda Fatimah r.a cuba d madukan.. N Nabi sndr mnta agar Fatima d ceraikn andai Ali meneruskn niatnya(khawin lain).

        32

        0
        • Anonymous says:

          bagi sy la..dr mendatangkan firnah dn zina..nikahla yg sebaiknya..tetapi lelaki berlaku adil tu je..kalau x lpekan je niat tu..mslhnye si mak becok ni ckp general..poligami hny utk org yg gatal..mana akal dye tu..ckp kalau x menghina..x sah..mcm laki dye yg nikah ngn org lain..

          3

          0
        • Kedondong says:

          Cerita nabi x benarkan Ali Bermadu bukan sebab larang dia nak berpoligami. Baginda marah sebab Ali nak madukan anak dia dengan anak Abu Jahal.musuh Islam utama masa itu. Selepas fatimah meninggal…Ali berkahwin Dan mengamalkan poligami. Semua sebab dia hormat dengan nabi.

          5

          1
        • Anonymous says:

          kenapa nk mendatangkan fitnah dan zina..? bini pertama apa tujuan kalau x lempiaskan nafsu kt isteri yg mmg sah. jgn nk guna alasan nk elak fitnah dan zina ye kalau nk berpoligami.. lainlah kalau mmg wife kau x mampu nk bg tanggungjawab.

          1

          0
        • Hamba Allah says:

          kena faham sirah betul2. nabi tak bagi fatimah dipoligamikan kerana ali nak berkahwin dengan anak musuh islam ketika itu. dan lagi satu, fatimah binti muhammad s.a.w berkhidmat pada suami dia Ali seperti mana 4 orang isteri berkhidmat… kita zaman skrg? dengan suami pun berkira… hiks..

          1

          2
      • tbh says:

        Poligami boleh jatuh haram, bila si suami tu menzalimi isteri dan anak2nya.. sama macam hukum kahwin – ada sunat, haram, wajib. Lain kali mengaji biar mendalam sikit. Jgn lahir2 Islam, ingat dah perfect.

        25

        0
        • Anonymous says:

          kita tgk je la si ude ni zalim pd isteri dn anak2 ke tdk..yg korg pun dok diam2..jgn tmbh dosa dok kutuk diorg ni..nnt dorg yg berpahala dn ke syurga..korg plak ke neraka..ade reti? jg tepi kain sndiri dn tgk life masing2 ada perfect ke tdk..jaga isteri dn suami masing2..ingt..hidup ni pinjaman..suami..isteri..ank dn kehidupan ni adalah hak Allah swt..bila Allah swt wujudkn sesuatu keadaan..amik sbg hikmah..bukan dok cari kesalahan org lain..kita pun xtau masa dpn kita cmne..dn kita pun xtau masalah org lain..korg bole judge mcm2 ikut ilmu dn pendapat masing2.. tp yg sebenar2nya kita tak tahu mslh umh tgga org..jadikan pengajaran dn ambil hikmah yg baik..korg tak duduk di tempat dorg korang xtau..at least si isteri x tunjuk meroyan dye takat mana dpn netizen..Allah swt sj yg tahu..kalau kita ni mengaji dalam ttg hukum Allah swt tp tetap mengata yg tdk baik ttg hal org lain..ia x membawa sebarang mkna yg baik..sy x minat artis ni..sy manusia biase yg masih belajar memperbaiki diri

          2

          1
      • me says:

        Siti Khadijah xdmadukan ye..lepas siti khadijah wafat baru nabi ada berpoligami..

        21

        0
        • Hamba Allah says:

          ya sebab ketika itu nabi belum dapat perintah untuk berpoligami daripada Allah. segala yang nabi lakukan adalah atas perintah dan wahyu Allah. bukan suka2 Nabi. lagi satu, adakah isteri2 pertama zaman sekarang, taat dan patuh pada suami seperti mana saidatina khadijah? adakah kita sanggup gadaikan tulang belulang kita kerana agama kita? fikir2kan la ya.. jangan fitnah nabi kita…

          5

          1
      • Nad says:

        Get your facts right! Nabi Muhammad s.a.w. tak pernah kahwin lain semasa Siti Khadijah masih hidup. Jangan main cakap je!

        11

        0
      • Anonymous says:

        Bila pula Siti Khadijah merampas suami org? Sia lah satu2nya isteri rasulullah sehingga meninggal.. Adeh.. Bongok la ko ni!

        1

        0
    • Please la says:

      1.kesilapan pertama adalah kawin senyap2 tanpa pengetahuan isteri pertama. Kecewa bila suami minta izin kahwin lg & dia teruskan walau kita tak beri keizinan kesannya berbeza sikit dgn suami berkahwin senyap2. Sbb kita tak tahu apa2. Kita yakin suami kita terbaik & sayangkan kita.Kita rasa kepercayaan kita dah diragut & direntap. So disini salah suami & isteri kedua yg tak berbincang dgn isteri pertama sblm kawin.
      2. Tak tahu sebenarnya isteri pertama reda atau pasrah semata2. Nak menangis air mata darah benda dah jadi. Nak memberontak hati masih sayang suami. Fikir anak2. Kerja pun tidak. Kalau nk berontak & rumahtangga goyah mcm mana masa depan anak & isteri pertama. Bkn senang nk cari kerja yg sesuai dlm masa yg singkat. So terpaksa sabar & pasrah. Maka isteri pertama yg lebih tertekan.
      3 Selagi izreen bebalas2 kenyataan maka kisah ni tak kan berhenti dikecam netizen. Maka izreen stop buat apa2 statement.
      4. Masalah/isu rumahtangga kau bahagia @ tidak, yang akan rasa adalah suami,isteri,madu & maybe keluarga terdekat. So bincang & selesaikan dgn pihak2 terbabit je. Tak payah nk terangkan pjg lebar pd netizen/wartawan sbb netizen tak kisah & tak nmpkbkau bahagia @ tak. Kau ckp berjela pun makin kena kecam je.
      5. Izreen kata dia bantu mana yg perlu. Dlm hidup ni duit bkn segala2nya. Bantu dr segi duit adakala tak menyelesaikan apa yg kita rasa.
      6. Akhir sekali…pls stop making anymore stupid statement. Just terangkan secara private dgn madu dan keluarga. Kalau nk berlakon lg maka fokus dgn baiki lakonan. Hal kawin diam2 sudah.tak payah meleret2.

      48

      0
      • VooDoo Diva says:

        Btul tu beb. Yg plg kelakar si Izreen ngaku nak bantu keluarga tersebut bukan sah2 ke mencerminkan yg si Ude ni x mampu nak ada dua bini. Wtf. Cakap mcm org xde otak. Kahwin semata2 sbb nafsu, syarat poligami pun x tau.

        25

        0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      huh ! tk maaaaaalu tumpang sondol ngan laki orang huh ! memang la kau tk runtuhkn masjid…tapi cara kau nikah n kawin tu macmana ? nasib baik bini laki kau yg pertama tu pompan baik2 ..kalau dia pompan yg jenis tak baik macm kau ape agak nye yg akan terjadi ??? kalau kau dapat tau laki kau kawin sembunyi sembunyi ape agak nye kau akan buat ?? ada kah kau akan gumbira dengan kehadiran madu kau ? n kau akan meraikn kepulangan laki kau ngan bini kedua nye ? hahahahahaha jawab lah bodoh !!

      4

      0
    • Alia says:

      Sepatutnya izreen diam je la. Jgn banyak bunyi.

      3

      0
    • sekadar berkongsi says:

      kasih syg tu milik Allah..bukan hak kita..fikirkan..andai satu hari nanti si isteri mula syg lelaki yg bukan suami dia..ni nak ckp ape? sbb kasih syg ni bukan hak kita..tp Allah swt..isteri yg kedua ni bukan nk merampas..tp sekadar berkongsi..bila isteri sygkan suami semata2 kerana Allah swt..dia akan redha..insya allah seperti intan..tp kalau x redha kerana x sanggup berkongsi kasih..ia adalah wanita yg lebih sygkn diri sndiri sebenarnya..

      0

      5
    • Anonymous says:

      Dulu bkn ke dia ni nk cari laki yg stable kewangan..

      5

      0
    • Saya says:

      Excuse me !!
      Ko kata ko faham perempuan mana nak jadi no 2 no 3 no 4 ???
      Meh aku betulkan.. perempuan mana nak ADA no 2 no 3 no 4 actually.
      Ko dah amik hak orang ko dok senyap2 dah la. Tak payah keluar statement itu ini. Geli tiak

      1

      0
  2. Zaza says:

    “Izreen juga memberitahu dia ada membantu keluarga besarnya, tambahan pula Intan tidak bekerja dan Izreen hanya membantu apa yang perlu sahaja”
    See? Madu awk xbekerja…suami awk hanya mengharapkan job utk show .kalau ada adelah..kalau xda..xdelah..u pulak izreen..lpas ni job offer konfem kurang..lagi2 dari produksi yg owner nya adalah wanita juga.so lpas ni ko dh boleh join shila amin bukak gerai kt ekspo jual kuih semperit!

    49

    0
  3. kakton says:

    Tak habis2 pasal Izreen ni dah naik bosan dah.. dah selamat jadi laki bini dah pun.. Kau cakap kalau ada pilihan? Kau ada pilihan untuk tolak tapi kau teruskan sebab kau memang gatal. Menyampah aku. Nada ye Intan dalam video pun cam perli sebab kau berjaya hancurkan hati seorang wanita lain. Puihh

    28

    0
  4. Anonymous says:

    whatever, just shut up and enjoy detik2 terakhir kau dikenali.. sbb lepas ni kau akan mereput di rumah…

    30

    0
  5. Propa says:

    Bila bini tau kawin lain, balik rumah pak, dia amik balik bini tu katanya masih lagi bini dia..rupanya dah amik bini balik, nak fail cerai..anak demam tak bawak nya anak tu pergi klinik..postpone ke esok hari terus balik rumah bini baru..esok nya baru bawak anak pergi klinik..siap bini baru call mintak duit balance bayar kt klinik td…bini check baju semua dah perabih bawak rumah bini baru..

    dulu masa mula2 kawin tak bg bini keje, duduk rumah jaga anak..bila bini setia kat rumah, lelaki yg berfoya2 kat luar, kawin senyap2.. bila dh jd cmni, bini takda apa, disuruhnya cari duit sendiri lepas ni..

    tapi bila dh kantoi, yg keluar dkt media sebaliknya..semua jadi baik2 sajaaaa..uiii dasat nahhh

    cerita diatas tidak ada kena mengena dengan yang dah mati. sekian

    18

    0
  6. susher says:

    contohi zarina zainudin, diam2 sudah…dh tau dh bini no 2…

    21

    0
    • Anonymous says:

      Zarina zainuddin kawin dulu pun sbb dia controversy gila gila … Dah kena gam no choice kena kawin la .
      So jangan ingat dia baik sgt

      7

      7
      • jie says:

        Alhamdulillah ZZ kawin biarpun jadi isteri ke2. Dengar2 nya madu dia yang izinkan suami dia tu kawin ngan ZZ. sekurang2 terbela maruah dia dari palitan kontroversi dia. Dia teraniaya bukan saje dia nak tempah bala tu. Tapi ZZ tau bawak diri. tu kelebihan dia boleh bertahan.

        3

        0
  7. Shhh says:

    pa2 jelah makcik, jgn lepas ni, tk puas hati dgn madu, dok komplen kt laman sosial sudah, mentang2 awk artis, ramai peminat..da peminat yg masih sokong awk..kalo mcm tu, panggil kakak Rita jadi madu ketiga. mehmemehehehe

    1

    0
  8. bunga lalang says:

    x semua yg jadik bini nombor dua no 2 ni jahat…jgn cepat menjatuhkan hukuman…nanti kene kat diri sendiri , keluarga sendiri anak sendiri baru tau…doakan saja yg baik2…dan tgk samada dia boleh menjalani kehidupan yg dia pilih dgn baik atau tidak…

    11

    9
    • Anonymous says:

      Setuju

      2

      4
    • Anonymous says:

      Sbb tu dia kena diam je. Jgn dilayan org ckp apa. Tp dia membalas so isu ni jd hangat. Bini 1st buat statement, kan bagus izreen diam je. Tp si izreen ni pon join sekaki nak tunjuk diri mulia. Apa lg, kena hentamlah.

      20

      0
    • Sisturnina says:

      Zarina zainuddin, zeila jalil, mas anizan…contoh teladan bini no.2 yg bagus..suami meninggal pun masih solo.
      masih ingat kenangan dengan suami.walau Masa nak kahwin berapa banyak empangan hina Dan tuduh mereka sanggup jadi no.2 sebab duit, perampas dsb. Akhirnya perkhawinan kekal hingga suami meninggal dunia….jangan terburu2 menghina kalau you all perempuan, ada adik perempuan, ada anak perempuan. Masa depan Kita x tahu.

      5

      1
  9. Pakcik german says:

    Eh diam la bitch!!!!!

    19

    0
  10. bawang putih says:

    Byk la ko punye extend ye kak.. ni spesis king coco tp versi brtudung acah2 baik mulia.. bsepah pempuan camni kalau nak tau.. J yg terdesak nak berlaki tanpa pk hati perasaan wanita lain.. Sanggup asal dia BERLAKI.. gud job izreen!

    19

    0
  11. BUGAU says:

    semoga Izreen terus maju, gembira dan bahagia… apa pun kritikan dan tohmahan org lapangkan dada kuatkan semangat mantapkan kesabaran. Semoga ia dpt meningkatkan iman kpdNya. in shaa Allah. Aamiin

    2

    10
  12. hazabedah says:

    Kesian bini pertama. Hopefully lepas ni bangkit dan kerja carik duit sendiri. Tengok gaya betina ni macam pandang rendah kat you.I faham sakitnye hati bile ditipu suami and perempuan lain blindsided and conquer tiba2. Tabah ye Intan. Slow2 cari kekuatan .A lot of us stands with you

    37

    -2
    • Zaleha says:

      Yes.. Setuju.. Bini first redha je sbb tau pon daa tige bulan kemudian. Lg pon kalau cerai. Sian kat anak2. Bini first xnak jd selfish..mmg Sgt kuat.. Drpd cite ni,, nampak Sgt ude tu meminggirkan keputusan isteri first die..main kawin je. Lgsung x minx persetujuan..
      Izreen pon pk diri sendiri.. Mcm desperate je.kawen ngn laki org. Boleh pilih kot laki bujang.. Atau dude ke…

      8

      0
  13. MinahKepoh says:

    i datang sini nak baca komen jerrrr

    12

    0
  14. biarbetik says:

    Oh dia architect le…nak extend masjid…dah la jgn layan si samdol ni dia jenis kasi org panas…biarla dia dgn dunia sandwich dia…dgn lensa palsu dia yg beloloks tu…biar si luncai terjun dengan labu labunya…biarkan

    13

    1
  15. Anonymous says:

    sape tau ig 1st wife. ada request semalam tapi lupa nama apa. dapat tahu ig wife dia pon dari tag gmbar di ig ude. sekarang ude dah delete semua gambar yang ada tag isteri dia sekali

    2

    1
    • Mimi says:

      mestilah dia delete. dia taknak stalker like you guys dok follow and ganggu emosi both wives. haihhh

      0

      3
      • Anonymous says:

        kalau taknak kene stalk, jangan libatkan diri dengan benda mcm ni.
        lg satu, kalau xnak kene stalk, jangan ada laman sosial.

        ude follow izreen, tapi ude tak follow 1st wife. dari situ dah nampak tak adilnya.

        ude larang 1st wife beri kenyataan, tp ude xlarang izreen beri kenyataan. adil ke tu?

        10

        0
  16. anonymous says:

    selfish

    3

    0
  17. Mamacita says:

    Omg just stop talking already beech! Shut ur mouth and senyap dah la tu. Dah rembat laki orang banyak bunyik lagi.

    12

    1
  18. mak cute says:

    amboi cm bangga nak bgtau ko byk membantu dr segi kewangan ke bab intan tak keje…takpa pasni soh ude extend lagi masjid dia yg ada…baru ko tau langit tggi rendah…dasar gedik…ayat cm x bersalah…

    15

    0
  19. ain suzana says:

    nak kawen tu kawen je lah. tak yah la buat statement yg bangang2.

    7

    1
  20. Anonymous says:

    kalau kau diam tak keluar statement bukan merampas tapi menumpang, bukan runtuhkan tapi extend, orang takkan menyampah seteruk teruknya kot kat kau. cuba kau jadi bini first tengok kau keluar statement ‘suami saya tak meruntuhkan masjid kami, tapi dia extend masjid kami’ ke tidak

    7

    0
  21. mamizura says:

    hmmmmmmmmmmmmmm extend masjid bersemut cipap lu izreen………..I mean berlumut…………….sikit ari sure panjat tangga mahkamah syariah..semua cerita keluar dari spender koyak…no new bra..ting tong segala…tunggu sure masuk melosdi……………………..

    6

    0
  22. Akupeghatije says:

    Tolong lah jangan pakai lens besar mcm tu.dan cuba belajar posing cara lain jugak k.sama jee.penuh screen.

    6

    1
  23. Anonymous says:

    eleh izreen bjet gud2 plakkk bkn smua xtau ang tu bekas belen aloqstaq dlu, dk kna angkut sna sni tonggek jantan sna sni..pmpn ni mmg musibat aa

    3

    1
  24. Latipoh says:

    STOP giving excuses…damage already done just shut up…STOP bagi explanation yg makin lama makin makan diri sendiri….dah public figure kan…ko terima je laa org kata apa….aiyorrrr ini perempuan

    4

    1
  25. Imaan.... says:

    ni lah yg BFF dia sebok nak bagi nasihat tu yer…
    baru je kawen …mulut kau cam murai cabut ekor kan asyik bunyi… nak jugak npak kau yg betul kan…
    belajar sikit dri pengalaman BFF kau tu…sebok asik nak malu kan ex dia dulu …Allah tunjuk satu2 keburukan BFF…..so better keep yr mouth shut..betina …..oppps sori lah geram plak aku tgok muka puii..

    5

    0
  26. Anonymous says:

    Bukan main bongkak lagi ye. Siap ckp extend lagi tu. Ni yang jaga hati madu?? Good luck ude semoga boleh membimbing isteri2 ko tu. Semoga harmoni la rumah tangga kalian

    7

    0
  27. bunga lalang says:

    isteri no1 pon mesti diam…klu awak diam dan yg no 2 masih lagi bising tau la org menilai….pasal lelaki nak gadoh memalukan darjat kaum wanita saja…yg untung lelaki jugak

    1

    5
  28. Zasss says:

    Bang nara, aku komen tak keluar pon

    0

    0
  29. Sal says:

    Dah lah kita tak yah dok bising pekara dah terjadi takkan nak suruh diorang nie bercerai pulak. Untuk kedua-dua isteri dinasihatkan berdiam diri nanti lagi teruk hentam.

    1

    0
  30. Ko rasa?? says:

    Perampas2 ni klu nk bckup dri sndri alasan pn mcm org gila ckp.sy sarankn baik diam smpi bla2.awk tu plkon ntt rating drama jtuh sbb awk

    1

    1
  31. jangan ikut izreen says:

    khadijah isteri nabi janda pandai niaga pun cari nabi yang bujang. anggap jelah sampai islam suruh kita cari laki bujang walau perempuan mulakan. nabi lebih lama monogami dari poligami. khadijah tak dimadukan sampai meninggal. takde islam suruh perempuan bermadu kena tolong laki bab duit. laki yang kena adil. kau je yang menyusahkan badan. itu sebab madu bini pertama nak tahu. ada mahkamah nak evaluate kelayakan dan kemampuan suami kau. pos pos kat ig tu watpe? nak tunjuk kau berlaki? entahlah macam tak berapa cerdik.

    6

    1
  32. Anonymous says:

    lawakla
    dlu bcerai dsbbkn org ke3
    skrg plak mjdi no3
    hurmmmm ??

    1

    0
  33. lin says:

    cinta itu buta…jgn kata org..nasib kita tak tahu lagi..P.S so kaedah nyeee..kita amik laki org takpe..jangan org amik laki kita..aaghiicuuuu

    3

    1
  34. Sambal belacan says:

    Izreen.. Drpd kau bg statement je memanjang ,baik kau diam. Lg byk statement keluar dr mulut kau, makin org nyampah. “Extend masjid”??? Kau ingt lawak la statement kau tu?

    5

    0
  35. Mak Temah says:

    Aku memang meluat betol ngn Sundal ni….byk ckp lak… sial…..

    3

    0
  36. miss tempoyak says:

    Buat yang dirampas hak miliknya, kuatkan hati. Perjuangkanlah hak. Dan yang merampas, apa yang boleh aku kata…. tak semestinya yang kita rampas itu yang terbaik untuk kita. Boleh jadi ia tidak baik untuk selamanya. Jangan bina kebahagiaan atas kehancuran hati orang lain.

    perampas tetap perampas…rumahtangga org yg dlu bahagia dah xsama bahagianya…

    4

    2
  37. Anonymous says:

    Wahai retis… orang extend masjid pun monta kebenaran ketua kg dan ajk untuk diberitahu orang kg kau ada buat dgn laki kau? Tidak meruntuhkan ? Kenapa blh ckp lelaki tidak bermoral tu bujang? Ertinya awak ada niat nak merobohkan masjid yg pertama utk membina masjid yg lebih cantik sebab awak yg menampung belanja? Kesian lama mcm adi putra nasib lakimu

    7

    0
    • Anonymous says:

      Intan buat lah yg terbaik bertindak sekarang minta harta dan wang dari laki dan madu mu.. madu retis mu ckp dia yg belanja semua. Startlah sekarang minta rumah mewah… tanah….. masukkan wang dalam bank untuk anak2 mu pasti kan laki dan madu.mu beti belanja bulan2 tidak beri dakwa di makhma…. beri peratus juga berapa patut di beri…. jgn lupa awak juga…. dia dah buat kenyataan di media awak x berkerja so tuntut semua alang2 berkongsi ….. pastikan hingga seluar dalam mesti diberi ya.

      7

      0
    • Anonymous says:

      Dia ni pecah dinding masjid, lepas tu extend masjid atas tanah org…macam mana tak buat org marah

      5

      0
  38. Anonymous says:

    Sdh2 lah puan ude (yg ada laki bujang menurut retis cantik ni) nanti jatuh dayus laki awak sebab mulut awak…… terpalit madu awak…. maka madu awak diam saja…. sebab dia membina kekuatan diri…. nanti dia berdiri awak dan laki awak tersungkur nanti…. banyak idea orang sdh beri bukan maki hamun kau dan laki kau saja…. tapi beri motivasi kepada intan juga….nanti awak dan laki awak ditimpa semua sumpahan sampai keturunan awak berdua kan kah susah nanti… bagus berdiam diri…. job x ada nanti baru awak dan laki terkial2 mencari sebab orang akan buat mcm hanez…. faye….

    1

    0
  39. Geram dgn vavi sondol says:

    Kepala hotak kau extend! ko g extend akal ko tu lebih sikit!baik kau diam la.. Skrg ni apa kau ckp buat org lain bertambah rasa nk maki kau tau tak! Intan tu,lepas ude suruh jgm bg sebarang kenyataan dia pn xde dh berbunyi.. Kau pulak melebih2 mulut mcm bontot ayam.. Kalau dh vavi sondol tu,vavi sondol gak la..! puiihh

    3

    0
  40. Naik meluat says:

    Kau baik diam je lah lagi byk bunyi lagi nampak kau punya bangang

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Sakit hati ngn minah sekok ni..dlm ig beria2 tag ude..ntah sapa bini ptama sapa bini kdua.bini ptama pulak malu nk sorok muka kat mana.sllu mmg cm tu la. Org yg ptama akan malu.yg kedua ni sibuk tayang bahagia dia sana sini.hahahaha….. Manusia nafsu kuda ni.. Kan dia duta produk untuk sempitkan anu tu..apa lagi… Mrenyam lerrrr…. ?

    0

    0
  42. Maksu says:

    Baru ingat nak beli produk yg beliau jd duta. Dah timbul isu ni x jadi la nk beli

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Ye dia extend masjid..extend belah jambannya buat makin besar supaya ramai boleh berak ..

    3

    0
  44. kak mah kebabom says:

    Jgn buat main2 poligami ni ada 5 hukum yg perlu di ketahui ya…bg siapa yg nk amalkn poligami kena belajar dulu…jgn main redah jek…sbb tu para agamawan tidak berpoligami sesedap rasa ikut sukahati..mrk tidak sembunyi2 juga tidak berahsia2..sbb isteri pertama juga ada hak membuat keputusan utk berpoligami atau tidak…nk hidup poligami bukan hang berdua shj..kalau permulaannya sudah tidak mengikut syarak..bagaimana nk berkat???

    4

    0
  45. kak mah kebabom says:

    Nk extend masjid??? Masjid yg asal tu baru lagi..baru 4 thn..hang nk pi extend buat apaa?? Dah laa extend tk dak kelulusan…lepas tu hang tk dok diam2…pi dok hunggah2 pulak kt masjid tu…lama2 boleh runtuh oiii…awat hang loklaq sgt haa…hee geram pulak hakak…

    5

    0
  46. JANE says:

    Izreen, Jadi lah isteri yang membantu and memudahkan suami ke Syurga… Yang kaki menyalak hari2 lagi byk baca blog beautifulnara ,main Hp 18hours per day…dari mendekatkan diri dgn Allah… Korang ingat menyalak ni tak dosa? Tak disiksa di akhirat? Tak merangkak cari izreen di akhirat nanti? Jangan lah rasa yakin korang cukup ibadah and sempat bertaubat sebelum mati… Semua didunia ni hanya sementara… Renung2kan And Selamat beramal… SELAMAT PENGANTIN BARU IZREEN

    1

    6
  47. Anonymous says:

    ko ingat kelakar nak extend2? apa ke bodoh kau ni.. kalau nak poligami pun, ikut cara islam lah.. dengan izin isteri pertama.. kau ni ikut agama mana? dah kau tahu si ude tu bebini, kau sepatutnya pujuk si ude tu.. selagi isteri pertama belum tau, kau tak nikah dengan dia.. ni lah yang dikatakan kelentit hangit! puik! benci pulak aku dengan kau ni..

    0

    0
  48. Nana Ker says:

    Bodohnya perempuan ni

    2

    0
  49. Anonymous says:

    KEPALA OTAK KO EXTENDKAN MASJID

    0

    0
  50. melati says:

    Pelacur lagi Mulia dr pompuan yg kawin dgn Laki org……Pelacur tk sakit kan Hati Pompuan2 yg Bahagia dgn Suami. & Para isteri2 pun Faham kalau suami kekadang gi Thailand ..!!! wakakakakakakaaa

    0

    0
  51. suhaimah 58 says:

    better diam je izreen xyah wat apa2 statement pun .. xyah beriye nak defend diri .. x kisahlah extend masjid ke tp ko tetap bina kebahagiaan dr air mata org lain … patutke?

    0

    0
  52. Anonymous says:

    kecik besar kecik besar je aku tngok gambar muke die yg mcm mintak kaki kt ats ni

    0

    0
  53. Ugly Nara says:

    Sorry to say la Izreen tapi statement hang statement paling kimak la.

    Memang dasar perempuan perampas, tidak akan mengaku menyondol tanaman org. Sial la perempuan yg suka merampas laki org ni. Lebi² lagi isteri pertama tu tak tau pun engko madunya. Nasip kena perempuan macam Intan. Kalau ko kena perempuan yg pandai menyerang, abih dah muka dan rambut hang kena smackdown. Seriously, mmg ko ni padan kena tampar depan khalayak ramai. PERAMPAS!

    1

    0
  54. anna says:

    bodohnya si izreen ni…menyampah tgk. gedik!

    0

    1
  55. hakak says:

    mcm hawaw je statement… tak kena btg idung kau, boleh la ckp nak extend.. cer kena btg idung kau, 44 hari kau meroyan..

    0

    0
  56. Ugly Nara says:

    Statement paling k*mak keluar dari mulut betina perampas. Kalau dah jadi BvBl, mmg kerja menyondol jer. Nasip kena dgn Intan, penyabar biar pun dalam hati hanya Allah jer yg tau. Kalau kena minah lain, habis la betina ni kena smackdown.

    Memang sial la betina perampas macam sekor ni. #&^$&

    1

    0
  57. Ugly Nara says:

    Apsal komen aku tak kluar?

    Aku nak maki betina kimak ni laaaaaaaaa.

    0

    0
  58. aku says:

    izreen ko sepatutnya senyap. bagi kenyataan yg tak sakitkan hati wife pertama. itu je. kenyataan ko ni menyakitkan hati.

    1

    0

Leave a Comment

Optional