January 23rd, 2018

Tidak lama lagi Anugerah MeleTOP Era bakal kembali dan mereka sudah pun mengeluarkan senarai artis yang tercalon dalam beberapa kategori yang dipertandingkan.

Namun, apa yang menjadi bualan hangat netizen ialah pasangan Izreen Azminda dan Ude yang boleh tercalon dalam kategori Couple MeleTOP AME 2018.

Rata-rata kurang bersetuju dengan pencalonan itu memandangkan perkahwinan Izreen penuh dengan kontroversi sehingga beliau dilabel sebagai perampas suami orang sebelum ini kerana merahsiakan pernikahan tersebut daripada isteri pertama Ude.

Terdahulu, pengakuan Izreen yang sudah bernikah secara rahsia bersama Ude menggemparkan peminat dunia hiburan tempatan kerana perkahwinan itu tidak mendapat keizinan isteri pertama Ude iaitu Intan Liana. Dikecam sebagai perampas, Izreen tampil memberitahu beliau tidak meruntuhkan masjid yang dibina oleh Ude dan Intan tetapi hanya “extend” sahaja masjid itu.


56 responses to “Netizen Pertikai Izreen Azminda Dan Ude Antara Calon Couple Meletop AME 2018”

  1. ENON says:

    hahaha sesuatu sgt dg dislike.

  2. Anonymous says:

    Izreen muka mcm pondan..perampas laki org..btina gila sial..baik ko mmpus aje..

  3. Coupletersangkak says:

    Nmpk sangat like beli.. sian..terpksa beli like sbb smua komen dok hantam.jer..ntah2 follower ig n yg like pun beli.. kihkih..
    Klau brani like..naper x komen skali..eh lupa..robot mna reti komen

  4. Anonymous says:

    X lama lg jadi mcm ady putra,tetap cari yg pertama balik,sbb selalunya yg pertama susah nak lupa berbanding yg kedua ketiga dan seterusnya…

  5. Anonymous says:

    Izreen sendu sedan ni,meletop apa jadahnya 2 spesis ni?hari ni ko buat org,tgk esok ko kena balik,silap haribulan si ude tu yg terhegeh-hegeh cari balik yg pertama,time tu turn ko pula berendam airmata…

Loading...