Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Pertikai Izreen Azminda Dan Ude Antara Calon Couple Meletop AME 2018

Tidak lama lagi Anugerah MeleTOP Era bakal kembali dan mereka sudah pun mengeluarkan senarai artis yang tercalon dalam beberapa kategori yang dipertandingkan.

Advertisement

Namun, apa yang menjadi bualan hangat netizen ialah pasangan Izreen Azminda dan Ude yang boleh tercalon dalam kategori Couple MeleTOP AME 2018.

Rata-rata kurang bersetuju dengan pencalonan itu memandangkan perkahwinan Izreen penuh dengan kontroversi sehingga beliau dilabel sebagai perampas suami orang sebelum ini kerana merahsiakan pernikahan tersebut daripada isteri pertama Ude.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 Comments

  1. Mumumeow

    January 28, 2018 at 11:06 pm

    Gigih cari link ni sebab baca Kat forum pasal dislike banyak kt komen post ni.. ???

  2. Anonymous

    January 24, 2018 at 1:59 pm

    Izreen ni memang tak malu kan.. tak belajar dari kesilapan.. dulu ko cerai dengan laki ko sebab dia ada pompuan lain kan.. sekarang ko amek pulak laki orang.. dah la first wife dia baru lepas bersalin.. sakit bersalin tak habis lagi.. kejam ko izreen.. aku memang takkan tengok drama or cerita yang ada muka ko.. benci gila perampas.. artis sendu go to hell!!

    • Coupletersangkak

      January 24, 2018 at 4:05 pm

      Ada gosip katanya kena cerai kat set.. izreen kan msa tu pun bby kecil lg..tp dh menggatal dgn ammar.. suami dia snggup trun penang nk siasat..
      Tu yg izreen bengang gila dkat ammar.. dh la kena cerai dgb suami..ammar xpilih dia..pilih amyra yg lagi lawa n x gedik2.. siap dia buat statement xnk doakan kebhgiaan ammar.. berlakon pun xnak..
      Kerana terpksa ku rela diceraikan, kerana terpksa…trpksa ku rmpas suami org….eh terpksa ker?

    • Anonymous

      January 24, 2018 at 11:46 pm

      Mata amar x buta lg nak pilih si izreen ni jadi bini,agknya betapa bersyukurnya ammar dpt kwin dgn amira rosli yg cun melecun tu,si ude ni jer yg selera dgn si izreen ni,xtau selera apa la agknya,bini pertama dah cantik menawan…

  3. Cik mah

    January 24, 2018 at 12:53 pm

    Klau diaorg menang kn cuba naikkn skli bini tua tu. Aku nak tgok jugak muka perampas tu mcm mnr. Nak tgok jugak keadilan si ude tu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top