Written by Bella | January 23rd, 2018

Tidak lama lagi Anugerah MeleTOP Era bakal kembali dan mereka sudah pun mengeluarkan senarai artis yang tercalon dalam beberapa kategori yang dipertandingkan.

Namun, apa yang menjadi bualan hangat netizen ialah pasangan Izreen Azminda dan Ude yang boleh tercalon dalam kategori Couple MeleTOP AME 2018.

Rata-rata kurang bersetuju dengan pencalonan itu memandangkan perkahwinan Izreen penuh dengan kontroversi sehingga beliau dilabel sebagai perampas suami orang sebelum ini kerana merahsiakan pernikahan tersebut daripada isteri pertama Ude.

Terdahulu, pengakuan Izreen yang sudah bernikah secara rahsia bersama Ude menggemparkan peminat dunia hiburan tempatan kerana perkahwinan itu tidak mendapat keizinan isteri pertama Ude iaitu Intan Liana. Dikecam sebagai perampas, Izreen tampil memberitahu beliau tidak meruntuhkan masjid yang dibina oleh Ude dan Intan tetapi hanya “extend” sahaja masjid itu.

56 responses to Netizen Pertikai Izreen Azminda Dan Ude Antara Calon Couple Meletop AME 2018

  1. Anonymous says:

    extend……

    106

    256
    • Anonymous says:

      meletop saja create publisiti murahan supaya ramai yg vote.

      25

      0
    • oink says:

      kenapa khinzir diharamkan tapi bukan poligami…oh kejam…uhukksss

      -104

      157
      • Anonymous says:

        sbb khinzir semua dia sondol…asalkan kenyang.
        taik pun sanggup…mcm burung gagak. sebab tu islam haramkan. benda kotor.

        102

        257
      • Anonymous says:

        siapa dok main button thumb down ni? selalunya bukan main payah beautifulnara ni nk dpt thumb like walaupun 10..

        108

        256
        • Anonymous says:

          Gigih kaum kerabat si izreen ni dislike komen yg mmg betul pun psl si izreen ni,tang mana meletopnya tah dua ekor ni,lg satu saje nak ckp,bini pertama lg cantik menawan dari izreen..

          31

          155
      • Anonymous says:

        komen oink ni memang patut dapat thumb down. sebelum taip fikir dulu, ngok!

        8

        0
    • Anonymous says:

      Weh apasal komen2 positif banyak dapat unlike ni? Kompius makcik :o

      107

      257
      • Anonymous says:

        tanya moderator…

        3

        156
      • bet says:

        Sometimes the like/unlike button can be click many times. Maybe Izreen or Geng Extend Masjid just figure it out that’s why there were so many dislikes lol

        136

        255
        • Anonymous says:

          Gigih usaha si izreen n the geng nak tekan butang dislike byk kali,ada aku kesah ko nak tekan dislike berjuta kali pun,yg pasti ko mmg x layak dpt apa2 anugerah pun n ko tu ttp penyondol niat ko kawin dgn laki org sampai bini pertama mkn hati,satu hari ko terima balasan..

          7

          152
      • makcik konpiuss says:

        eh betu la.
        aq pon pelik.
        tgk komen boleh dikatekan smua hentam si izjerin ni, tapi apehal bnyak dislike..
        conpiuss jugak !!!!!!!!

        skrg dh ada auto dislike ke cmne?

        12

        153
    • Anonymous says:

      Yg baca cerita marpoah dan mamat ni hanya 15 orang…yg dislike 170..tk faham

      8

      154
  2. melati says:

    ” Extend Surau pun boleh tercalon.” Mesti pengacara Meletop Jantina yg Bodoh & Malang kan…. !!!!! hmmmm

    84

    255
  3. Anonymous says:

    Tahikkk

    72

    221
  4. anon says:

    meletop punya team ni BODOH KE BANGANG KE …
    kalau TAK MAMPU BERI SENYUMAN PADA ISTER PERTAMA
    TOLONG LAH JGN TERUS MELUKAKAN HATI NYA LAGI !
    DAH HILANG KE RASA HORMAT MEREKA NI PADA INSAN YANG TERANIAYA …
    NI KALAU MENANG JUGA ..TAK TAU LAH YG VOTE NI JENIS HATI TAMPAL TAHI KHINZIR AGAKNYA

    88

    221
  5. wekkkkkkk says:

    dripada berlaki dgn laki org, lebih baik menjanda je. Lena tidur. Mlm2 pun x resah, pusing berpusing kt katil tu memikirkan laki yg telah balik ke sebelah sana. Hati x keruan amek org nyer.

    82

    222
    • Coupletersangkak says:

      Betul ker si ude tu balik rumah bini no 1.. katanya kereta ude stiap mlm ada di rumah izreen. Anak pun gilir2 ude n intan jga.. dh tggal asing2.. msti la lena izreen, 24 jam suami d sisi.. ude pun lega lah x lma izreen pun makin sendu.. dok rumah jer lah layan ude.. msak utk suami, larat ker asyik bungkuih jer.. mak mentua pun larikk..
      Sepatutnya anugerah couple menyondol utk izreen -ude ni

      14

      155
  6. mak cute says:

    kompem la kena BOOOOOOOOOOOO…..dua2 ekor siamang yg x reti jaga perasaan org…

    71

    219
  7. Ex says:

    So insensitive. Berlambak celebrity couple lain yg tayang kemesraan sampai nak termuntah tgk, couple ni yg dicalon. Bukan couple pun, triple.

    27

    158
  8. Anonymous says:

    x bolih nak pertikaikan. dah jodoh. kita doa kan aje

    6

    9
  9. benci orang hipokrit says:

    meletop ni memang sengaja nak cari populariti murahan. dengan cara senaraikan nama pasangan dua ketul ni, memang confirm la netizen akan bagi macam2 respon. tu sebenarnya. ntah hape2 la. sorry, meletop memang rancangan yang sgt tak berfaedah. aku langsung tak pernah tengok walaupun dah bertahun2 kat astro tu!

    55

    154
  10. Noone says:

    Simple je sebenarnye. Couple ni controversial. Controversy = Meletop. Sebab tu tercalon. Meletop tak semestinya = sweet sweet saje.

    Harap maklum.

    6

    1
  11. Anonymous says:

    Ni bkn couple. Ni triple since dia ni extend je. Menempek je. Meletop xda sensitivity

    31

    154
    • Anonymous says:

      Ude belum ceraikan yg pertama kah….. dlm IG sindir2 yg pertama je…. yg ke 2 di peluk2… emak ude pun sama gembira ada menantu cantik

      3

      155
      • Anonymous says:

        Cantik jadahnya si papan sekeping ni?mak ude bangga ada menantu pelakon,berlakon pun sendu jer tba2 tercalon..

        5

        155
  12. Anonymous says:

    Tak pe yg penting Boikot semua yg ada ude dan izreen.
    #GENGTADARUSTV2 Asraf Muslim laki wan salina idola ude pun ada.. boikot juga…

    46

    155
    • Anonymous says:

      Mestilah saling menyokong kan kawin bersembunyi dari isteri pertama… mesti idola .. yang asraf pun hina isteri ude pun hina bini pertama dalam IG siap sindir2 lagi… kesian lelaki pengecut dan dayus …. bini ke 2 disanjaung2 tak pe yang penting kita boikot saja mereka

      34

      155
  13. rasanya says:

    aku rasa dia tercalon kerana kisahnya MELETOP untuk tahun ni… dapat perhatian ramai bukan kerana populariti..tetapi kerana kisahnya PANAS… tu maksud MELETOP… cuma, rasa ralat juga untuk wife pertama.. perasaanya cam ne la…. moga terus sabar…

    -149

    154
  14. Anonymous says:

    Ni mesti dia rasuah org ni supaya calinkan depa supaya hati isteri pertama sakit,izreen ko ni dah la x lawa,x lawa tu xpelah tp adab n perangsi tu biar elok sikit..

    23

    155
  15. Mira says:

    Wah banyaknya komen yg byk dislike. Ada group penyokong dia dislike ke? Gigih betul usaha mereka

    58

    156
  16. Anonymous says:

    Ude belum ceraikan yg pertama kah….. dlm IG sindir2 yg pertama je…. yg ke 2 di peluk2… emak ude pun sama gembira ada menantu cantik

    36

    154
  17. Anonymous says:

    mentang2 meletop ade lofak…yg tersenarai tu majo pasangan malap2 jer.. kakak keling dan2 selit jgk… yg menang cara undian asek muka sama.. balik2 beradik keling nii

    7

    1
  18. DISLIKE says:

    TOLONG DISLIKE AKU JUGAKKKKK !!!!
    walaupun x komen utk ijerin…..hahahahaha

    15

    154
  19. KesianMakAku says:

    Sudahla main tulang je sekerempeng!

    2

    154
  20. be no 1 says:

    skrg ni mmg lh bermadu..tapi dlm hati, suruh laki ceraikn bini pertama…cayalah ckp saya, naluri pompuan prampas skrg mmg mcm tu, x ada yg ikhlas.

    6

    154
  21. Anonymous says:

    Izreen sendu sedan ni,meletop apa jadahnya 2 spesis ni?hari ni ko buat org,tgk esok ko kena balik,silap haribulan si ude tu yg terhegeh-hegeh cari balik yg pertama,time tu turn ko pula berendam airmata…

    3

    155
  22. Anonymous says:

    X lama lg jadi mcm ady putra,tetap cari yg pertama balik,sbb selalunya yg pertama susah nak lupa berbanding yg kedua ketiga dan seterusnya…

    4

    154
  23. Coupletersangkak says:

    Nmpk sangat like beli.. sian..terpksa beli like sbb smua komen dok hantam.jer..ntah2 follower ig n yg like pun beli.. kihkih..
    Klau brani like..naper x komen skali..eh lupa..robot mna reti komen

    4

    154
  24. Anonymous says:

    Izreen muka mcm pondan..perampas laki org..btina gila sial..baik ko mmpus aje..

    3

    154
  25. ENON says:

    hahaha sesuatu sgt dg dislike.

    1

    154
  26. Cik mah says:

    Klau diaorg menang kn cuba naikkn skli bini tua tu. Aku nak tgok jugak muka perampas tu mcm mnr. Nak tgok jugak keadilan si ude tu

    0

    155
  27. Anonymous says:

    Izreen ni memang tak malu kan.. tak belajar dari kesilapan.. dulu ko cerai dengan laki ko sebab dia ada pompuan lain kan.. sekarang ko amek pulak laki orang.. dah la first wife dia baru lepas bersalin.. sakit bersalin tak habis lagi.. kejam ko izreen.. aku memang takkan tengok drama or cerita yang ada muka ko.. benci gila perampas.. artis sendu go to hell!!

    3

    153
    • Coupletersangkak says:

      Ada gosip katanya kena cerai kat set.. izreen kan msa tu pun bby kecil lg..tp dh menggatal dgn ammar.. suami dia snggup trun penang nk siasat..
      Tu yg izreen bengang gila dkat ammar.. dh la kena cerai dgb suami..ammar xpilih dia..pilih amyra yg lagi lawa n x gedik2.. siap dia buat statement xnk doakan kebhgiaan ammar.. berlakon pun xnak..
      Kerana terpksa ku rela diceraikan, kerana terpksa…trpksa ku rmpas suami org….eh terpksa ker?

      2

      155
      • Anonymous says:

        Mata amar x buta lg nak pilih si izreen ni jadi bini,agknya betapa bersyukurnya ammar dpt kwin dgn amira rosli yg cun melecun tu,si ude ni jer yg selera dgn si izreen ni,xtau selera apa la agknya,bini pertama dah cantik menawan…

        1

        154
  28. Mumumeow says:

    Gigih cari link ni sebab baca Kat forum pasal dislike banyak kt komen post ni.. ???

    1

    0

Leave a Comment

Optional