Written by AbangNara | January 6th, 2014

Walaupun sudah membuat penafian mengenai dakwaan khalwat dengan VVIP yang dilontarkan terhadapnya baru-baru ini,  nampak gayanya masih ada tuduhan terus dilemparkan kepada Neelofa. Memang sukar untuk membuatkan orang percaya kepada kita dengan hanya kata-kata. Oleh kerana itu, Neelofa menerusi akaun Instagramnya telah pun menunjukkan bukti untuk memuaskan hati semua pihak.

neelofa tunjuk bukti khalwat

Bukti yang dipamerkan ialah tak lain tak bukan pembelian tiket kapal terbangnnya ke Amerika Syarikat. Kalau anda tidak tahu, Neelofa ke sana untuk menyambung pelajarannya. Neelofa turut membuat sedikit penerangan kepada mereka yang terus menerus memfitnahnya:-

Untuk mereka yang menganggap yang kononnya sy “LARI” selepas dituduh dgn fitnah kes khalwat pada 26th Dec 2013. Ini adalah receipt sy yang tertera ISSUE DATE: 18Dec2013 TIME: 12.37pm Dan sekali lagi, kalau betul saya terlibat dgn tuduhan yg tak masuk akal itu, pastinya sy tidak dapat ke luar negara dan harus ditahan utk selesaikan kes tersebut. Bagi mereka yg memang mengikuti perjalanan kerjaya sy, cerita tentang sy mengambil short course in acting di New York Film Academy – LA campus dah mula keluar dari bulan October.

neelofa tunjuk bukti khalwat

Kalau ada yang tidak puas hati lagi selepas penerangan dan penunjukkan bukti ini, Abang Nara tak tahulah nak cakap apa. Kalau tak puas hati sangat, korang pergilah periksa sendiri kat JAIS. Kesian kat Neelofa. Dah lah stress nak study, bertambah stress tak habis-habis dituduh khalwat. Buat Neelofa, bertabahlah. Semoga perkara ini tidak menganggu pembelajaran anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to Neelofa Tunjuk Bukti Sangkal Dakwaan Khalwat Dengan VVIP

  1. Leeloopaa says:

    Hmm iyelaaaa lopaaa. Demo juruh ssangat.

  2. lo says:

    sabar je la lofa .. diaorg cakap n komen dgn perasaan benci n cemburu .. sbb tu benda yg buruk je dia org nampak .. walaupun ada bukti .. pasti dia org akan cuba menafikan .. dan mengatakan ea nya salah …

  3. aglaranna says:

    tapi tiket yang ditunjukkan tu penerbangan ke London Heathrow Airport, bukan Los Angeles. A380 Malaysia Airlines cuma ke HongKong, London, dan Paris sahaja.

    • travel agent says:

      Sbnrnya, dia transit London. Sbb takda direct flight ke LA utk MAS.

      • nikhirim says:

        engko ni mesti keje triways kan?

      • Anonymous says:

        @travel agent
        kau ingat ni zaman tok kaduk ??
        aku baru jer check tadi….ada lah direct flight ke LA

      • nona says:

        sorry, MAS ada direct flight ke LA, but still ada stop sekejap kat Narita Airport. Unless ambil tiket ke London naik MAS dan sambung journey dengan AA atau BA.

        Pasni xpayah sibuk2 nak komen org gigih check flight bagai. There are reason ppl know without having to waste time to check at the website. If you don’t know then be silent is the best option.

  4. aglaranna says:

    tapi yang dipaparkan tu tiket ke London Heathrow Airport, bukan Los Angeles. A380 Malaysia Airlines cuma penerbangan ke London, Hong Kong dan Paris sahaja.

    • abang yang tak bangang says:

      nampak pon perkataan throm tu. neelopa ni bangang ke ape. aku dh check penerbangan A380 bertarikh sekian2 ke london bukan LA. bimbo nak menipu.stakat itinerary mcm tu ingat org pcye.

      • Anonymous says:

        tak sebelah kan sesiapa. tapi hebat betul siap check flight semua. boleh jadi reporter ni. hahaha

      • musang says:

        cuba baca balik penerangan lopa tu. ada ke dia cakap NI BUKTI GUA BELI TIKET KE LA. yang tulis ke amareka syarikat tu bang nara wey. benci lopa skalipon agak2 ar nak tuduh dia menipu ke apa. kau yang rabun, nak tuduh orang plak. kalo kau komen cani kat sakinah bini serap muslim tu pon aku rasa cam nak bekap si kinah. tuduh sebab benci. grow up lah wey.

        siap check flight lagi. kahkah.

      • Manusia biasa says:

        Gigihnya tolong checkkan flight bagai. Tolong check kan flight yg murah utk i bercuti boleh? I takde masalah nak check2 flight ni. Haha

    • Sedare lopa says:

      Dia mmg pegi london dulu celebrate new year ng kakaknye. Pastu baru pegi ke LA. Nampak sgt saje nk burukkan si Lofa tu…

      • ehhh says:

        la, kalau dah memang fakta, ape pulak nak buruk2kan? skrg ni die pi letak tiket sebagai bukti sambil dok cakap pasal pi belajar kat LA, takde pun citer birthday kakak ke sape ke…….tapi kalau dah bukti pun tak kena dgn statement takkan nak di iyakan pulak? pikir logik la…

        • Anonymous says:

          ape ko dapat klu ko dpt buktikan mmg dia kena tangkap khalwat? rasa best? boleh tambah dosa mengumpat? bagusnyaa.. anak sapaaa la ni… kuikui.. asal bukak cite neelofa je, ramai la yang duk kumpul dosa kat sini… selamat bergembira di neraka kelak… ahahahaha

        • kak temah says:

          kena tangkap khalwat ke, tidak ke…yang korang serius sangat ni ada apa hal?? lainlah kes neelofa ni melibatkan cukai gst ke, turun naik tambang bas sekolah ke, bil api bil air melonjak kerana neelofa kah…suci sucikanlah hati mu yang hodoh itu.,

        • kak ema says:

          Setakat tunjuk tiket kapalterbang, tak semestinya akan naik kapalterbang tu….. Kalau berada kat jln yg benar, tak yah tunjuk ape2 bukti pd org. Tuhan je yg tau. Kalau tak buat salah, tak payah takut.

      • minah jambu merah biru says:

        memang betol ! dorang ni saje nk burok2 kn lofa…mentang2 lah lofa ni jambu cantek n cute eh banyak pulak orang2 yg tk puas hati ngan lofa ! minah jambu dh agak lofa tkan buat keja2 siak yg macm ni tol tkkk…lofa dia ada fmili n dia ada mak bapak yg baik2 tk kannnnnnn lah dia nk buat perkara yg terkutok macm ni! eh helo ! lofa dia ada class lahhhh dia tk macm artis2 yg lain bila dh kena tngkap khalwat kawin teros bertudong……lofa tk macm tu okkkk dia jenis baik2 punye n tk hipokritttttt…..lov u lofaaaaaaa..

    • azreen says:

      Dia tak kata pun dia pegi US..dia kata dia pegi luar negara….apa dahhh…siap cek2 flight bagai…OMG gigih sungguh nak mencari silap orang

  5. caca says:

    so?i dun gve a demn

    • Olga says:

      NEELOFA=ARTIS RESIDEN BEAUTIFULNARA

      • zzz says:

        business class nok.
        kau ade???

        • lelopek says:

          tak kisah pun nak jena tangkap ke tidak..
          yg penting rasa aman je industri seni ni tanpa dia…
          Rancangan Meletop tu makin berseri tanpa dia… klau tidak asyik nk tunjuk diva jer.. dia ingat tu rancangan show talk dia kot.. sian nabil asyik kena potong jer bila nak ckp..nad zainal jd pengacara lg ok..
          yg tak boleh tahan tu siap kumpulan SYJ perli dia lg dlm MLM hari tu.. hahaha mmg terbaik lah jihan..

        • Anonymous says:

          takat rancangan meletop tu ada ku kesah?? yang ko suka sangat org perli neelofa tu apa hidup kau lebih bertuah ker?? takat tu jugak kan, renung renungkan…

        • we dont buy your words, lofa says:

          1) Tgk E-ticket tu tulis London Heathrow (LHR)bukan Los Angeles (LAX). dan NON-Stop flying.

          bile plak A380 pegi LA??setahu aku B777 je pegi sana. code MH4 pun sah2 tu pegi London dgn duration flight to confirm london. :) so nmpk la obviously kantoi disitu..lain kali check dulu ya sebelum kena hentam balik ;)

          by the way yg x caya bole la go website MAS and check sendiri ;)

          2) beria nak buktikan tak bersalah,kata semua ini fitnah..tapi kenapa tunjuk bukti yang salah?kenapa tunjuk tiket ke london kononnya transit/pergi sambut new year di london?sebab bukti yg kau patut tunjuk adalah boarding ticket ke LA atau departure ticket atau passport yang dah dicop arrived in LAX. itulah yang orang nak tengok.bukan half pic of E-ticket ni.

          3) gambar2 di hollywood,overseas mungkin da ada dlm external hard disk, barangkali pernah pegi US before ni, jadi boleh upload saja bila2 masa utk buktikan diri di US. melainkan ada alibi yg boleh sahkan dia berada di LA skrg.

      • wek says:

        ntahnya…menyampah aku bang nara back up sgt lopakk dia tu….

    • Anonymous says:

      Eh mana LA nye? Kenapa aku nampak throw? Heathrow bukan London ke? Hahahahaha bodo jugak lopa nie.. Kah3

      • lynn says:

        nampak sgt kan kau ni tak pernah naik aeroplane. pernah dgr perkataan transit? mungkin dia nak transit kat london dulu, baru ke LA. walaupun aku sgt tak suka si neekopek ni tapi aku pun tak berapa nak ingin dgn org yg tak ada common sense mcm kau. kesian.

      • mak jah says:

        aah bodah la lopak yg komen tu. weh bangang, tu tiket ke london heathrow la. apa ko rabun sangat g cakap LA? flight tu mmg ke london. adoiyai.