December 29th, 2013

Memang tak masuk akal sungguh. Abang Nara sendiri terkejut apabila Neelofa dikatakan ditangkap khalwat bersama seorang VVIP malam kelmarin. Memang khabar angin seperti ini boleh menjatuhkan reputasi dan kredibiliti Neelofa selaku seorang artis popular. Tambah pelik khabar angin ini disebarkan sebelum terbangnya Neelofa ke Amerika Syarikat untuk menyambung pelajaran.

neelofa ditangkap khalwat

Menerusi Kosmo hari ini, Neelofa menerangkan yang dia tidak tahu menahu mengenai perkara ini sehingga ia tersebar. Kata Neelofa:-

Sekiranya perkara tersebut benar, pastinya saya masih berada di Malaysia untuk menyelesaikan kes yang didakwa itu. Kalau benar ia berlaku, dakwaan tersebut haruslah mempunyai laporan polis dan surat Jabatan Agama Islam serta saksi-saksi. Saya harap orang yang berkenaan bertanggungjawab ke atas fitnah yang disebarkan.

neelofa ditangkap khalwat

Kasihan Neelofa. Mana tidaknya, khabar angin ini tersebar ketika dirinya di dalam kapal terbang. Pasti Neelofa stress apabila terbaca mengenai perkara ini apabila “landing” di Amerika. Tak apalah Lofa. Tabahkan hati. Pedulikan apa yang sedang berlaku di Malaysia. Yang penting anda perlu fokus dengan pembelajaran anda.  Jangan biarkan perkara sebegini menganggu konsentrasi anda.

P.S: Di sebalik harga minyak terendah di Venezuela

 


Comments are closed.

Loading...