Written by AbangNara | January 6th, 2014

Walaupun sudah membuat penafian mengenai dakwaan khalwat dengan VVIP yang dilontarkan terhadapnya baru-baru ini,  nampak gayanya masih ada tuduhan terus dilemparkan kepada Neelofa. Memang sukar untuk membuatkan orang percaya kepada kita dengan hanya kata-kata. Oleh kerana itu, Neelofa menerusi akaun Instagramnya telah pun menunjukkan bukti untuk memuaskan hati semua pihak.

neelofa tunjuk bukti khalwat

Bukti yang dipamerkan ialah tak lain tak bukan pembelian tiket kapal terbangnnya ke Amerika Syarikat. Kalau anda tidak tahu, Neelofa ke sana untuk menyambung pelajarannya. Neelofa turut membuat sedikit penerangan kepada mereka yang terus menerus memfitnahnya:-

Untuk mereka yang menganggap yang kononnya sy “LARI” selepas dituduh dgn fitnah kes khalwat pada 26th Dec 2013. Ini adalah receipt sy yang tertera ISSUE DATE: 18Dec2013 TIME: 12.37pm Dan sekali lagi, kalau betul saya terlibat dgn tuduhan yg tak masuk akal itu, pastinya sy tidak dapat ke luar negara dan harus ditahan utk selesaikan kes tersebut. Bagi mereka yg memang mengikuti perjalanan kerjaya sy, cerita tentang sy mengambil short course in acting di New York Film Academy – LA campus dah mula keluar dari bulan October.

neelofa tunjuk bukti khalwat

Kalau ada yang tidak puas hati lagi selepas penerangan dan penunjukkan bukti ini, Abang Nara tak tahulah nak cakap apa. Kalau tak puas hati sangat, korang pergilah periksa sendiri kat JAIS. Kesian kat Neelofa. Dah lah stress nak study, bertambah stress tak habis-habis dituduh khalwat. Buat Neelofa, bertabahlah. Semoga perkara ini tidak menganggu pembelajaran anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to Neelofa Tunjuk Bukti Sangkal Dakwaan Khalwat Dengan VVIP

  1. sally says:

    Bedah….Yeah..done that…went to London and over to LA. Have you??

    • Bedah says:

      Sally.. *feeling name ko kan* Iols tak minat London, asek asek hujan.. udah ler sejuk. Cube Cik Sally naik Alitalia pegi ke Vienna. Opkos kena transit dua kali dekat abu dhabi dgn rome. Pastu jenjalan Vienna, compare lah dgn kota London yg uols banggakan. Pehtu, uols naik train p Hallstatt.. Cantik ke idok?
      Itu aje pesantu wahai cik Selly. Jgn downgrade org sebab name iols Bedah hokay!

  2. arip says:

    so ape kena mengena issue ticket dgn tarikh kau depart? ini bukan receipt. ni e-ticket. issue ticket tarikh dikeluarkan bukan tarikh depart. HAHA. penjelasan bodoh.

  3. squirrel says:

    Neelofa oiiiii, ingat orang bodoh ke. DEPARTURE BILA cek mek oiiiiiii.

  4. ananana says:

    ko ingat kami bodoh ke lopak issue date ialah tarikh tiket di issue or dikeluarkan oleh
    ticketing triways tu pada 18 dec 13 pukul 1237 pm,tarikh depart ada sblh kiri itinerary tu tapi lopak x snap pic tu,kalo betul pun dia transit ikut london heathrow airport dlm tiket mesti ada
    connecting booking London to Los Angeles,Propa sgt khensss !!!

  5. dewi says:

    takpa Lofa bersabarlah… dosa fitnah tu berat.

  6. Bedah says:

    Sabda Rasulullah SAW bermaksud: “Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah.” (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim)

  7. Bedah says:

    “Dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang lain.” (Surah al-Hujurat, ayat 12)

  8. Anonymous says:

    adoi tiket flight 18 dis..bnde brlaku 26 dis..tp meletop 24 hb die ade kot..mybe lpas da kne tngkap.. trus book flight pg LA..snap jela tket flight 18hb punye..nk cover..knoo da grak awal..lgpun kt insta..gmbr kt oversea sume 1 week ago..bkn 2 week ago..

  9. Anonymous says:

    Abg Nara, MH4 tu direct flight MAS dr KL to London. and dr gambar tu boleh nampak la ejaan heathrow (nampak sikit je ejaan belakang). And MAS belum ada lg penerbangan airbus ke US selain London/Paris/Hongkong. Neelofa pun kalau nak cover line beragak la

    • Bedah says:

      Jah.. bior aje lah si Neelopak tu nak p London ker US ker.. Kan banyak flight lain yg terbang dari London ke US selain dari MAS.. Mane kite taw dia p transit London baru p US.. Kite nie Jah jgn suka nak cari salah or bukak aib orang.

  10. mamamia says:

    puak2 yg benci neelofa ni mesti geng tasya shila & anzalna..hati busuk luar dalam..neelofa semua ada..kaya …pandai ..KO hado???

  11. Anonymous says:

    Itu bezanya orang kebanyakan dengan orang atasan. Bila berduit semuanya selesai tutup kes.

  12. ganukite says:

    post gambor boarding pass jek.. sonanggg…

  13. Bedah says:

    Gigih laah uols check itinerary flight dia..

  14. wallahualam says:

    issue date tu bknnya tarikh tiket dibeli ke? bknnya departure date. date of departure tak nampak.

    lumrahlah bagi artis kat malaysia ni.

    apa yang hendak dihairankan. perancangan Allah lebih hebat untuk dia.

  15. samad says:

    Setiap kali ada berita pasal Neelofa mesti ada permpuan yg realitinya Badan Gemuk, Muka Hodoh, Otak Bodoh kutuk2 dia, nampak sangat jeles…Lofa dah la cantik, pandai pulak tu

  16. saya says:

    assalamualaikum..lofa bukan nye nak buktikan die pg LA ke ape..yang die nk tunjuk skang iyelah..die dah booked awal2 tiket sebelum kes/gosip khalwat tu…sy nie x delah minat die..kadang2 kte kne fikir waras jugak..

    • me says:

      tu la..was thinking d same thing.sy neutral, xminat n xbenci die pon.but rsnye neelofa jez nk org tau die bkn “lari” since die dh booked tix tu on 18/12/13…

  17. Marissa says:

    Khalwat le tak khalwat, tu masalah dia..masalhnye napa nak
    Kata issuance tiket tu as proof?kalau beli tiket dari 2010 pun boleh kadi issuance date…nape tak amik gambar ada departure date skali?kalau dlm gambar tu, departure date shd be b4 journey, so ke kiri skali(which dah kena cropped)….manusia, manusia, nak tunjuk proof- biarler genius skit, bulan ala dumb blonde

  18. af097 says:

    Apa2 pun, NEELOFA dah tunjuk bukti..

    So,

    hrap isu ini tidak timbul lagi..

    #neelofa #goodluck

  19. peah ke meah says:

    Hai… Kertas printed 12.37 (let’s assume ini PM based on 24-hour timing), so kau punya flight ticket issued 12.37 tengahari, tapi departure kau pukul 10.35 pagi pada hari yg sama? Kau boarding dulu baru travel agency kau issued ticket ke acane?!

  20. pekerja_airline says:

    saya pekerja airline. mmg neealofa ni tangkap basah. dia kuat seks. biasa la org cantik.
    a380 takde pergi US. pergi belah2 europe je. siapa kapalterbang tu gemuk sgt nk terbang.
    nara ni tak abis bela pompuan yg disangka awek dia. bodoh nak mampus. neealofa tu awek aku la, fucker.

  21. Milah Ronggeng says:

    Serious ke Neelofa scandal dgn SM Nasa tu? Wow haha agak agak Marion tahu dak eh?

  22. ahmad says:

    mesti basah….air banyak.