February 22nd, 2011

neelofa

Penangan Shah Jaszle, ternampak tinggi jugak tahap kejelesan Maria Farida. Mana taknya, kalau Abang Nara pun angin kekasih hati dikatakan sedang bercinta dengan orang lain. Ini semua gara-gara gosip Neelofa, juara Dewi Remaja 2010 adalah kekasih baru Shah Jaszle yang Abang Nara tulis semalam. Nampaknya Neelofa dah buat penafian berkaitan gosip ini.

[note]Saya terkejut apabila khabar angin tersebar yang saya bercinta dengan Shahz padahal di sana kami tidaklah rapat. Apa yang saya sedar wajah Shahz murung sejak di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) lagi. Ketika di sana dia buat hal sendiri dan nampak dia seperti ada masalah tapi ketika mula penggambaran dia boleh masuk dengan karakter Zack. Saya pula baru sahaja putus cinta dengan kekasih dan tidak pernah terfikir untuk bercinta dalam masa singkat ini [/note]

Dan semestinya Shah Jaszle bangga tak ingat kerana Maria Farida sendiri buat spot check dengan menelefon Neelofa untuk mengesahkan gosip ini. Risau kot buah hatinya diambil oleh gadis yang lebih muda. Kata Lofa:-

[note]Selepas pulang dari penggambaran filem Azura 2011 bulan lalu, dia (Maria Farida) beberapa kali menghubungi saya bertanyakan hal berkaitan saya dan Shahz. Saya sudah jelaskan perkara yang sebenar dan apa yang berlaku di sana. Mungkin dia nak tahu sama ada apa yang diceritakan oleh Shahz sama dengan cerita saya. Pada saya hubungan kami hanya kawan sahaja dan dia tidak perlu bimbang tentang perkara itu. [/note]

Kata orang, wanita memang dilahirkan dengan sifat cemburu yang kuat. Tapi dalam percintaan sememangnya kena cemburu. Kalau beri kepercayan 100%, selalunya lelaki akan menggunakan kepercayaan tersebut untuk bermain kayu tiga. Tak gitu? Walaupun Abang Nara seorang lelaki, Abang Nara tak menyebelahi mana-mana laki yang suka mempermainkan hati dan jiwa wanita.

Untuk mengakhiri entri ini, Abang Nara ada serangkap pantun untuk Shah Jaszle.

Shah Jaszle nama diberi
Berbelit lidah nak menyebutnya
Dulu kata awek omputih sahaja dicari
Tup-tup semua awek ko Melayu jugak akhirnya

P.S: iPhone, iPad dan macam-macam lagi hadiah berjumlah RM40,000 untuk dimenangi dengan contest Milo Fuze Jam Pack.


Comments are closed.

Loading...