February 21st, 2011

shah jaszle

Beruntungnya menjadi seorang lelaki bernama Shah Jaszle. Sudahlah kacak, bergaya dan macho, dapat pulak awek-awek yang hot belaka. Rasanya semua orang tahu yang Shah Jaszle pernah bercinta dengan Anzalna, finalis Dewi Remaja 2010. Kemudiannya Shah Jaszle dilaporkan bercinta dengan janda hangat, Maria Farida.

maria farida shah jazle

Walaupun pernah bergaduh besar kerana dikhabarkan kantoi bercium mulut dengan seorang lagi janda hangat Malaysia, cinta Shah Jaszle dan Maria Farida tetap utuh ketika itu. Namun semalam, Zubir melaporkan yang Shah Jaszle sudah pun clash dengan Maria Farida kerana jatuh cinta dengan Neelofa semasa pengambaran filem Azura 2011. Kata Zubir, Shah Jaszle menghantar SMS mintak clash dengan Maria Farida kerana ingin memadu kasih bersama Neelofa.

neelofa

Kagum dan respek Abang Nara dengan Shah Jaszle. Ilmu apa yang dipakainya sampai ramai sungguh artis-artis yang cun melecun jatuh cinta dengannya. Satu hari nanti kalau ada peluang, Abang Nara nak pergi menuntut ilmu mengorat dengan Shah Jaszle. Shah Jaszle memang hebat. Semua awek cun pasti akan terpikat dengannya.


Comments are closed.

Loading...