October 31st, 2016

Sebelum ini pelakon baharu Nazrief Nazri dan Emma Maembong pernah digosipkan bercinta gara-gara keakraban mereka dan berpakaian sedondon ke sebuah acara hiburan.

Namun, Emma pernah menafikan perkara itu dan mereka tidak lebih daripada rakan sekerja yang bergandingan didalam drama Nasi Minyak Kuah Cinta.

Nazrief juga sebenarnya tidak mengambil pusing mengenai isu itu, tetapi sejak kebelakangan ini beliau akui merasa sedikit tertekan kerana ada peminat tegar Emma mengutuk beliau secara berterusan.  Mereka nampaknya tidak mahu Nazrief terlalu rapat dengan Emma.

Pada mulanya saya okey saja tapi bila lama-kelamaan saya perhatikan kutukan itu berlaku secara berterusan pula. Asalkan saya muat naik gambar dengan Emma saja pasti ada yang hentam saya.

Kononnya mereka tidak suka saya rapat dengan Emma. Tapi sesetengah peminat tegar Emma dan Zizan tidak suka keakraban kami. Padahal kami hanya berlakon bersama dan tidak lebih daripada itu.

Pada awalnya, ada timbul sedikit salah faham antara Kamal dan Nazrief, walaubagaimanapun, Kamal juga mula sedar bahawa ia hanya satu isu yang diperbesarkan sedangkan beliau dan Emma tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa.

Saya dengan Kamal tiada masalah langsung. Mungkin selepas gosip saya dengan Emma keluar beberapa bulan lalu, timbul salah faham juga di pihak Kamal. Tapi lama-kelamaan Kamal nampak dan faham ia sekadar gosip. Malah, gosip itu juga menguatkan semula hubungan Kamal dan Emma.

Sebab itu kata orang gambar itu memberikan 1001 tafsiran dan ia bergantung kepada pemikiran seseorang itu.

Sumber Berita : mStar Online


Comments are closed.

Loading...