Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Namron Muat Naik Foto Tidak Berbaju, Sahut Cabaran Stesen TV Nak Sejuta ‘Followers’

namron

Tindakan stesen TV meletakkan syarat satu juta pengikut di Instagram telah mendapat pelbagai respon daripada penggiat seni.

Ada yang bersetuju dan ada juga yang membangkang dengan menyatakan populariti tidak menjamin bakat yang bagus.

Advertisement

Terbaru, pelakon Namron menerusi hantaran di Twitter telah memuat naik dua keping foto memaparkan dirinya dalam keadaan tidak berbaju.

Gambar separuh badan itu diambil bertujuan untuk menyahut cabaran stesen TV mendapatkan sejuta pengikut.

Katanya secara berseloroh, gambar penuh akan disiarkan sekiranya jumlah pengikut tidak mencapai sasaran menjelang 2022.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata daripada peminat terhibur dengan gurauan tersebut. Mereka turut menunjukkan bukti telah menjadi ‘followers’ pelakon ini di ketiga-tiga platform media sosial.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. tecit

    September 29, 2021 at 9:50 am

    fizz fairus pon berbakat bg la watak ape pon serius ke lawak ke. knp laa org mesia ni batak likes sgt. meluat aku. sampai bakat dilupakan. mintak maaf ckp laa. aku mmg xminat industri perfileman n drama2 malaysia ni. p mamposs. slagi korg masih menilai rupa dan likes before bakat, gua chow dulu.. babaiiii.

  2. Anonymous

    September 29, 2021 at 9:23 am

    kurang bijaknya stesen tv tu. mmg kami2 penonton ni bengong sgt ke sampai dah x peduli bakat artis? asal cantik n ramai followers je dah boleh ye? aku tidak lah begitu. org lain? namron berlakon best je kot. tak payah ada socmed pun, kau bg dia berlakon (asalkn cerita best) aku tengok je. sengal betul! staff2 meroyan kot kat stesen tv tu. lepas ni banyak foto2 lagho, menjawab lah korg nanti!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top