Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Muat Naik Gambar Syaitan Satu Malaysia Kecoh” – Caprice

caprice

Hanya mendiamkan diri selepas memohon maaf mengenai pendedahan misi kemanusiaan di Gaza baru-baru ini, Caprice sekali lagi menarik perhatian ramai apabila memuat naik gambar syaitan di Instagram miliknya kelmarin.

Advertisement

Selepas ramai yang berteka-teki sama ada ianya berkaitan dengan isu sebelum ini, penyanyi rap itu akhirnya tampil dan memberikan penjelasan yang sebenarnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Malah dia meluahkan rasa terkejut kerana ramai yang heboh selain banyak pengamal media yang menjadikan entri tersebut sebagai sumber berita.

Advertisement

“Dengar ini, akhir zaman sudah pun tertulis di dalam al-Quran. Saya hanya memberi klu tentang apa yang akan berlaku. Kenapa nak terkejut, ianya sudah ditulis.”

caprice

Sumber: Instagram Caprice

Caprice turut berasa pelik mengapa hantaran berkenaan menjadi bualan ramai walhal terdapat pelbagai foto wanita tidak menutup aurat di luar sana yang tidak menjadi isu buat netizen.

“Muat naik gambar syaitan satu Malaysia kecoh, tetapi beribu-ribu gambar perempuan tak tutup aurat kenapa tak tular pula tak kecoh pun? Adakah saya yang gila, Malaysia atau anda?”

Walaubagaimanapun, Caprice dilihat menutup ruangan komen pada entri tersebut mungkin bagi mengelakkan perkara berkenaan menjadi perdebatan netizen.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. entah lerr

    July 28, 2021 at 9:16 am

    takpayah sibuk sibuk nak bagi clue bagai lah. kau tu banyak kan beribadat jela. takpayah sibuk nak jatuhkan sana, jatuhkan sini. nak dicop HERO ke kalau boleh jatuhkan orang lain dengan clue clue nonsense kau? zaman sekarang ni, perbanyakkan ibadah je. dengan keadaan sekarang ni, bila bila boleh menghadap Ilahi. peringatan untuk diri sendiri jugak. jangan sibuk sibuk, kecoh kecoh kan lagi keadaan. entah apa apa lah kau ni caprice.

  2. cerita lain please

    July 27, 2021 at 9:56 pm

    sape yg kecoh sebenarnya? ada ke org yg kecoh dia muat naik apa? x penah ambik tau pon hal caprice ni.. follower dia je kot yg kecoh….. sapelah follower dia ni…

  3. Anonymous

    July 27, 2021 at 9:04 pm

    Kiamat tu pasti..mmg semua org Islam tahu. Tugas kita buat amalan [email protected] yg blh . Para [email protected] pun x blh nk bg clue bila hr kiamat, dia pulak blh bg clue. Muat naik gambar syaitan ko kata kecoh, yg tak tutup [email protected] seksi pun rakyat Malaysia kecoh gak le..tambah2 kalau artis yg pakai seksi.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top