Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Menunggu Hari Untuk Bersalin, Izreen Azminda Akui Sukar Tidur

Izreen Azminda

Pelakon Izreen Azminda yang kini menunggu hari untuk bersalin anak ketiganya mengakui sedang mengalami masalah sukar tidur pada waktu malam.

Advertisement

Perkara tersebut dikongsikan Izreen menerusi sebuah hantaran Instagram miliknya untuk tatapan peminat.

Izreen yang kini sarat hamil hasil perkongsian hidup bersama pemuzik, Ude Wahid berkata dia kini sedang menunggu hari untuk melahirkan cahaya mata ketiganya itu.

Sudah hujung-hujung, memang semua mak-mak ada masalah tidur ke? Saya susah sungguh nak tidur sejak akhir-akhir ini. Kalau tidur pun, hanya tidur-tidur ayam sahaja. Pusing sana tak kena, pusing sini tak kena. Makan pun dah kurang.

Pelakon drama Kerana Terpaksa Aku Relakan itu juga memaklumkan bahawa berat badannya kini sudah mencecah lebih 80 kilogram.

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat meninggalkan nasihat dan turut berkongsi pengalaman hamil yang serupa dengan apa yang dialami Izreen pada ketika ini.

Advertisement

Sekadar info, Izreen telah mendirikan rumah tangga bersama Ude atau nama sebenarnya Muhammad Radzi Abdul Wahid pada 8 Ogos 2017 yang lalu.

Hasil perkongsian hidup, mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Aaron Ibrahim yang kini berusia dua tahun.

Izreen juga mempunyai seorang anak lelaki hasil perkahwinannya terdahulu iaitu Muhammad Adrian Umar.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    September 8, 2021 at 4:32 pm

    diakan busy nak jaga ude, anak tiri.
    mana lagi dia dan ude belum dimaafkan oleh intan akibat berzina belakang intan.
    nak fikirkan masjid intan yg di extened teroboh oleh ude.
    en aznam.pula nikahkan sembunyi2. pn fadillah bertepuk tangan ada menantu retis.
    ude pun berjaya ceraikan isteri pertama.
    mana nak fikir review di ig, buat apam lagi, berlakun berpuluh2 drama dan filem lagi
    tentu fikiran runcing hingga tak dapat tidur

  2. sundal lu jering

    September 8, 2021 at 1:26 pm

    mcm bodoh je caption ko jering, bkn ko x pnah mengandung, dh 2x kuar ak kot!! bodoh sngt betina sundal perampas ne! lahanat!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top