“Mentang-Mentang Influencer..” – Azfar Heri Dapat Banyak Kacang ‘Free’, Netizen Kata Pramugari MAS Pilih Kasih?

Hiburan

“Mentang-Mentang Influencer..” – Azfar Heri Dapat Banyak Kacang ‘Free’, Netizen Kata Pramugari MAS Pilih Kasih?

Baru-baru ini, personaliti media sosial dan Youtuber terkenal iaitu Azfar Heri telah memuat naik sebuah hantaran di laman Twitter miliknya berkongsi keterujaan menaiki ‘flight’ untuk pulang ke tanah air.

Menerusi hantaran tersebut, Azfar meluahkan rasa teruja apabila dia telah diberi sebungkus plastik berisi pek kacang oleh pramugari Malaysia Airlines yang sedang bertugas.

Advertisement

Difahamkan, dia yang baru bangun dari tidur terkejut apabila mendapati pramugari dalam penerbangan terbabit memberikannya satu beg plastik berisi beberapa pek ‘salted peanuts’.

Terkejut la kita lalu tanya la pramugari itu, rupanya dia kasi, amik kau satu bag yee. Thank you pramugari MAS yang cantik.

Meninjau di ruangan komen, perkongsian itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai yang rata-ratanya mempersoalkan bagaimana Azfar boleh mendapat satu plastik berisi pek kacang secara percuma.

Namun, ada juga netizen yang berkongsi pengalaman sama apabila turut pernah menerima pek kacang tambahan ketika penerbangan mereka bersama Malaysia Airlines.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

3 bulan lalu

"Disebabkan Dia.." - Ramai Beratur Panjang Nak Beli 'Nasi Lemak RM1.00' Gara-Gara Khairul Aming

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. Anonymous

    September 2, 2022 at 9:32 am

    Kalau bagi steak lebih, memang padanla korang bising. Salted peanuts, apa yang sedap? tu pun nk bising. kalau korang mintak elok2, bagi je pramugari tu. masalahnya, xde sape nak kot. Mungkin tu dia bagi lebih kot. Aku sendiri x nk salted peanuts tu.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...