Mamat Sepah Berhenti Gunakan Twitter Selepas Insiden Penyebaran Gambar Kemalangan Zed Zaidi

Hiburan

Mamat Sepah Berhenti Gunakan Twitter Selepas Insiden Penyebaran Gambar Kemalangan Zed Zaidi

Nama Mamat Sepah sememangnya tidak lekang daripada kontroversi. Masih ingat lagi dengan gambar kemalangan Zed Zaidi yang tersebar luas di Twitter kelmarin? Menurut portal GUA, Mamat Sepah merupakan orang pertama yang memuat naik gambar kemalangan tersebut dan menyebabkan kekecohan.

mamat sepah

Advertisement

Setelah gambar tersebut disahkan sebagai salah satu babak lakonan drama Zed Zaidi, Mamat Sepah telah pun menggunakan Twitter untuk membalas teguran yang dilemparkan kepadanya kerana penyebaran gambar palsu tersebut. Sayangnya penggunaan kata-kata carutan dan ugutan telah pun digunakan oleh Mamat Sepah.

mamat sepah

Di saat artikel ini ditulis, twitter Mamat Sepah sudah pun tidak aktif lagi. Kemungkinan besar Mamat Sepah tertekan dengan apa yang terjadi. Secara jujur, sepatutnya Mamat Sepah hanya perlu memohon maaf menerusi Twitter atas penyebaran gambar palsu tersebut. Kalau itu yang Mamat lakukan, sudah pasti hal ini tidak merebak besar.

mamat sepah

Kemungkinan besar Mamat juga turut tertekan dengan apa yang terjadi menyebabkan Mamat mengeluarkan kata-kata sebegini. Apa kata anda? Kredit info portal GUA dan Hazrey.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

115 Comments

  1. zz

    July 28, 2012 at 1:33 pm

    apakejadah dok semak2 otak pasal orang lain bulan2 posa ni.

  2. qaseh

    July 28, 2012 at 7:41 am

    Mamat bersepah = Pathetic

  3. oct1883

    July 27, 2012 at 1:42 pm

    tu la dulu masa menang raja lawak 3, bukan main berlagak cakap dia tak perlukan ijazah untuk berjaya.. aduii.. memang la ada certain orang tak perlu ijazah untuk berjaya, paling ketara selalu businessman la.. tu pun diorang hire educated people to work with them. betul tak? start dari tu la aku tau perangai dia tu pelik n kebodohan terserlah.. nasip baik jep n shuib dah tak join dia dalam sepah lagi.. :P

  4. Mak Tom

    July 27, 2012 at 1:09 pm

    bagi mak tom, hazrey dan klubkiddkl lagi kimak… mamat dah cakap elok2, dia nak skolah kan budak tu mcm budak kecik. mamat tu darah muda… dia kasi lah kimak skali kan… he he he

    p/s: mak tom x suke pun kat mamat tu, rupe supe cipppanzi ade hati nak nikah dengan menantu maktom si fida

  5. rakyatMalaysia

    July 27, 2012 at 12:45 pm

    aku pun xdela suka ngan si mamat ni.tapi yg si hazrey tu pehal?bahasa x blh kasar lagi?budak tu da jwb elok2.mmg patut kena maki.

Loading...