Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Gambar Kemalangan Zed Zaidi Hanya Sekadar Untuk Lakonan Drama

Di kala Abang Nara menunggu waktu sahur menjelma, tiba-tiba hashtag #PrayForZedZaidi menjadi trending di Twitter. Hati Abang Nara mula tidak sedap. Masuk hospital ke si Zed Zaidi ni? Eksiden ke dia nie?

zed zaidi kemalangan

Advertisement

Dengan pantas Abang Nara menjegilkan mata dan mengushar apakah yang terjadi. Rupa-rupanya sekeping gambar eksiden yang melibatkan Zed Zaidi telah pun tersebar di Twitterjaya. Daripada gambar memang nampak teruk sangat kemalangan yang terjadi. Macam dah nyawa-nyawa ikan pun ada jugak.

zed zaidi kemalangan

Namun disebabkan Zed Zaidi ialah seorang pelakon, maka kemungkinan besar gambar tersebut diambil untuk shooting salah sebuah drama/filem lakonannya. Dan ternyata sebenarnya Zed Zaidi tidak eksiden pun. Sememangnya ianya adalah salah satu daripada babak lakonan untuk drama terbaru Zed Zaidi.

zed zaidi kemalangan

Advertisement

Kepada peminat Zed Zaidi, bolehlah anda menarik nafas lega. Tak perlu risau kerana pelakon kesayangan anda sebenarnya sihat walafiat. Abang Nara doakan agar hidup Zed Zaidi sentiasa jauh daripada kemalangan seperti di dalam drama lakonannya ini. Sama-sama kita doakan.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. aisyah

    August 27, 2012 at 1:13 pm

    h

  2. cinta

    July 27, 2012 at 1:27 am

  3. komeng

    July 26, 2012 at 9:28 am

    pengarah drama tu pun meluat dengan lakonan kau zed, dia matikan watak kau melalui scene accident tu. tak payahlah kau banggakan pun.

  4. komeng

    July 26, 2012 at 9:25 am

    pengarah drama tu pun meluat dengan lakonan kau zed, dia matikan watak kau melalui scene accident tu. tak payahlah kau banggakan pun.

  5. komeng

    July 26, 2012 at 9:25 am

    pengarah drama tu pun meluat dengan lakonan kau zed, dia matikan watak kau melalui scene accident tu. tak payahlah kau banggakan pun.

Loading...
To Top