Makin Berisi & Kerap Usap Perut, Netizen Perasan ‘Baby Bump’ Neelofa?

Hiburan

Makin Berisi & Kerap Usap Perut, Netizen Perasan ‘Baby Bump’ Neelofa?

Sering diajukan soalan sama ada sedang hamil, namun pasangan Neelofa dan Haris Ismail lebih senang menguncikan mulut dan meminta doa yang baik sahaja daripada semua.

Neelofa dan haris
10 bulan lalu

Ditanya Soal Anak Dengan Neelofa, Ini Jawapan Haris Ismail

Advertisement

Hadir ke Mahkamah Seremban Negeri Sembilan bagi perbicaraan kes pelanggaran prosedur operasi standard (SOP), ramai bagaimanapun lebih tertarik dengan kondisi Neelofa yang seperti berbadan dua.

Daripada foto di perkarangan mahkamah berkenaan, dapat dilihat Neelofa mengusapkan perut dengan kerap sekaligus menguatkan lagi khabar angin yang bertiup sebelum ini.

neelofa hamilSumber : Utusan Malaysia  

Rata-rata peminat juga meluahkan rasa teruja dengan foto berkenaan selain membanjiri pasangan itu dengan ucapan tahniah selain berharap agar segala urusan mereka berjalan lancar.

Semoga baik-baik sahaja buat mereka.

Advertisement

Kredit foto utama: Harian Metro

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. Anonymous

    September 26, 2021 at 11:19 pm

    Hahahaa betul tu

  2. anonymous

    September 25, 2021 at 11:51 am

    WTF nobody cares

  3. Syasya Dolla pak pung pak mustafe

    September 25, 2021 at 8:58 am

    Anon.. kan.. lain lh klu x de laki kan, tba2 ngandung..

  4. Mamaks

    September 25, 2021 at 3:01 am

    Tak kisah pun why bother jakel mamak kan Ada carpet mamak pun ada ni tudung mamak pun ada kunun kununnya mix Irani choi

  5. Anonymous

    September 24, 2021 at 10:28 pm

    Tak hairanlah kalau dia mengandung, dah namanya suami isteri

Loading...