Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ditanya Soal Anak Dengan Neelofa, Ini Jawapan Haris Ismail

Neelofa dan haris

Pendakwah selebriti terkenal, Haris Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz memberikan jawapan ringkas apabila ditanyakan mengenai soal anak hasil perkahwinannya bersama figura terkenal, Neelofa.

Advertisement

Soalan tersebut diajukan pelakon terkenal, Datuk Rosyam Nor dalam satu temu bual yang diadakan secara siaran langsung, Sembang Viral, malam tadi.

View this post on Instagram

A post shared by HARIS ISMAIL (@hrisbismail)

Program wawancara yang pada mulanya membicarakan soal hijrah dan hijab itu mula mendapat perhatian apabila Rosyam mula bertanyakan adakah mereka berdua kini sedang menantikan kehadiran cahaya mata sulung.

“Dah ada bunga-bunga nak ada anak ke?” soal Datuk Rosyam kepada Haris.

Advertisement

Haris kemudiannya memberi respon ringkas di mana dia juga tidak menafikan atau mengiyakan dakwaan yang turut tular dalam kalangan peminat itu.

Kita mencuba. Bunga-bunga Insya-Allah ada, doa-doakanlah yang terbaik.

Meskipun tiada jawapan tepat mengenai persoalan tersebut, rata-rata penonton siaran langsung tersebut teruja dan ruangan komen dibanjiri dengan ucapan tahniah buat Haris dan Neelofa.

View this post on Instagram

A post shared by HARIS ISMAIL (@hrisbismail)

Terdahulu, ruangan media sosial dibanjiri dengan khabar angin yang mengatakan Neelofa sedang hamil apabila ada peminat mendakwa bekas pengacara program meleTOP itu mempunyai ‘baby bump’ dan semakin berseri dari hari ke hari.

Neelofa dan Haris Ismail telah mendirikan rumah tangga pada tanggal 27 Mac yang lalu bertempat di sebuah hotel terkemuka di Ibu Negara.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. v

    September 13, 2021 at 8:37 am

    i think org yg comments d atas tu org yg sama tapi berbeza nama.. asyik sebut mamak, mamak, mamak.. iye juga ko mkn kdai mamak. mungkin kuncu2 fazura kot!! hahahahah!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrlessssssssssssssssss :P

  2. Yuck

    September 12, 2021 at 8:43 am

    Kelakar dah tentu Iran lagi quality banding mamak biasa dengar mamak kutuk orang iran padahal die orang low standards

  3. Mamakrasaclass

    September 12, 2021 at 8:36 am

    Ergh Pakistan jual carpet tambah tambah reality byk mamak jakel muka serupa

  4. Kuangajargatalmamak

    September 12, 2021 at 8:33 am

    Mamak Is Racist yang Ada campur walau sikit mana pun mamak tetap racist tiru meniru mengada buang jer negeri yang melaga laga kan cina gaduh melayu mamak juga

  5. Canthemamakstopit

    September 12, 2021 at 7:13 am

    Takde cerita lain mamak wannabe arab ni bosan. Lahir india mamaks lepas tue claim orang Iran orang iran pun sumpah baru Jew cakap dengan Iranian cakap ko india Pakistan lari negeri claim diri orang Iran untuk nampak unique psycho punya taliban terrorist. Attention seeker satu hal

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top